Mondok egy példát arra, hogy mennyire sérülékeny ez a játék. A hétvégén felraktam az összes autó modot. Van az új Audi, egy Pagani, két RUF, Nissan GTR és egy Lexus. Követtem minden utasítást. Tökéletesen működött. Kipróbáltam sima játékból indítható szerveren is őket, meg DS-en is. Semmi gond nem volt. Gondoltam akkor jöhet az új Handling mod is, amit az Audi készítői csináltak. Először felraktam simán, de a játék lefagyott indításnál. Egyetlen egy fájl van ebben a modban, amit már az autó modoknál is használtam, tehát gondoltam, ugyanúgy el kell azokat a sorokat helyezni, ahogy az autó modok esetében is megcsináltam. El is indult a játék, de a menüben összeomlott. Mivel nem értek hozzá, fogalmam se volt mit nem írtam vagy mint rontottam el. Töröltem a modot a francba. Tehát inkább kihagytam ezt a funkciót, most.
És ez csak egy fájl, ami az egész játékot le tudja fagyasztani. Persze egy programozó simán rájött volna egy fájlon belül, hogy mi okozza gubancot, de ha fogalma sincs hogy melyik adatbázis sérült és ehhez esetleg az egészet szét kellene kapnia, hogy rájöjjön, mert a nagyrésze ennek tömörítve, csomagolva is van és 20 GB körül van az egész progi. Na szóval, nem mindegy. Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.02.17. 13:58:51