Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Nem azt akartam írni. Tök fölös azon rugózni, hogy mi lett volna ha...
Mi az hogy mindenki más? Hány másik progi jött ki ezzel a motorral? Mi köze más játékoknak ehhez? Ha más csapat ezzel a motorral jobbat hoz ki, akkor jogos bírálat, de nehogy már tizenéves fejlesztéseket hasonlíts egy többé-kevésbé új dologhoz. Ráadásul R3E Simbin ezer éves motorjára épít, Kunos netKar Pro, szintén tizenéves motorját használja, szintúgy ahogy iR is egy kiforrott szintén tízenéves multú motorral éri el a mai szintjét. Téged nem érdekel mennyi munkaóra lenne a javítás? Szerintem őket mag az nem érdekli, hogy téged érdekel-e vagy sem. Ha érdekelné őket már nekiálltak volna. :)) Rossz hírüket kelti? Múlt havi DLC óta újabb húszezerrel nőtt a CARS tulajdonosok tábora, Steam szerint.
Alapvetés.
Papíron legfeljebb. Hol élsz te? Hol kapsz manapság ebben a műfajban egy tökéletesen minden igényt kielégítő szimulátort, autósjátékot? Ne vicceljünk már! Kit akarsz átverni? Legfeljebb magadat, ha ezeket komolyan gondolod. Ezzel nem azt mondom,hogy egyetértek az ilyen piacpolitikával, vagy hogy ne lenne igazságod, de szerintem kicsit már mintha eltúloznád. Ezt a nálam sokkal jobban értők is tudják, hogy ebben a műfajban sokkal több a véletlen, mint a tudatos telitalálat. Nincs rá szabály, hogy így kell múltit vagy replayt csinálni, főleg egy újnak számító saját motorral futó játéknál és akkor még az alkotók elképzeléseit nem is vettem figyelembe, hogy mindenki olyat csinál amilyet akar elsősorban. Nem az a cél, hogy a másikat lemásoljam, hanem az hogy kijöjjek valami újjal, erdetivel, de legalábbis valami mással. Egy jó hibátlan progihoz idő és pénz kell, persze a jó szakemberek mellett. Azt hogy a legjobbak lennének az SMS-nél nem állítom, mert nekem is van hiányérzetem ezzel kapcsolatban. Viszont nem kezdők és már nem ma kezdték és bizonyítottak már néhány címmel, hogy nem is a legrosszabbak. Trehányok voltak? Te tényleg azt gondolod, hogy szándékosan egy projektre koncentráltak, hogy ebből jól megszedik magukat és lesz ami lesz? Hát én ezt nehezen hinném, mikor milliók forogtak kockán, hogy ezt a projektet véghez vigyék. Persze hibázni attól még hibáztak. De nem hiszem, hogy nemtörődömségböl. Inkább kevesen voltak, szorított az idő, satöbbi. Ezt már párszor kitárgyaltuk itt.
Egy kicsi keverédésben vagy az igéretekkel, meg a fejlesztés alatti tervekkel. Mert a fejlesztés alatt elég képlékeny volt a játék. Kezdve azzal, hogy nem is multiplatformként indult, nem is dobozosnak, hanem egy ingyenes, tartalomvásárolgatós netes játéknak. talán a Raceroomhoz, iR-hez hasonlóan. Na most, ezt is számon kellene akkor kérni. Ugyanis a kezdeti tervek, igéretek között nem az szerepelt ami végül megjelent.
Értem én a retorikádat. Tudom, hogy valahol még igazad is van. De ez kábé olyan, mint ahogy a Steamen most megoszlik a tetszés index, uszkve 23% számára negatív a CARS, 77% számára pozítív, de a 77% százalék a hülye és a hangos kisebbség a tulajdonképpeni többség. De sajnos a metematika az egy merev dolog. Nem lenne túl elegáns ha azt is idevenném, hogy ezt az elszántságodat talán akkor kellett volna igazán bevetni, mikor még fejlesztési fázisban volt a játék, de idekívánkozik ennek ellenére. Ha majd összeírsz minden hibátt, akkor most tényleg az illetékesekhez kellene eljuttatni, mondjuk kúltúráltabb módon, mint legutóbb. És igazából nem KELL kifizetned semmilyen áron se a PC2-őt, csak ha akarod, a PC-t se KELLETT megvenned, sőt még a fejlesztésbe se volt kötelező beszállni.
Már több mint 1700 óra játékidőm van a CARS-ban, a Steamre kerülése óta. Tudom, hogy én vagyok a hülye, tudatlan, agymosott, fanboy, stb... Szóval, olyasmivel játszom már évek óta, ami nem is működik. De nekem akkor is tetszik. Most mit mondhatnék? Nem vagyunk egyformák.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.02.17. 12:30:50