• ElNano
    Azt akartad írni, hogy túl sok munkaórába került volna rendesen megcsinálni, igaz? Mert hogy ez lenne az alapvető elvárás. Hogy nem valami szart dobok ki a piacra, hanem valamit, ami meg van csinálva. Komolyan mondom, egyszer nekilátok és összeírom az összes, általam megtapasztalt hibát. Hosszú lista lesz. Ezekből EGYET SEM javítottak ki. Tehát az alapvetés az, hogy eleve trehány módon álltak hozzá az egészhez, úgy igazából basztak rá, ezért lett a multi egy tákolmány. Végül is ennek a játéknak épp ez a része a lelke, de nem számít... Érted, nem? A gond az, hogy eleve szar volt az egész. Alapban. Ezt adták el. Na most ez után talán kurvára nem érdekel, hogy mennyi munkaórába kerül kijavítaniuk azt, amit eleve nem csináltak meg rendesen. Így csak a további rossz hírüket keltik, hát biztosan ez a megfelelő üzleti-piaci magatartás. Egy valamit elértek: Nem leszek azonnali CARS 2 vevő. Fenéket. Várok egy darabig, olvasom a tapasztalatokat és csak akkor adok érte pénzt, ha minimum ódákat zeng róla mindenki. És ezzel a megfontolással szerintem nem vagyok egyedül. Ja, egyébként mintha a legelején dünnyögtek volna valamit a co-op sigle kampányról is. Az hol van? Ja, ezzel is átbasztak mindenkit, értem, majd a CARS 2-ben... Csak ugye nem ezt ígérték... És azért az is bajos, hogy "na majd a CARS 2-ben"... Igen, de jó, hogy két teljes játék árát kell kifizessem és várni 5-6-7 évet, hogy valamit összerakjanak, de tényleg, igazán nagyszerű teljesítmény. Ha egyáltalán a CARS 2 nem lesz egy bughalom szintén, mert miért ne az első részből induljak ki? Ezt tudták összehozni, ez a szintjük. Egy multit, egy szaros replayt nem tudnak leprogramozni. :D Mindenki más igen, és olyan replay rendszerek vannak, hogy beszarsz, de ezek nem... Majd a kettőben. .D Dupla pénzért. :D Ugyan!
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.17. 11:00:45