• ElNano
    Te nagyon eltévedtél valahol. Figyelj barátom, milyen jótékonysági intézményről regélsz te itt? Majdnem 100 eurót fizettem ki ezért a játékért (DLC-kel együtt), hol jótékonykodnának már azzal, hogy egy olyan produkciót várok el, amiben a multi nem egy bughalom és a replay mondjuk eléri a száz éves iR vagy a garázsprojekt nagyságú R3E szintjét? Szerinted az jótékonykodás, ha megcsinálják, hogy legyen normális hitbox, hogy a multiban a kilépett játékosok autói ne rohadjanak a rajtrácson, esetleg láthatatlan akadályként funkcionálva? Vagy hogy egy rajtrács listán ne szerepeljen már duplán a nevem? :DDDD Meg ne végződjön minden 3.-4. indításom fekete képernyővel? Vagy hogy egy multis futam után ne akadjon be a játék a számláló lenullázását követően? Te hol élsz? Napestig sorolhatnám a kurvára nevetséges hibákat, hiányosságokat, és ezért adtam én majdnem 100 eurót! Ebben a sztoriban én vagyok a jótékonysági intézmény, nem az idióta fejlesztők! Még a végén érezzem magam megtisztelve, hogy fizethetek egy félkész termékért, hát beszarok, nagyon el vagy te tévedve...
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.16. 23:38:11