• bunny
    Emberek, ez nem jótékonysági intézmény, nem tetszik a játék? Oké, ne vedd meg. Megvetted már? Akkor ne vedd meg a Pcars2-t. Ha sokan nem veszik meg, majd hallgatnak a kritikára, minek ezen tipródni? Igen, volt egy tök jó ötlet azzal, hogy csináljanak a rajongók a rajongóknak egy olyan játékot, ami nem az üzleti síkok mentén kerül fejlesztésre, hanem a rajongói igények mentén. Aztán a dolog elsiklott, amikor kikerült a kickstarteres berkekből. így működik a világ, az esetek többségében vagy pénzt keresel vagy megvalósítod az álmaidat, keveseknek adatik meg a kettő együtt. Fejlesztőket támadni, fikázni ... azok kívül, hogy kitrollkodod magad, sok értelme nincs, főleg amikor olyan fejlesztésekkel lehetne csak teljesíteni, ami már nem fér bele. Nehéz megállni a kéretlen kritikát, elismerem, hiszen most én is azt tettem. De csodát várni tőle nem szabad, én se teszem, kiírod magadból és ennyi a legtöbb amire számíthatsz. Én se hiszem, hogy ez alapján bárki megváltoztatná a véleményét :)

Nekem tetszik a pcars így ahogy van. Célközönség vagyok. Néha előveszem, száguldozok olyan autókkal amikkel nem tehetném meg, a nehézsége nekem pont kényelmes, és biztos van még pár ezer hozzám hasonló.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.02.16. 08:30:20