Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
ElNano #14437 Erre azért reagálnék. Nézd meg, mi történt a 9. javítás kiadását követően. Ezúttal én voltam az első, aki elindította a lavinát az inkriminált "beszólásommal". Aztán sorban jöttek a többiek, akik szintén megfogalmazták azt, hogy talán nem az amúgy is digitális autó hangokkal kellene foglalkozni, vannak itt sokkal mélyebb problémák-hiányosságok. Tudod mi történt? Először azt hittem, hogy az összes ilyet törölték, de nem. Engem figyelmeztettek, hogy még egy dobásom van. Mert le mertem írni, hogy "nice trolling SMS". Értettem ezalatt azt, hogy azért sem azzal foglalkoznak, ami a közösség egyértelmű igénye. (Multi, replay.) Aztán kiderült, hogy nem törölték a kritikus hozzászólásokat, hanem létrehoztak azoknak egy külön topikot, amit aztán áthelyeztek az OFFTOPIC szekcióba!
Na, ennyire lehet kritikusan hozzáállni a dolgokhoz, ez az értelme annak, ha észrevételezel dolgokat. Írhatsz nekik bármit és bárhogy, figyelmeztetnek és offtopic tesznek. Ötszázan leírták már vonatkozó topikokba a játék legsúlyosabb hibáit, hiányosságait, szerinted mennyire érdekli a fejlesztőket? Amennyire látszik. Nekem azt tudta válaszolni a stafftól egy arc, hogy a SMS üzletpolitikája most már nem engedi meg, hogy mélyebben belenyúljanak a játékba, mivel az munkaidő, így pénz. :D Érted? Megvettétek a játékot? Na, akkor innentől szarunk rátok - kb. ezt jelenti ez. Én meg visszaírtam hogy az én üzletpolitikám viszont az, hogy több félkész játékot nem vagyok hajlandó vásárolni tőlük - na, ezt is áthelyezték gyorsan. De ez milyen hozzáállás már? Valaki más írta, hogy az egyik fejlesztő kijelentette korábban, miszerint azért nincsen már nagy horderejű javítás, mert gyakorlatilag az egész netkódot ki kéne cserélni, mivel úgy szar, ahogy van. :D Ja, meg volt még egy jó duma: Szintén a SMS-től közölték, hogy a számtalanszor jelzett multis hibákat és a replay hibáit és hiányosságait azért nem javítják ki, mert ők nem tudják reprodukálni ezeket a problémákat - magyarul náluk egyik sem fordul elő. :D Érted, napi szinten simán lehet produkálni ezeket, de ők nem. Mekkora hazugság ez már. És amikor elkezdenek hazudozni, az már régen rossz.