Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Csak a történelmi hűség kedvéért. Elég sokáig mozgó, HD, 3D-s autóválasztó menü volt csak sokan sírtak, hogy már a menüben 100%-os CPU használatuk van és akkor "butitották" vissza a mostani állapotra. És ha emlékszel akkor fejlesztési idő alatt voltak dolgok, amik jobbak voltak, mint a kiadásra kerülő verzióban. Volt időszak amíg a menü is jobb volt, a fizika is jobb volt egy időben, aztán ott volt a boxutca, ami úgy-ahogy működött. Működött egy időben a boxból hozzáférhető FFB setup, carsetup is. Amíg nem rakták Steamre, addig hibátlaul működött a multi is. Vegyük figyelembe, hogy ez nem igazán volt Early Access, mert egy ideig volt csak elérhető a hozzáférés, tehát leginkább a valódi fejlesztésre volt rálátásunk.
És még annyi, hogy az idő és a pénz volt kevés egy mindent kielégítő AAA-s játékhoz, nem az SMS.A Shiftek is AAA-s játékok voltak, 5 miillió fölötti eladással a kettő, amit szintén SMS hozott össze, csak az EA pénzelte. Tehát SMS bőven elég lenne egy igaz AAA-s címhez. Persze maradjunk meg a szimulátoroknál vagy mondjuk simcadnél, mert itt azért mások a számok. De a Sony(GT) és az Microsoft(Forza) se jött ki tökéletes első részekkel, pedig összehasonlíthatatlanul nagyobb büdzsével és személyzettel rendelkeztek. Gondolom arra is volt elég emberük, hogy naphosszat a pályák szélén mikrofonozzanak, de ha jól emlékszem valami porszívóhang szerüség sikerült csak, mint autóhang valamelyiknél, azt meg nem mondom, hogy melyikben, mert csak egyszer-kétszer próbáltam ki ezeket. Most akkor mondjam azt hogy kevesek egy tökéletes AAA címre? Vagy inkább az az igazság, hogy ezeknek a játékoknak át kell esnie egy bizonyos evolúción. Amikor a széles játékos közönség kezébe kerül, akkor derül ki, ahogy mondani szokás a "Puding próbája, az evés", hogy mit is alkottak igazán. Mivel egyértelmű volt a siker rögtön utána lehet gondolni, javítani, finomítani rajta. Jó mondhatja egy játékos, aki kifezette, hogy a pénzéért ő tökéletes produktumot akar, de csak kimondva van így. Lehet sorolni, hogy hány tökéletes szimulátort, autósjátékot kapunk kézbe. AC egyből tökéletes? Igaz nem AAA cím, de leginkább az áll CARS-hoz a legközelebb. Need for Speed sorozat, rohadtul távol van a tökéletestőll, mégis AAA címek. Codemasters remekművei, AAA címek. Tökéletes mind? Szerintem kár sorolni.
Hányadik résznél tartanak az exkluzív címek? Hatodik? A CARS az első, így függetlenül, mellőzve a multikat. Annak ellenére hogy nem hibátlan, azt nem mondanám, hogy hiányos, mert már megszoktuk a sorozatoknál, hogy részről-részre tesznek bele új ficsöröket. Szerettük volna már az első részt tökéletesre? Hát persze hogy... Én biztos megveszem a PC 2-őt, még úgyis hogy tudom, az se lesz hibátlan vagy tökéletes.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.02.15. 10:48:28