• ElNano
    Habár megjelent a DLC, én még nem vettem meg, egyelőre multiban tesztelem a tartalmat. A pálya telitalálat, gyönyörű kinézet, nagyon komoly részletesség, és maga a vonalvezetés is kellőképpen izgalmas. Szóval már csak ezért is be kell tennem majd a kosárba ezt a DLC-t, mert ez a hely egyszerűen KELL. Hiába fiktív, nem érdekel, nagyon jókat lehet rajta csapatni.

Autók: Eddig hármat próbáltam, a Mazda az teljesen kész, szerintem ezt valami szétcsapott agyú ember tervezhette a delírium legmélyebb bugyraiban. :D Tudom, hogy drift járgány, de simán használható „normál” versenyzésre is, csak hát melós az úton tartani ezt az elmebeteg autót. Hisztérikus, egyszerűen mindenre túlérzékenységgel reagál, szóval nagyon pszichológusnak kell lenni a volán mögött. :D De épp ez benne a szeretni való. Nem mondom, hogy kedvenc lesz, de röhögni, poénkodni teljesen rendben van.

A KTM egy kicsit unalmassá válhat hosszú távon, pontosan olyan engedelmes, mint egy K9-es juhászkutya, hát épp ez öl ki belőle minden érdekességet, egyszerűen nincs benne elég fantázia.

A 2002-es bömös már sokkal jobb, az már bír némi saját akarattal, ebből következően egy moderáltan szilaj musztáng pacihoz hasonló módon kell betörni – kb. minden méteren. Én kedvelem az ilyen melós verdákat, ezen a pályán pedig teljesen jó élményt adott.