Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Bar van egy tippem, itt elsosorban a fizetos dlc-ken lesz a hangsuly .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.06. 09:19:32
Biztos vagyok benne, hogy írásom megérted, magam részéről ezt a témát lezártnak tekintem, találkozzunk játékban, addig is minden jót neked!
Szerintem megértenek, hogy nem akarsz indulni, de én pl. amikor először olvastam a legfőbb ellenérved, akkor így : <#confused>#confused> néztem 😊
Én kérek bocsánatot, nem gondoltam hogy ennyire szíven üt a dolog. 😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Sok sikert az indulóknak.
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.06.05. 22:14:22
- Ian Bell
Erre kiváncsi vagyok. 😄D
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.05. 18:59:48
CARS 1 millió példánya szép szám, a profit garantált már nekik. Az lesz az érdekes meddig megy el. 3 millió körül már nagy bulit lehet csapni és hát ha azt nézzük hogy Forza Motorsporton kívül ami ismétlem platform ex, nincs más autós játék még a miltiplatform piacon, meglepő lenne ha nem beszélhetnénk év végén több milliós CARS eladásról.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az F1 2014 global eladása: 640 ezer példány.
A 2013-as Gran Turismo 6 másfél-két év alatt produkált 3.11 milliót.
A 2014-es Driveclub 1,62 milliónál tart.
A szintén 2013-as Forza Motorsport 5 1,96 milliónál jár.
Grid Autosport: 260 ezer.
Azt hiszem, ezekhez képest és ezekkel együtt is sikernek számít egy 4 hetes egymilliós eladás.
😊
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.05. 18:40:57
Az Asus ROG is besegít egy kicsit a CARS PR-ba. Két helyen is felismerhető a CARS replay ablak. 😊)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.05. 17:14:00
Amugy en nem latom a vart sikert, en sokkal nagyobb oruletre szamitottam gyak itt is alig vagyunk .
De persze nekem mindegy mennyit adnak el, csak ugy mondom .
(Plusz azt mondta, max. 2 hét 😉 )
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.06.05. 16:46:31
Persze ez nem egy instant AC cucc, amit ha kellett, naponta 3-4x patch-eltek, akar hetvegen vagy ejszaka is😉
Akkor a kesobbi update, ez alapjan, legalabb 2-3 honap.
Ian Bell
"We'll have fully animated full crew pitstops in a later update".
Ian Bell
<#taps>#taps><#worship>#worship>
Nem mellékesen a játék megjelenése óta megszaporodtak a kormány vásárlások, tehát a Project CARS nem kicsit motíválja az eddig csak kontrollerrel rendelkező játékosokat.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.05. 15:53:21
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Minden játékos eldönti hogy adott futamon elindul-e vagy nem, szabályok számára megfelelők vagy nem. Pusztán indok lepett meg kicsit.
Én kérek elnézést, hogy bátorkodtam feltenni kérdésem, további jó játékot neked s természetesen ha sikerül olyan szabályokkal futamot rendezni, mely neked is megfelelő, várunk téged is s minden fórumozót.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Lehet valami bug? 😊
-Ian Bell. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.04. 18:49:51
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.03. 14:28:18
Amúgy gyorsulni nem gyorsultam vele, viszont az FFB (AC-ban) sokkal realisztikusabb és élvezetesebb lett (mint ha nem is ugyan az a cég gyártaná mind2 kormányt).
simraceseries.com
A létszám amúgy tényleg nem sok, személy szerint nagyobb érdeklődésre számítottam. Igazából ez egyben egy teszt is, hogy felmérjük, kik azok, akik komolyabban gondolják a PC-t és kik azok, akik néhai FUN autózásra használják csak.
u.i.:
Ha jönnél LMP-be ill. más hozzád hasonlóan gondolkodók is (akik azért nem jönnek mert kevesen vannak jelenleg), akkor lehet többen lennénk. <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.06.03. 13:45:08
simraceseries.com
Aztán kb 2 éve volt lehetőségem kipróbálni a szíjjas t500rs-t majd a fanatec elite-t, és teljesen beleszerettem. Mondják, hogy fogaskerekessel jobb időket lehet menni. Lehet, hogy van is benne valami igazság mert nekem is úgy tűnt, nem tudom a korábbi időket hozni, (tizedekről beszélek). Viszont vezetési élményben akkora a különbség, hogy nem érdekel semmi más. Nem utolsó sorban nagyon halk is, a videóimban is hallatszik vagyis nem hallatszik <#hehe>#hehe>, gyakorlatilag csak a váltó kattogása zavarhatja a családot.
Setupban szerintem tudunk többen is segíteni, ha feljössz TS-re amikor gyakorolgatunk. Amúgy meg miért ne lehetne izgalmas attól, hogy kevés az LMP? Azok egymással versenyeznek, ugyanúgy végig kell koncentrálni, és még a lekörözésekre is figyelni. Boxtaktika is felkavarja az állóvizet elég rendesen.
GT3-ra ugyanez igaz, lehet valaki egy körön gyors, de nem fogja tudni 2,5-3 órán keresztül azt a tempót futni, eldobhatja bármikor, elrontja a boxtaktikát... Jó lesz ez! 😉
Amúgy az első célba érkezése után 240 mp, vagyis 6 perc áll rendelkezésre ahhoz, hogy mindenki más beérjen. Ahogy látom, az LMP1 és a GT3 között van vagy 25 mp per kör különbség. (De inkább több.) Ez 45 kör alatt 1125 mp, vagyis több, mint 18 perc lesz. (Szerintem simán ki fog alakulni egy 20 perc a végére az első LMP1 és az első GT3 célba érése között. Viszont egy GT3-as verda sem fog célba érni, mivel 6 percen belül vége a futamnak, tehát a GT3-asok eleve nem tudják teljesíteni a megadott körszámot. (Jelen állás szerint 16 indulóból 10 jár majd így.) Ez nem jelent nektek gondot?
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.03. 13:35:59
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.06.03. 13:22:28