Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #14369 Ennyi erőből béta a GT5, GT6 a szar hangok, béna bevárós AI miatt, béta a Forza 5 a kevés tartalom miatt, béta az rF2, béta volt az AC a botrányos szar AI és kevés tartalom miatt (köcsög DLC-kkel szépítenek!), béta a Forza 6 amiért fapad egy mai komolyabb autós cím komplexitásához képest, jah és hülye mindenki, aki valamiért többre tartja és többnek látja mint ti. Lehet kritikus, HC szimulátor rajongó, vagy csak szimpla játékos. Ülj le, egyes!
Szóval nem azzal van gond, hogy totál baromságot állítotok, hanem jelzőként illetek valamit, amit csak egy valaki tehet meg: A FEJLESZTŐ. Ez a hivatalos, ez a papíron elfogadott. Gyerekesek ostobák vagytok, Lac coo-val az élén, aki mindenhova fikázni jár, de ahelyett, hogy versenyezne velük, szinte csak feszkót kelteni jár ide vagy oda. Még egyszer: hogy értsétek: rengeteg játékot patchelnek, akár jelentős mértékben is a hivatalos megjelenés után. Vagy nem. Ettől független az NEM béta, ha nem bétaként adták ki.
Amúgy is HIÁNYPÓTLÓ volt egy ilyen játék, nulláról indulva nem szarozni kellene, hanem örülni annak, hogy sikere volt (JAJJ, tudom, jön a La coo gyerek, aztán megmondja, hogy nem is volt az siker!) De szerintetek ez csak egy szar, bugos fos. Akkor el lehet innen húzni. Mit rontjátok itt a levegőt?
Ha az SMS a következő részen dolgozik az a baj! Ha az SMS egy új pályát ad ki hozzá, ahelyett, hogy ilyen vagy olyan bugot javítana, az a baj! Ha az SMS nem csinálná egyiket sem, az lenne a baj!
Még egyszer, hogy a kevésbé értelmesek is fogják: Egy produktumnál nem csak egy vagy több hiba dönti el az értékelés végleges milyenségét, értékét! Nézni kellene a pozitív dolgokat, azt, hogy mit adott, mennyiért a játék, és mióta nem nyújtott senki hasonlót PC-s szimes körökben.
DE NEM, mert szerintetek béna fos, béta szar. És nem, én is elismerem, hogy nem tökéletes a játék.
De az amit ti csináltok, szánalmas, nevetséges, gyerekes, roppant mód primitív, ostoba és hányingert keltő. Tényleg el lehet innen menni, mert minden második hozzászólásotok ez. Olyan szintű szubjektivitással karöltve, hogy én szégyellem magam helyettetek...