19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #14380 Az utolsó kommentemre akkor érdemben jöhetne valami válasz. Ha ez béta, fos, satöbbi, akkor a többi mi, miért béta fos, mi nem működik, mi létfontosságú egy hétköznapi játékosnak, mi nem, miért kapott ez a béta fog olyan jó véleményeket a tesztelőktől, kritikusoktól már a megjelenése napján, mi van azzal a csomó erénnyel, amellyel a program bevallottan rendelkezik, plusz ha ez fos, nulla, zéró, semmi, akkor nem értem mit kerestek továbbra is itt (erre is kérnék egy választ!), de amúgy meg akkor milyen jelzőkkel illetnéd azokat a játékokat, amelyek még messze ezt a szintet sem hozzák, mint a pCARS. Kézcsók. Ha szerinted objektív, helytálló a véleményed, akkor gratulálok. Gondolom az. :D De látod, ennyire vagytok képesek, fikáztok, megemlítek egy csomó dolgot, érvet, programot, párhozamokat keresek, figyelembe veszem, hogy mit nyújt a bugok ellenére a program, TI erre még csak véletlen sem törekedtek. Amivel nincs baj, max semmit nem ér az ilyen értékelés. Részemről ennyi, megpróbálom hanyagolni a fórumot. Jobb ha nem is válaszolsz, én itt nem fogok értelmes kommunikációért, objektív szemléletváltásért könyörögni senkinek, az nálatok ki van csukva az eddigiek alapján. Egy öröm volt. -
Pitti #14379 Akkor miért nem inkább játszol, mint hogy ilyen posztokra fecsérled az energiád... Nem kell megvédenie senkinek ezt a játékot, akinek tetszik tetszik akinek nem, nem...
Mindenesetre emelem a kalapom minden fanatikus mazohista előtt aki "ki 100%-ozta" ezt a játékot...
Egy év katonaság kisebb szívás volt...
-
unrealnoise #14378 Ezerszer leírtam, hogy fanboy sem vagyok, és igen, tisztában vagyok milyen a pCARS. Szerintem itt egy kezemen meg lehetne számolni ki tolt annyi időt ebbe a játékba, ki 100%-ozta ki a játékot. Mondom. Ti fikáztok. Hülyeségeket beszéltek, az ÉREMNEK CSAK AZ EGYIK OLDALÁT NÉZITEK. "Szar, fos, bugtenger" stb. Én mégis elvoltam vele 315 órát, úgy, hogy ebben csak a Steames játék volt benne, X1-es nem. Lehet egy bugtengerrel játszani 5000 órát is, de messze nem az, és igen, amit ezerszer kértem, vártam, amit Alex is sokszor leírt, hogy bizony ez a legjobb autós szimulátor-csomag-tartalom ennyi pénzért, amelynek rengeteg erénye is van. Szerény véleményem szerint egy szar, fos, bughalmaz mocsoknak messze nincs ennyi pozitívuma, erénye, egyedülállósága, messze nem rendelkezik ilyen tartalmakkal, grafikával, hangulattal. De persze tudom. Én vagyok a hülye. :DDD -
-
Kínosan ügyelek rá hogy senkit ne illessek semmilyen jelzővel ! :) Még csak szóba se hozok senkit ! :D
Nem, úgy mint ti !!! :DDD -
Hasselhoff72 #14375 Ami nem veletlen:)) De majd rakok neked hangulatjeleket hogy ertsd.Ha az a poszt szerinted epelmelyu, targyilagos akkor mit varsz milyen velemenyt alkossak rolad?:)) Ezt a problemat az elejetol kellene nezni, amikor megjeleneskor pedzegetve lett hogyn ez egy felkesz bugtanya, csak akkor itt meg 5-6 fanboy uvoltott hogy minden szuper. Mostmar abbol is itt kesereg a legtobb de hat maradtak meg utolso mohikanok:-D -
Nagyszerű oltás 
Mintha egyből beigazolódna amit írt: "De az amit ti csináltok, szánalmas, nevetséges, gyerekes, roppant mód primitív, ostoba és hányingert keltő. Tényleg el lehet innen menni, mert minden második hozzászólásotok ez"
Kíváncsian várom mikor kezdtek el engem is :D -
Hasselhoff72 #14373 Keresd meg a gyógyszered az ágy alatt mert van baj:)) -
Kicsit sokallom a jelzoket.....;) -
ElNano #14371 -
Csak a kicsinyes negatív magyar mentalitás :D -
unrealnoise #14369 Ennyi erőből béta a GT5, GT6 a szar hangok, béna bevárós AI miatt, béta a Forza 5 a kevés tartalom miatt, béta az rF2, béta volt az AC a botrányos szar AI és kevés tartalom miatt (köcsög DLC-kkel szépítenek!), béta a Forza 6 amiért fapad egy mai komolyabb autós cím komplexitásához képest, jah és hülye mindenki, aki valamiért többre tartja és többnek látja mint ti. Lehet kritikus, HC szimulátor rajongó, vagy csak szimpla játékos. Ülj le, egyes!
Szóval nem azzal van gond, hogy totál baromságot állítotok, hanem jelzőként illetek valamit, amit csak egy valaki tehet meg: A FEJLESZTŐ. Ez a hivatalos, ez a papíron elfogadott. Gyerekesek ostobák vagytok, Lac coo-val az élén, aki mindenhova fikázni jár, de ahelyett, hogy versenyezne velük, szinte csak feszkót kelteni jár ide vagy oda. Még egyszer: hogy értsétek: rengeteg játékot patchelnek, akár jelentős mértékben is a hivatalos megjelenés után. Vagy nem. Ettől független az NEM béta, ha nem bétaként adták ki.
Amúgy is HIÁNYPÓTLÓ volt egy ilyen játék, nulláról indulva nem szarozni kellene, hanem örülni annak, hogy sikere volt (JAJJ, tudom, jön a La coo gyerek, aztán megmondja, hogy nem is volt az siker!) De szerintetek ez csak egy szar, bugos fos. Akkor el lehet innen húzni. Mit rontjátok itt a levegőt?
Ha az SMS a következő részen dolgozik az a baj! Ha az SMS egy új pályát ad ki hozzá, ahelyett, hogy ilyen vagy olyan bugot javítana, az a baj! Ha az SMS nem csinálná egyiket sem, az lenne a baj!
Még egyszer, hogy a kevésbé értelmesek is fogják: Egy produktumnál nem csak egy vagy több hiba dönti el az értékelés végleges milyenségét, értékét! Nézni kellene a pozitív dolgokat, azt, hogy mit adott, mennyiért a játék, és mióta nem nyújtott senki hasonlót PC-s szimes körökben.
DE NEM, mert szerintetek béna fos, béta szar. És nem, én is elismerem, hogy nem tökéletes a játék.
De az amit ti csináltok, szánalmas, nevetséges, gyerekes, roppant mód primitív, ostoba és hányingert keltő. Tényleg el lehet innen menni, mert minden második hozzászólásotok ez. Olyan szintű szubjektivitással karöltve, hogy én szégyellem magam helyettetek... -
Hát ezt Én nem így éltem meg. Nekem megérte minden forintját.
Ez a folyamatos kereszteshadjárat a CARS ellen nem tudom miért jó Neked. -
Nem beta ez, beleszaros ko tar munka ! :)
Latni valo volt, higy lesz eladas, nem is tortek magukat, meg azota se erdekli oket.... -
Értem. pár hónapja nem játszottam vele (és konzolon toltam), PC-n lehet sűrűbb a gond. -
ElNano #14365 A multi tele van majdnem gamebraker hibákkal, most nincs kedvem ezeket felsorolni. Alapvető dolgok nem működnek rendesen, ghost car-ok maradnak a rajtrácson, rossz a hitbox, a replay szart sem ér, egyes autóknak ugyanaz a hangja, ne soroljam... Ez így béta. -
De a hozzá állásoddal, a Forza 6 sincs kész, hat rész alatt se, mert igaz hogy van már este, meg eső, de egyik se dinamikus, azaz majd a Forza 7be lesz az, akkor az lesz a 1.0?
Rfactor 2 is csak akkor 0.02 kb...
Ac? most lesz 1.0 a +konzolos tartalommal? -
ElNano #14363 Tényleg hagyjuk, fogalmad nincs semmiről... -
Én a Cars sériától, nem szimuláció fejlődését várom, mert arra van jobb. Hanem a valóságérzet növelését és autentikusságot és a vezetésen kívüli tartalmakat. Pár példa: Forza 6-ból a 3D pocsolya, eyecandy garázs, autók külső/belső testre szabhatósága stb. Rengeteg valós érzetet befolyásoló dolog: sár útra felhordása, koszolódó szélvédő, ami be is törhet és az eső rontja a látást szélvédő híján, valós törmelékek, valósabb törés/ütközések, esetleg felcsapó füst, olaj, kitörő/meghibásodó lámpák, dinamikusabb hangok, városi/egzotikus helyek, XP/karrier rendszer. Ilyen "árkád elemek" amitől több lehet ez a játék, mint a többi steril szim, mert azok fizikája úgyis jobb lesz, felesleges azt erőltetni. A körítés kellene feltúrbózni és ez fizika bőségesen kielégítő a többi mocsok árkád fos mellett.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.01.28. 16:44:26 -
unrealnoise #14361 Hagyjuk már azt, hogy béta. Max szerinted az. Pont. Kész lett, hiányoságokkal. Ennyi. Ennyi erőből minden béta, mert minden lehetne jobb és jobb. Pont. Azért ültek rajta annyit, mert komplex volt. Olyat csináltak amit előtte szimek közt nem sokan. Pont. Ha részleteznem kell, hogy mit, akkor már rég rossz. DE: szerintem simán kijön 2017 őszén... Nem nulláról kell indulniuk, de gondolom te ezt épp ésszel már nem tudod felfogni... -
ElNano #14360 Mikorra ígérik a PCARS 2-őt? '17? Mert szerintem '18 előtt abból sem lesz sok minden a nagyközönség számára látható formában. Ezen is ültek 4 évet és hát az lett belőle, ami. Igazából egy béta cucc. Még két év kell nekik és akkor jöhet az igazi Project CARS 1.0. :)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.01.28. 15:05:22 -
SityiSXT #14359 Kétévente azért kicsit túl sűrű lenne. Ahhoz az SMS elég kicsi stúdió. Igazából ez az első rész a lehetőségeket muatta meg - és ha ezt sikerül rendes QA-val megtámogatni (mert azért valljuk be, ez a kvázi-nyilvános alfa-béta teszt messze nem olyan eredményt hozott, mint ami normális esetben elvárható, és ezt nyögjük még mindig egy kicsit), akkor a második rész még nagyobbat szólhat. Plusz tartalom bármikor hozzáadható DLC formájában, néhány kisebb extra funkció (ami nem igényeltúl mély belenyúlást a motorba) meg jöhet patchként.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.01.28. 14:16:34 -
Jaja!
Bőven-bőven nagy potenciál van ebben a játékba, mert kb már az első részre hozta azt komplexitásban, amit más játékok soha vagy 6-7. részre épphogy.
Ha két évente kiadnának egy új rész, mint ahogy a Forza csinálja egy nagyon sikeres széria lehetne belőle, hisz hiánypótló, mind konzolon mind PC-n és bőven megférne a AC-k rF2 stb-k mellett hiszen más koncepció. -
hangacsi #14357 Köszi. -
unrealnoise #14356 Nagyon faszán néz ki ez is. Lehet itt károgni, de a logikátlanságokat leszámítva az UI esetlenségei, stb, számomra roppant szórakoztató és fun a pCARS. Rengeteg remek pálya, rádiózás, hangulat, sokféle járgány... Persze érződik rajta valamilyen szinten a fapadosság, de örülök azért a plusz tartalmaknak, ezt is tuti megveszem.
A pCARS kettő meg szerintem nagyot fog ütni. Tuti lesz benne rengeteg kihívás, nem csak karrier és leaderboards féle gyilok, a menüre, a felhasználói élményre is rágyúrhatnak, öröm lesz nézni. Bőven megfér nekem a pCARS az rF2 és AC mellett. :) -
ElNano #14355 Én úgy tudom, hogy áttették a megjelenést 29-re. Addig is itt egy videó arról, hogy mi lesz benne:
-
hangacsi #14354 Az előzetes hírek szerint nem tegnap kellett volna megjelennie az új dlc-nek? -
ElNano #14353 60-70 frém, moderált grafikai beállítások mellett. 16x élsimítás, az opciók többsége high, egy-két medium. És bőven vállalható:
-
Sajna nincs meg a helyesírási szótáram. 
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.01.27. 17:30:47 -
Nekem rövid u-val fut. :))) Sorry! :)
Ez a kérdés amúgy teljesen felesleges, mert mindenkinek más a konfigurációja. Időjárástól, napszaktól, játékosok számától, sőt attól is függ, hogy egy-egy pályának melyik szakaszán nézed. Ezektől függően változik az fps. Ráadásul számomra például nem mond semmit a konfigod, mert fogalmam sincs az AMD procikról és videókártyákról. De hogy válaszoljak, tiszta, napsütéses időben, 23 AI-val, többnyire high beállítással 60+ fps szokott lenni, esőben alacsonyabb, de akkor se igen szokott 40 alá menni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.27. 16:53:46 -
Nekem 20 es 200 fps kozott fut ,attol fugg hogy allitom be . -
Én vagyok az aki játszik, most raktam fel, amúgy pozitívabb válaszra várok, mert ez lepkefing.
-
En, ha nagy ritkan elinditom, hasznalni szoktam, nem tesztelni:) Amugy nalam 8-10 eves gep, 4Gb DDR, es nincs semmi baja. Az Ultra beallitas total felesleges. Allokepen is keresni a kell a kulonbseget:D
A YT videosnak meg koze nincs a programhoz, nem is hinnem hogy erdekli, foleg nem gamepad-del, semmi ertelme.
-
30-60fps
Nektek hogy fút?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.01.27. 15:48:13 -
A pCARS-ba érkező Ford Falcon V8 Supercar, a Cadwell Parkban... a valóságban. :)
...és ha minden igaz a februárban érkező Indycar, a Road America-n... szintén a valóságban.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.24. 10:59:33 -
Faszán behúzz a gépet: FHD minden max Azure Circuit, napfelkelte, szakadó eső, 35 ellenfél ,utolsó helyről
Átlag 37 fps -
És hány centi lenne megfelelő ?
-
Már megvan 35 ellenfél utolsó helyről viharban. Már csak azt a szintet kell belőni amikor ott vannak körülöttem a kocsik hogy minél több object legyen a képen.
-
Nagyon rég kapcsoltam be, de ahol versenyt inditasz, mondjuk Nordshleife-n, ott be lehet állítani az AI számát is valahol . -
Lényegtelen behuzza a gépet minél jobban nekem az kell. Amikor még nem volt meg a gépem YT-on megtaláltam most az istenért se :(