kishubi#14306
Nem ez okozhatja ugyanis akik mentek a masters futamra a másik csoportból, azok példának okáért ma is megjelentek az El Nano által szervezett futamon is.... Őszintén szólva én sem értem hogy hol vannak az emberek, de szerintem az is közre játszhat hogy vannak akik nem kitartóak, és rögtön az élmezőnyben szeretnének versenyezni, de ez így nem működik, ha az élmezőnyben szeretnél lenni, akkor gyakorolni kell, és meg kell jelenni a futamokon, saját tapasztalatból mondom megéri, ugyanis ha felnő valaki az első 4-hez akkor nagyon jó szórakozást tud nyújtani, a "régi" csoportban is többen egyszerre fejlődtünk, úgy hogy eleinte a végén kullogtunk... eleinte nekem is csípte a szemem hogy eljöttem versenyezni, de sehol sem vagyok, igen ez nem jó érzés, és oda a motiváció, erre viszont azt mondom, igaz én sem tettem, de most már megtenném, a jobbaktól simán kérnék segítséget, és a csoport állandó tagjai biztos vagyok benne hogy segítenének, mert nem vérre megy, szórakozás a kulcsszó, és akkor igazán jó élmény ha sokan vagyunk, és elég közel egymáshoz, ha esetleg lenne még ilyen kezdeményezés, és valakit érdekel, de úgy érzi hogy nem elég jó, ezt felejtse el, és jöjjön