19801
  • lac coo
    A sok ai az inkabb cpu teszt lesz :)
  • grebber
    VGA teszt miatt beszereztem a játékot.

Valaki le tudná írni hol kell beállítani egy pályát ,hogy max autólétszámmal mehessek ?? Az időjárást megtaláltam ,de a többi nekem még magas :(
  • sertrex
    "Nem irjak ujra a CARS2-ot, de azert belenyulkalnak rendesen, nem a patchelt CARS1 lesz a megjeleneskor;)"

Ez elég jól hangzik. :) Esetleg némi bővebb info. Vagy egyelőre csak ennyi, hogy nem foltozott pCARS 1?
  • Alexease
    Ehhez valszeg mar "csak" esetleges hibajavitasok lesznek (komolyabb valtoztatas vagy erdemi valtozas mar nem igen/hiszem), es a CARS2 megjeleneseig folyamatosan DLC-k. A CARS2-ot ugy is meg tudjak "tamogatni", hogy az ahhoz keszulo uj tartalmak egy reszet eladjak CARS1-hez is ;)
    Nem irjak ujra a CARS2-ot, de azert belenyulkalnak rendesen, nem a patchelt CARS1 lesz a megjeleneskor;) Igy a CARS1 engine piszkalasa mar igazabol teljesen veszteseges. Csak amiatt eri meg, hogy eletben tartstak, legyen valami hir, info folya,matosan.
    Ez nem AC, rF2, R3E vagy iR, ez X evente megjeleno dobozos multiplatform jatek, DLC-kkel (mint a Forza vagy hasonlok).
  • ElNano
    Tehát semmi érdemi. Nagyszerű. Lassan lehet temetni ezt a játékot.
  • kishubi
    Köszönöm szépen hogy kiraktad, igazán rendes tőled :)
  • Alexease
    A banner alatt van lehetoseg szerver kijelzesre is. De mivel a CARS csak Steam szerveres, aminek nem olvashato a lobby resze, igy csak azt a szervert tudom kipakolni, amihez kapok elerest (IP/Port).
    Ha kint van az info, akkor legalabb lehet latni, hogy van valami online versney a progival, van aktivitas, ha meg rendszeresen megy (fun race vag napi akarmi), akkor az is hasznos lehet.
  • Alexease
    Visszatettem a banner ala a linkeket.
  • kishubi
    Sziasztok!!
    Biztosan tudatában vagytok azzal hogy egy csoport megszűnt létezni, azonban a csoporttagok nem nagyon akartak ebbe beletörődni, és jelen állás szerint úgy néz ki, hogy 1 hét kimaradással folytatódnak a futamok. Akit érdekel dolog, és szeret versenyezni, ráadásul ezzel a játékkal, akkor örömünkre szolgálna ha csatlakozna..
    Elérhetőségek
    http://steamcommunity.com/groups/hunracers#
    https://www.facebook.com/groups/1690522497828978/
  • sertrex
    Project CARS – PC Patch 8.0 – Release Notes (kb. 1.2 GB)

Vehicles
    • McLaren F1 GTR - adjusted cockpit exposure, fixed visual clipping issues.
    • Radical RXC Turbo - Fixed typo in statistics file. Engine now correctly displays as V6 not V8, Fixed asymmetry typo in default setup spring rates.
    • Lotus 51 - Fixed a typo giving 100 steps to rear fast rebound damper settings instead of 10. Default values were unaffected.
    • Renault Megane RS265 - Fixed typo causing asymmetry in default setup springs.
    • KTM X-Bow - Fixed clipping on the roof camera.

Tracks
    • Cadwell Park – Fixed an issue where cars while on the main straight would hit the pit wall at a certain spot and be disqualified.
    • Ruapuna all layouts - updated the position of the pit exit trigger so it's after the start line trigger. Full optimisation pass done on all the layouts to improve performance.

Physics, Tires and Setups
    • Further adjustment of heating on under-inflated tires where it was reduced as part of the discontinuity fix.
    • Fixed issues with players not being able to save setups to DLC tracks, if they started their profile with older versions of the game.

Controllers
    • Fixed OSW / DIY sim wheel driver crash in PID.DLL.

GUI
    • DLC cars and tracks will now remain selected between game sessions.
    • Fixed a bug where some tracks with forced rolling starts was locking out the rolling start option after moving to a different track.

UDP
    • Extended joypad and dpad bitfields to include some extra buttons on steering wheels. Added 'same class as player' flag in participant info mSector field. Fixed a couple of issues with packet types 1/2 not sending at the correct rate.

Render
    • Fixed bloom not working correctly on any MSAA mode on PC.

Oculus Rift
    • Updated to Oculus SDK 0.8 SDK

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.20. 14:06:21
  • sertrex
    http://www.stanceworks.com/2016/01/preview-the-official-stanceworks-x-project-cars-dlc-car-pack-coming-jan-26
  • Danecay
    OK, köszönöm, így valóban el tudom léptetni az aktuális eseményt de a Restart Session mellett folyamatosan lakat van. Ezt vajon miért nem lehet vagy milyen körülmények között lehet használni? Egy rosszul sikerült rajtnál kapóra jönne de sajnos nem aktív :(
  • sertrex
    Az az online főmenü, ahol van a Drive parancs vagy be tudsz lépni a car setupba. És nem szavazás, hanem ott is ott van, hogy Skip to end of session. Melyikőtök csinálta a szerót? Mert aki csinálta az a házigazda és ő tudja változtatni a szeró dolgait, de ha egy publikra csak úgy beléptetek, akkor lehet az van, hogy az online lobby szavazás nem működik még vagy a házigazda tudja kézzel léptetni. Ki kell próbálgatni, hogy hol mit csinál. Én is úgy szoktam. :))
  • Danecay
    Mit értesz online főmenü alatt és ott hol van szavazási lehetőség. Public szerver volt ugyan de mivel 2-ből 2-n szavaztunk így ez 100% arány, mégsem léptette tovább az eseményt. Versenyt újraindítani nem lehet?
  • sertrex
    Én leginkább a pályát várom. Ez volt az egyik kedvenc pályám a fejlesztés alatt. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.19. 18:37:02
  • sertrex
    Sőt ha jobban belegondolok, ugyanis erre nem volt még szükségem és nem is foglalkoztam vele eddig :), akkor ha jelzik a résztvevők, hogy át kellene ugrani egy eseményt, akkor nem automatikusan ugorja ás, hanem a házigazda lépteti át az online főmenüből, amit gondolom csak ő tud kezelni. Publikon viszont, ha a többség szavaz rá, akkor átugrik automatikusan. Ezt így most okoskodtam ki, mert mint mondta edddig még eszembe se jutott ez a funkció. :DDD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.19. 18:32:59
  • hangacsi
    Várós. Gondolom ez is 7,5€ lesz.
  • sertrex
    Megnéztem most gyorsan. Publicnál nem is engedte, a lakat zárva maradt, de just friends és privat állásban simán átugrott a következő sessionre, igaz egyedül voltam. :)) De ha jól veszem ki, akkor ti az online lobby-ban próbáltátok, ott nem működik semmi, azon még dolgoznak, a chat se működik ott. Az online főmenüben viszont működik.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.19. 18:21:39
  • Danecay
    Az online versenyeknél lévő szavazási lehetőség mennyire működik. Tesómmal próbálkoztunk online, de hiába szavaztunk a az aktuális esemény léptetéséről mindketten (Skip to end of session) és jelent meg a felfelé mutató hüvelyk új mindkettőnk neve mellett, nem igazán történt semmi. Vagy ez csak dedikált szervernél működik, vagy ott sem. Csak az aktuális eseményt lehet elléptetni, újraindítani nem?
  • sertrex
    Néhány kedvcsináló kép a januári Stanceworks Track Expansion DLC-hez.

Bannochbrae, "Scottish Track"

Stanceworks BMW 1 series M

Stanceworks BMW 2002

Mad Mike's "Radbul" Mazda MX-5

KTM X-Bow R

• sertrex
    SMSoon! :))))
  • ElNano
    Jól van, egy hatszázadik verda a kínálatban, nagyon fasza, érdemi patch mikor lesz?
  • lac coo
    Nem kell ! :)
  • sertrex
    A januári ingyen autó. Ford Falcon FG.

• sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.19. 00:30:47
  • ElNano
    Nem tudom hogy csinálják, az ő lelkesedésük minden esetre töretlen.

Ettől függetlenül mindkét állításomat fenntartom, van annyi időm és gyakorlatom ebben a játékban, hogy meg tudjam ítélni, ha valami nem stimmel.
  • sertrex
    "Mondom TGC. 25-35 ember nonstop, rá lehet keresni YT-on a videóikra."

"Ahogy az előbb írtam, a játék is full random, alkalmatlan bármilyen komolykodásra. A setup lock sem működik, meg semmi sem."

"...amúgy is a játék is egy bughalom, azonos körülmények között, 24 órán belül tökéletesen másként viselkedik ugyanaz a verda, nem kezeli rendesen a kormányt, eltekerem 3 centit és már megy az autó oldalra, mintha vissza akarna fordulni, sorolhatnám..."

"(A TGC is hasonló társulás, külföldiek, versenyenként stabilan 25-35 emberrel, és nem bajnokság, csak funrace, hát ennyit erről.)"

A külföldiek biztos bugmentes játékot kaptak. :D
  • kishubi
    Nem ez okozhatja ugyanis akik mentek a masters futamra a másik csoportból, azok példának okáért ma is megjelentek az El Nano által szervezett futamon is.... Őszintén szólva én sem értem hogy hol vannak az emberek, de szerintem az is közre játszhat hogy vannak akik nem kitartóak, és rögtön az élmezőnyben szeretnének versenyezni, de ez így nem működik, ha az élmezőnyben szeretnél lenni, akkor gyakorolni kell, és meg kell jelenni a futamokon, saját tapasztalatból mondom megéri, ugyanis ha felnő valaki az első 4-hez akkor nagyon jó szórakozást tud nyújtani, a "régi" csoportban is többen egyszerre fejlődtünk, úgy hogy eleinte a végén kullogtunk... eleinte nekem is csípte a szemem hogy eljöttem versenyezni, de sehol sem vagyok, igen ez nem jó érzés, és oda a motiváció, erre viszont azt mondom, igaz én sem tettem, de most már megtenném, a jobbaktól simán kérnék segítséget, és a csoport állandó tagjai biztos vagyok benne hogy segítenének, mert nem vérre megy, szórakozás a kulcsszó, és akkor igazán jó élmény ha sokan vagyunk, és elég közel egymáshoz, ha esetleg lenne még ilyen kezdeményezés, és valakit érdekel, de úgy érzi hogy nem elég jó, ezt felejtse el, és jöjjön
  • ElNano
    Persze, mindenkinek mindig van valami más dolga, világos, csak ez esetben nem kell szervezni semmit, mert mindig mindenkinek van más dolga. Ja, meg nehezebb futamok, hát srácok, elő a Griddel akkor, nem? Mondom TGC. 25-35 ember nonstop, rá lehet keresni YT-on a videóikra. Ja, és még a setupokat is megosztják egymás között ugye, nem úgy mint itt... Merőben más mentalitás, hát ja.

Nem volt elhamarkodott döntés, közel fél év alatt nem lehetett összekapni legalább 15-16 stabil embert, enyhén vicces. Ahogy az előbb írtam, a játék is full random, alkalmatlan bármilyen komolykodásra. A setup lock sem működik, meg semmi sem. Teljesen komolytalan volt a legtöbbek hozzáállása, beléptek a csoportba, aztán soha egy versenyre nem jöttek el hónapok alatt. Dísztagok. Hát ez engem nem igazán érdekel. Őszintén szólva már a játék sem annyira ezekkel a tetves hibáival. DLC az jön, érdemi (!!!!!) patch az nem. Ja, mert azon nem lehet kaszálni. Hát na.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.01.17. 21:00:21
  • kishubi
    Vasárnap mindig kicsit kevesebben voltunk a csütörtökihez képest, és csütörtökön azért voltunk 12-en. Ráadásul a vasárnapi futam mindig kicsit nehezebb, és lehet ez nem fekszik sok embernek, és ugye vasárnap többen a családjukkal vannak, főleg délután 5-kor.....
    Szerintem elhamarkodott döntés volt, de te tudod......
  • ElNano
    Tudom, hogy a GTR Masters is csinálja, ott is összejön néhány ember, volt olyan versenyük, ahol a szervezőn kívül 1 fő jelent meg... És ők más időpontokban is nyomatják.Sok sikert nekik egyébként.

Az elején még volt, hogy bejöttek 15-16-an, aztán az idő múlásával ez lecsökkent 8-10-re, decemberben 6-8-ra. Most meg négyre. Ezért én nem igazán strapálom magam, amúgy is a játék is egy bughalom, azonos körülmények között, 24 órán belül tökéletesen másként viselkedik ugyanaz a verda, nem kezeli rendesen a kormányt, eltekerem 3 centit és már megy az autó oldalra, mintha vissza akarna fordulni, sorolhatnám.

Tegnap pontosan ugyanazokkal a körülményekkel kb. 2 mp-vel voltam gyorsabb, mint ma. Tegnap fogott a fék, ma nem. Tegnap tök stabil volt az autó, ma korcsolyázni volt kedve. Ugyanúgy online, ugyanaz a napszak, időpont, minden. Szóval egy röhej, simán random dolgok vannak benne. És akkor erre kéne alapozni? A setupolást sem lehet kiiktatni, mert a setup lock mindenre jó, csak pont nem erre.

Ez a játék két dologra "jó": AI ellen, ha szétunod a fejed, meg tényleg random publicra, ha röhögni akarsz. De erre bármilyen közösséget alapozni? Ráadásul úgy, hogy közösség sincs, mert ebben az országban a közösségi szellem mint olyan nagyjából ismeretlen fogalom. (A TGC is hasonló társulás, külföldiek, versenyenként stabilan 25-35 emberrel, és nem bajnokság, csak funrace, hát ennyit erről.) Szóval sehogy sem volt ez már oké. Négy ember? :D
  • Danecay
    Én úgy látom, hogy valaki más folytatja a kezdeményezést helyetted. Nem ez okozhatja a jelentkezők számának csökkenését?
  • ElNano
    Az ajánlóból kivehető a PC Club Hungary, a csoportot komolyabb érdeklődés hiányában megszüntettem. Ma pl. négyen jöttek el, teljesen komolytalan, nem éri meg sem az időt, sem az energiát.
  • sertrex
    A konfig lemaradt. :))) Q9550 @ 3.4 GHz, Asus GTX670 2GB, 8 GB HyperX 1066 MHz DDR2, a többi nem lényeg szerintem.
  • sertrex
    Időnként én is hajlamos vagyok a sok panaszkodóval egyetérteni, hogy a CARS online része csak amolyan alkalmi összejövetelekre alkalmas. Pedig ez nem teljesen így van. időnként ha van időm felszoktam menni publikokra, legtöbbször Nordra, amolyan track day jellegü körözgetésre, főleg az utcai autókat kedvelem ilyesmihez vagy GT-t. Van egy német szerver a nap 24 órájában elérhető. Oda már többször fellátogattam és feltűnt, hogy tárolja a korábbi eredményeimet, figyeli, hogy milyen autóval milyen időt mentem a szerveren már korábban, vagy ha az adott autóval már korábban mentem itt, akkor kiírja, hogy mi volt vele a legjobb időm, figyelmeztet ha valaki csattan a pályán, vagy ha én teszem, akkor szól, hogy sérült az autóm, stb... Például ha nem utcai autóval lépek be figyelmeztet, hogy váltsak utcaira, ha mégsem teszem, akkor egyszerűen kiteszi a szűrömet a szeróról. :) Gondolom ez egy dedikált szerver, publik hozzáféréssel. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy biztosan lehet CARS szerveren profi dolgokat csinálni. Mentem tegnap egy kört ezen a szerón és videó is készült. Érdemes figyelni a chat boxot közben, én is többnyire azt figyeltem :))), hogy milyen informiciókkal látja el a játékosokat. Szerintem komplett versenyek eredményeit is el lehetne hasonlóan tárolni így vagy azt beállítani, hogy szombaton quali, vasárnap verseny, stb... Szerintem ha van aki jobban konyít a dedikált szerver részéhez, az sokkal többet ki tudna hozni ebből, mint amit itt hallani, hogy semmire se jó. Na jöjjön a random köröm, szóval a chatbox a lényeg és esetleg lehet figyelni az fps alakulását is. A videó végén megmutatom, hogy milyen grafikai beállítással mentem, mert az elején elfelejtettem :). Ez utóbbi csak érdekességként, hogy valamennyire cáfolandó az a városi legenda, hogy a CARS-hoz atomerőmű kellene, hogy szép is legyem meg az fps is meg legyen. Igaz ez most eső nélkül, online és csak pár ember volt a szerón, de azt is figyelembe vehetjük, hogy real time vettem fel, Geforce experince-szel 1920x1080-ban. Youtube sajnos rontott az eredeti miőségen.

Szeró neve közvetlenül a videó elején látható.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.16. 10:56:10
  • sertrex
  • ElNano
    Na, megcsinálták a boxutcát? Kajak élethű.
  • sertrex
    "Ez csak azért poén, mert valami olyasmi volt a szlogenjük, hogy "játékosoktól játékosoknak". :) "
    " #byracers4racers"

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.15. 14:22:53
  • sertrex
    Lassacskán beindulnak a pCARS modderek is.

Modding Team start on pCARS
  • Totti5
    Nem izgat az AC. Azt tudom, hogy sajnos a CARSot alig indítottam el a bolti megjelenés óta. Más játékokat meg napi szinten játszok, mert tök jó dolgok kerülnek bele. Kár, mert tele van olyan autókkal pl a CARS amivel szívesen csapatnám, ezért is vettem meg multkor 2 DLCt, de nagyon elszomorító és taszító volt ahogy a hangokkal elbántak benne. Nekem ez is nagyon fontos, és meghatározza az alap élményét egy autó élvezhetőségének ugyan úgy mint egy fizika, vagy grafika.