ElNano#14303
Tudom, hogy a GTR Masters is csinálja, ott is összejön néhány ember, volt olyan versenyük, ahol a szervezőn kívül 1 fő jelent meg... És ők más időpontokban is nyomatják.Sok sikert nekik egyébként.
Az elején még volt, hogy bejöttek 15-16-an, aztán az idő múlásával ez lecsökkent 8-10-re, decemberben 6-8-ra. Most meg négyre. Ezért én nem igazán strapálom magam, amúgy is a játék is egy bughalom, azonos körülmények között, 24 órán belül tökéletesen másként viselkedik ugyanaz a verda, nem kezeli rendesen a kormányt, eltekerem 3 centit és már megy az autó oldalra, mintha vissza akarna fordulni, sorolhatnám.
Tegnap pontosan ugyanazokkal a körülményekkel kb. 2 mp-vel voltam gyorsabb, mint ma. Tegnap fogott a fék, ma nem. Tegnap tök stabil volt az autó, ma korcsolyázni volt kedve. Ugyanúgy online, ugyanaz a napszak, időpont, minden. Szóval egy röhej, simán random dolgok vannak benne. És akkor erre kéne alapozni? A setupolást sem lehet kiiktatni, mert a setup lock mindenre jó, csak pont nem erre.
Ez a játék két dologra "jó": AI ellen, ha szétunod a fejed, meg tényleg random publicra, ha röhögni akarsz. De erre bármilyen közösséget alapozni? Ráadásul úgy, hogy közösség sincs, mert ebben az országban a közösségi szellem mint olyan nagyjából ismeretlen fogalom. (A TGC is hasonló társulás, külföldiek, versenyenként stabilan 25-35 emberrel, és nem bajnokság, csak funrace, hát ennyit erről.) Szóval sehogy sem volt ez már oké. Négy ember? :D