Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Időnként én is hajlamos vagyok a sok panaszkodóval egyetérteni, hogy a CARS online része csak amolyan alkalmi összejövetelekre alkalmas. Pedig ez nem teljesen így van. időnként ha van időm felszoktam menni publikokra, legtöbbször Nordra, amolyan track day jellegü körözgetésre, főleg az utcai autókat kedvelem ilyesmihez vagy GT-t. Van egy német szerver a nap 24 órájában elérhető. Oda már többször fellátogattam és feltűnt, hogy tárolja a korábbi eredményeimet, figyeli, hogy milyen autóval milyen időt mentem a szerveren már korábban, vagy ha az adott autóval már korábban mentem itt, akkor kiírja, hogy mi volt vele a legjobb időm, figyelmeztet ha valaki csattan a pályán, vagy ha én teszem, akkor szól, hogy sérült az autóm, stb... Például ha nem utcai autóval lépek be figyelmeztet, hogy váltsak utcaira, ha mégsem teszem, akkor egyszerűen kiteszi a szűrömet a szeróról. :) Gondolom ez egy dedikált szerver, publik hozzáféréssel. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy biztosan lehet CARS szerveren profi dolgokat csinálni. Mentem tegnap egy kört ezen a szerón és videó is készült. Érdemes figyelni a chat boxot közben, én is többnyire azt figyeltem :))), hogy milyen informiciókkal látja el a játékosokat. Szerintem komplett versenyek eredményeit is el lehetne hasonlóan tárolni így vagy azt beállítani, hogy szombaton quali, vasárnap verseny, stb... Szerintem ha van aki jobban konyít a dedikált szerver részéhez, az sokkal többet ki tudna hozni ebből, mint amit itt hallani, hogy semmire se jó. Na jöjjön a random köröm, szóval a chatbox a lényeg és esetleg lehet figyelni az fps alakulását is. A videó végén megmutatom, hogy milyen grafikai beállítással mentem, mert az elején elfelejtettem :). Ez utóbbi csak érdekességként, hogy valamennyire cáfolandó az a városi legenda, hogy a CARS-hoz atomerőmű kellene, hogy szép is legyem meg az fps is meg legyen. Igaz ez most eső nélkül, online és csak pár ember volt a szerón, de azt is figyelembe vehetjük, hogy real time vettem fel, Geforce experince-szel 1920x1080-ban. Youtube sajnos rontott az eredeti miőségen.
Szeró neve közvetlenül a videó elején látható.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.16. 10:56:10