ElNano#14277
Most volt egy karácsonyi szünet, elvileg ma este folytatjuk, hacsak az embereknek nem ment el tőle a maradék kedve. Az utolsó futamok tényleg elszomorítóak voltak, ilyen 5-6-7 fős részvétellel. Múltkor R3E-ben random felmentem egy szerverre, 25-en tolták. :D Én is csalódtam, hogy nem lett 4 hónap alatt legalább 15-20 stabil ember, szerintem én megtettem amit lehet, szerveztem, csináltam a videókat, hátha abból kedvet kapnak mások, hát nem. Nem tudom, hogy ezért a játék a felelős-e, vagyis annak a híre, vagy valami más, minden esetre még próbálkozok egy pár hétig, aztán ha vegetálás marad, akkor ez ennyi volt, minden próbálkozás ellenére. GTR Mastersen is volt olyan, hogy a srác meghirdetett egy versenyt és rajta kívül még felment egy (azaz 1 darab) ember? És azért az az oldal eléggé ismert, akit kicsit is érdekel ez az egész téma, az oda szokott figyelni rájuk. Most újra próbálkoznak, érdekel, mire jutnak. Bár van egy olyan érzésem, hogy nem lesz belőle ott sem tömegsport. :) Ami érdekes, az, hogy például a szintén CARS-os The Gentlemens Club nonstop 25-35 fővel tud rajtrácsra állni.
(Ja, volt egy erősen személyeskedő komment, azt kénytelen voltam törölni, bocs. Mármint nem tőled, valaki más osztott mást, azt töröltem.) Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.01.14. 17:56:40