19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #14293 Ott a pont. Egy csomó blabla, meg hülyeség elhangzik itt, amikor meg rákérdezek, kettős mércét emlegetek, akkor KUSS van. Nem csoda... -
Szerintem számolj egy kicsit. Semmi szükségük nem volt a WMD pénzre. Épp ezért egy aránylag magas összeget állapítottak meg egy eléggé elérhetetlen plafonnal és amúgy is elég hamar lezárták a befizetéseket. Szerinted ilyen a koldulás? Ráadásul Ian Bell is azt mondta, hogy már nincs szükségük a közösségi pénzekre, de aki részt akar venni a következő rész fejlesztésében és hajlandó érte fizetni, akkor ő biztos nem akadályozza ebben. :)))
Valóban sok lenne még benne, de gondolom kicsit nagyobba gondolkodnak. Egyébként nekik van igazuk. Gondolom szeretnék még jó pár évre biztosítani a bevételeiket. Copypast-tal meg más is operál szóval ez tényleg nem igazán felvethető SMS-éknek, mert már Kunos is ezt csinálja, pedig ő a szimulátorok fejedelme állítólag és biztos nem jótékonyságból terjeszkedik a konzol piac felé is. Mivel az első rész ahogy te is írod nem sikerült túl jóra, így magad is meghazudtolod, amikor azt mondod nincs szükség a PC 2-re. Akkor nem lenne szükség rá, ha ez szinte tökéletes lenne és már csak további tartalommal kellene megtölteni. De itt a DX12 és van/lesz még egy csomó olyan újdonság, ami egyébként is igényelne egy újabb fejlettebb részt. Tehát teljes mértékben hibásnak tartom azt a logikát, hogy ezt kellene fejleszteni és nem kellene folytatás. -
unrealnoise #14291 Nem értek egyet. Nagyon nem. Support nélkül hagyták. Valamennyire. Mert patchek jöttek, a teljesítmény javult, sok bugról nem is tudok. (IGEN, én mondhatom, hogy játszottam a pCARS-al, egy achievement kell még, és "végeztem a játékkal". Szóval ismerem nah.)
Most az AC jobb? Fejlődik, de lassan. Fizetős DLC-kre futja ott is...
Az AC miben különbözik? Veszed a DLC-ket, (3-4 darab, aztán ott van egy teljes játék ára!) És oké, hogy jobb lesz a játék apránként, DE a pCARS 2 meg sok mindenben jobb lesz, egyszerre. Ha évekig pofozgatnák a pCARS 1-et, akkor ki a *** venné meg a második részt?)
Totál logikus, és egyik sem rosszabb a másiknál. Az egyikben apránként, a másikban egyszerre kapod meg a cuccot. De persze ebben is a pCARS a szar :D Jáááááááá
Igen, jöhet a válasz, jöhetnek az érvek, előszeretettel várom... (Gondolom sok logika nem lesz benne...)
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.14. 20:04:09 -
Ezzel egyet tudok érteni, tényleg nem lett a legfényesebben megvalósítva minden lehetőség ami a játékban van.
Attól függetlenül ez még mindig egy remek játék, ha nem is váltotta be a HC szimek iránti várakozást és sajnos sok hibával jött ki. De mivel sokkal nagyobb sikere lett, inkább a franchise irányt választották a fejlesztők, tehát ha tetszik, ha nem, a Codies F1-es sorozatához hasonlóan itt is a következő részekben fogunk hozzájutni az olyan ficsörökhöz, amikről azt hittük vagy azt reméltük, hogy már ebben, a most már nevezzük első résznek, benne lesz. Ilyen nézőpontból és is csalódtam bizonyos mértékig a játékban, de mivel Full Memberként, tulajdonképpen egy fillérembe se került, nem érzem magam becsapva. :)) -
Ez a gond, megjelent és máris CARS2 koldulás. 1et lényegi support nélkül hagyták, nem érdekük ezt már fejleszteni. Nem is teszik. Olyan amilyen, ami rossz döntés szvsz, mert ebben sok lenne még, nincs igazán szükség CARS2re. De amíg DLC autókhoz copy paste hangokat kínálnak, én ezektől semmit nem várok már. Ez a gagyi szint, az meg nekem nem kell. -
Igazabol nem ertelek, nem mo dtam, higy mas jateknak nincs letjogosultsaga.
mugy rengeteg uj ember jott ac ba .
Igazabol kar a PC ert, mert orultem, higy valaki vegre felvallal egy szimesebb vonalat, korszeru grafikaval, sok szolgaltatassal, esovel stb...
Csak nem sikerult valami fenyesre :(
Eleinte meg elvoltunk vele mi is, aztan sajnos egyertelmu lett, higy ez ilyen marad.
Szovala akarat volt, de valahigy amikor jottek a szep eladasok onnantol nem igen foglalkoztak komolyabb melot igenylo dolgokkal.
Talan a 2 ! :) -
SityiSXT #14287 Kíváncsi leszek, az AC-nak mit sikerül alakítania konzolokon. Ezt most minden rosszindulat nélkül írom. -
unrealnoise #14286 Hagyjuk már. A Sikert úgy definiálja ahogy akarja. Ha itthon a pCARS-t használnák többen a PC-sek, akkor azt mondaná, hogy de Németországban meg az XY országokban is sokkal nagyobb létszámmal tolják az AC-t. :D
Amúgy a pCARS-t nem kell lebecsülni, konzolokon nem kevesen tolják mai napig, PS4-re az egyetlen valamire való szimulátor, szóval ilyen téren is nevetséges, hogy szerinte csak az a sikeres, amit most itthon a PC-sek mióta, meg hogy tolnak. :D
Szakadok ezen a figurán.. -
tudom, látom és kár...de csinálni kell.
A ligát vinni egyáltalán nem egyszerű, pláne ingyenest. -
Oké. Lehet, hogy igazad van. nem fogok utána nézni, mert annyira nem érdekel. Csak azt áruld már el, hogy mi ennek a lényege. Ha van egy játék amiben többen vesznek részt online eseményeken, akkor csak annak az egynek van létjogosultsága? Tegyük fel, AC-val játszanak a legtöbben.
Akkor többit tiltsák be? Mi a lényeg, hogy itt más f@szával vered a csalánt? Mert ugye nem a te érdemed az AC? Két bitet nem írtál hozzá. Szóval mi a lényeg?
És persze megint Masters a mérvadó. Ez is vicces. AC előbb jött EA-ként, eleve egy szimes társaság volt ott akik korábban, GTL, GTR, netKar és hasonló szimekkel tolták már évek óta. Szóval tényleg milyen meglepő, hogy egy ilyen múltú társaság nem nyergelt át a CARS-ra. Bravó!!!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 18:27:24 -
Ac ban egyre tobben vannak idehaza ! Olyan kulonleges nep nem vagyunk azert , gondolom masholis igy van.
Idehaza pc ben alig tudnak mastersen tizen embert osszeszedni( ha epp mukodik az online...) ac ban 100 plusz a letszam ea novekszik. -
Nem, nem csuszik ki, mindig green palyan megyek....
Ennyi autobol nem az elso es nem az utolso copypaste ez van....
Ez persze nem jo dolog, de maradt meg otven masik igen jo auto.
De a lenyeg, en barmikor beugrok egy 100 fos ligaba, sajnos ettol viszont mindenki elfordult.
Ez nem sikeres a jatekosok koreben.
Abba bele se megyek, higy cars otromba hibait soroljam, mert mindenki ismeri, es az mar megalazo lenne ebben a topikban. -
"Ez max üzletileg volt sikeres... Az sms-nek ! :)"
Egy film sikere is az alkotókat illeti. Persze hogy az SMS-nek siker. A Star Wars milliárdos sikere is siker és anyagi siker is. Mit gondoltál, ha jó lesz a CARS neked lesz az siker? És igen valóban rájöttél egy nagy igazságra, az újdonság varázsa elmúlik és minél jobban távolodunk a megjelenéstől, annál kisebb lesz az érdeklődés. Hű, apám!
Azt hiszed, hogy ez csak CARS-ra igaz? Ugyanúgy csökkent az érdeklődés az összes többi hasonló játék iránt is. Kicsit megugrik egy új DLC-vel vagy egy vaskosabb leárazással, de olyan már nem lesz, mint az első pár hónap. Komolyan nem értem az ilyen hsz-eidet. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 18:11:22 -
SityiSXT #14280 Mellébeszélsz még mindig. Mondom, olvasd el a linkeket.
Szidod a Cars AI-ját? Ott a link, ki lett tesztelve: ha a track surfacet bármi másra állítod, mint az optimális, bármelyik pálya első kanyarjában kicsúszik az összes AI.
Vagy ott vannak az autók. A McLaren hosszasan áradozik arról, hogy az MP4-12C GT3-hoz képest mennyit változott a 650s. Kunosék szerint ezen változások kimerülnek pár paraméter minimális változtatásában - pár tized milliméteres változtatásokban. Vagy mondjuk az Audi R8 Plus és a Lamborghini Huracan GT3 felfüggesztéseinek értékei gyakorlatilag megyegyeznek, itt is csak pár tized milliméter a differencia. Lehet én nem értek az autókhoz, de nagyobb különbséget vártam egy utcai verda és egy GT3-as gép futóműve között...
Nem az zavar, hogy nem tetszik a Cars, hanem az a gusztustalan kettős mérce, amit alkalmazol - és aminek nagyon is hangot adsz. Ezért ugrik a torkodnak itt mindenki, hogy vagy józanul ítélkezel, vagy eltolod a biciklit.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.01.14. 18:08:49 -
Ez nagyon jol szemlelteti, ma mennyien hasznaljak.
Lehet megjeleneskor mindenki nyomta plusz pontot, de most mar raunt, tovabb allt.
En ezert nem tartom sikeres jateknak.
Megszerezni egyszeru a jatekost, megtartani mar nem annyira . -
Én profi, szakmai és világ méretű meghírdetésekre gondoltam. Nem oldalak házi szavazására. :DDD Jó hogy nem az AC topikot hozod itt mérvadónak.
-
ElNano #14277 Most volt egy karácsonyi szünet, elvileg ma este folytatjuk, hacsak az embereknek nem ment el tőle a maradék kedve. Az utolsó futamok tényleg elszomorítóak voltak, ilyen 5-6-7 fős részvétellel. Múltkor R3E-ben random felmentem egy szerverre, 25-en tolták. :D Én is csalódtam, hogy nem lett 4 hónap alatt legalább 15-20 stabil ember, szerintem én megtettem amit lehet, szerveztem, csináltam a videókat, hátha abból kedvet kapnak mások, hát nem. Nem tudom, hogy ezért a játék a felelős-e, vagyis annak a híre, vagy valami más, minden esetre még próbálkozok egy pár hétig, aztán ha vegetálás marad, akkor ez ennyi volt, minden próbálkozás ellenére. GTR Mastersen is volt olyan, hogy a srác meghirdetett egy versenyt és rajta kívül még felment egy (azaz 1 darab) ember? És azért az az oldal eléggé ismert, akit kicsit is érdekel ez az egész téma, az oda szokott figyelni rájuk. Most újra próbálkoznak, érdekel, mire jutnak. Bár van egy olyan érzésem, hogy nem lesz belőle ott sem tömegsport. :) Ami érdekes, az, hogy például a szintén CARS-os The Gentlemens Club nonstop 25-35 fővel tud rajtrácsra állni.
(Ja, volt egy erősen személyeskedő komment, azt kénytelen voltam törölni, bocs. Mármint nem tőled, valaki más osztott mást, azt töröltem.)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.01.14. 17:56:40 -
Hagyjuk már a díjakat ! Meh az ign meg stz.. ponttokat.
Ma rohadt kevesen használják. ennyi .
Ez max üzletileg volt sikeres... Az sms-nek ! :)
Ez a RD szavazása tavalyi évről.
az oldal jellegénél fogva IR rosszul szerepel, de pont PC közönsége azért ott van .....
What sim has impressed you the most during 2015?
Assetto Corsa
378 vote(s) 39.0%
*
DiRT Rally
179 vote(s) 18.5%
F1 2015
17 vote(s) 1.8%
Formula Truck
3 vote(s) 0.3%
iRacing
16 vote(s) 1.6%
Project CARS
51 vote(s) 5.3%
Raceroom Racing Experience
107 vote(s) 11.0%
rFactor 2
118 vote(s) 12.2%
Stock Car Extreme
101 vote(s) 10.4%
-
Tőlünk nyugatabbra elég nagyot durrant, csak nézd meg a játék kiállításokat az egyéb díjazásokat. Komolyan már nehogy egy marék ember reakciója legyen itt az SG-n meg PH-n a mérvadója egy milliós példányszámban eladott játéknak. :DDD És mi az önmagában kell mérni a CARS sikereit? Ha önmagához mérem, hogy mennyibe került és mennyit kaszáltak/tunk vele, az meg már világszenzáció. Csak a Steames PC eladás is közel négyszázezres. Nehogy ez ne jelentsen sikert a hasonló gémekkel összehasonlítva. Itt mindig jönnek vele, hogy AC egy emberes projekt meg ilyen ökörségek, nem ártana olvasgatni a kilépésnél a stáblistát. :DDD SMS se volt sokkal nagyobb, mint Kunosék, csak hát ugye ki lett találva a WMD és meg lett oldva némi anyagi korlát és jött néhány lelkes és tehetséges emberke. Ennek ellenére elfogyott a pénz, kiderült, hogy kétszer ennyi idő kellene egy ekkora projekthez és ha nem akarták leöblíteni a több éves munkát és befektetést, be kellett vállalni, hogy kiadják úgy ahogy áll. Kunos is ezt csinlta, csak Early Accessnek híták. :))) CARS-nál még tetézi, hogy köszszájon forognak a hibákról szóló mindenféle fórumok és ennek ellenére is megőrízte népszerűségét. Nem véletlen, hogy Laccoo is még mindig jön ide hetente meggyőzni mindenkit, hogy ez egy használhatatlan vacak. Valóban profi bajnokság szervezésére önmagában tényleg nem igazán használható. Nem tárolja el az eredményeket, a Steames online függőség miatt többször megszakadnak a versenyek. Meg ilyesmi. Ez igaz, de ha azt nézem, hogy casual játékosként belépek a játékba, csatlakozom valami szeróra, akkor teljesen rendben van. Persze ki kell fogni, mert ahogy máshol is, itt van egy csomó idióta, akik el tudják cseszni a délutáni szórakozásodat. Szerintem néhány AC-s csinálja szándékosan.
(Vicc volt.) A visszajátszás funkció is romos. Ez tény. A stratégia rész hol működik normálisan, hol nem. Ez is tény. Az AI itt se érte el a vágyott minőséget, de sokaknak ez nem is fontos, bár foltozgatják érezhetően jobb lett, de még mindig nem mondható jónak. Ezen a téren más autós produktumoknak se sikerült elkápráztatniuk. Szerintem egy kicsit túl van spilázva itt néhány embertől az elvárás a CARS-szal kapcsolatban, mert mindenki érzi, hogy ebben a játékban van a legtöbb potenciál hosszú évek óta és nehéz elismerni, hogy még várni kell rá, legalább a PCARS 2-ig és nagy valószínűséggel a PCARS 3-ig is. Minden esetre első próbálkozásra beírta magát a legjobbak közé és tényleg ostoság azt állítani, hogy nem lesz ez részről-részre jobb. Ugyanúgy, ahogy vitatni a sikerességét is, ami vitathatatlan, mert a tények makacs dolgok. Még Laccoonál is makacsabbak. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 17:51:48 -
Jaj, en is lattam oket is, meg Mastersen is, hat mar en sajnaltam oket, hogy tenyleg orultek ha vegigment egy verseny normalisan. -
A CARS sikereit önmagához kell mérni szvsz, ennek qva nagyot kellett volna durrania, minden megvolt.
Na ehhez képest nem szólt akkorát, én sem nevezném sikeresnek, néztem Nando-k PH! ligázását, és sokszor elszomorító, hogy nem hogy nem futottak fel 20-30 főre, hanem még a meglévő létszámmal is állandó problémák voltak a multiban :(
Nem is tudom megy-e még, mostanában nem olvasni
-
Mindegy , nyilvan kovetem a hireket ac val kapcsolatban amit meg mondtam , hogy pc milyen az meg tapasztalat.Sajnos barhigy csavarjuk ezzel vannak alapveto problemak, gyak az dinamizmus kivetelevel rettenet le van maradva mindentol PC.
Ennyi.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.14. 17:02:36 -
SityiSXT #14271 8 perc alatt végigolvastad a 3 linket? Nem kis hibákról van szó egyikben sem, amit egy szimpla "ac se hibatlan"-nal el lehetne intézni.
De mondjuk mindegy is. Arra próbáltam rámutatni, hogy az AC-ban is alapvető dolgokkal van igen komoly probléma. Ergo az se jobb a Deákné vásznánál. Ergo befejezhetnéd az unalomig ismert véleményed rendszeres ismertetését ebben a topikban. Valamint ha komolyan az a véleményed, ami, akkor miért is olvasod ezt a topikot? A szart én le szoktam húzni a slozin, nem pedig piszkálni a konyhaasztalon minden harmadik nap... ;) -
Hat a szazbol szaz es a tizbol ot eseteben mar nincs ertelme tovabbi tesztnek :)
Az idegesito az, higy oathhnite meg tele van kamu dolgokkal, mint pl aprobb javitasok xy auto aerojan.....
No en itt zartam be, es tudtam ez mar ilyen marad. Eddig igazam volt , ugy tunik sajnos .
Mastersen is szetszivatjak magukat szegenyek alig van verseny ami lemegy rendben. -
PAUSE + ALT-TAB, hybernate es ilyesmi;DDDD -
Mondjuk ahhoz legalább száz online versenyen kellene indulnod CARS-ban, hogy relevánsan tudd véleményezni. De igazából még AC-ban se mentél száz online versenyt, mert legtöbbször nem jó az autó vagy a pálya. :DDD -
Mindkettot jol ismerem, ac se hibatlan.
Viszont ott szaz online versenybol szazat befejezek gond nelkul, itt ez alomvilag, de meg a harom is . -
hangacsi #14266 Ami engem kifejezetten zavar, az a verseny közbeni mentés hiánya. Ez is csak azért, mert csak offline játszok és sokszor nagyon kevés időm van. Remélem a 2.-ik részben benne lesz ez az opció. -
hangacsi #14265 Én csak offline játszok vele, de a megkezdett mért kört be lehet fejezni. -
SityiSXT #14264 Gondolod, hogy a konkurencia fején nincs vaj? Bevallottan csak a pénz miatt hozzák ki konzolra, miközben sokat kért/elvárt dolgokat nem akarnak belerakni (és még hülyének is nézik azokat, akik ezt számonkérik). Bővebben itt
Nagy port vert fel az is, hogy a harmadik DLC-ben szereplő autók közül nem egy csupán egy új doboz - a mechanikai adatokon szó szerint tizedmillimétereket állítottak mindössze. Bővebben itt
És az AI a jelek szerint itt sem épp atomfizikusi magasságokban szárnyaló intelligenciától duzzadnak. Bővebben itt
Ez persze nem menti a Project Cars hibáit, szó se róla. De a szemellenzőt néha nem ártana levenni... ;)
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.01.14. 15:02:44 -

-
Szerintem engedhetnék, hogy beüljön egy Formula autóba, hogy megnézze milyen az egyáltalán.
-
unrealnoise #14260 Szerintem be lehet. Xbox One-on multiztunk az első napokban (teszteltük) és pont felmerült ez a kérdés, és azt hittük nem lehet befejezni. Aztán mégis be lehetett... Kérdés, hogy ezt csak online-ban lehet vagy nem... De tuti, hogy online működik. -
Azert ez a cockpit nezet beallitas, igy eleg idiotan nez ki:))))))) -
Szerintem nem ... -
Azt nem lehet beállítani, hogy még az időmérő lejárta előtt megkezdett mért kört még be lehessen fejezni? Tehát amennyiben mért időt megyek és közben lejár az időmérő ne legyen rögtön vége úgy és ahogyan van. -
Hamarosan kipróbálhatjuk mi is. virtuálisan.
-
Jol van hagyjuk a rizsat, ai eleg pocsek, online meg az embert megoli az ideg a sok bug ,fagyas miatt.... -
Hozzáértő kezekben nem tűnik teljesen használhatatlannak a cucc.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.01.14. 13:02:23 -
unrealnoise #14253 Te gyerek, komolyan nevetséges vagy. IGN.com-on kapott egy erős 8.9-es pontot, eurogameren ajánlott cimkét. (Míg a Forza 6 még ezt sem kapta meg!), de sorolhatnám. A sokszor baromi kritikus Steam-en az a 77 % pedig szintén elég jó... Szóval akkor tetszett a kritikusok többségének is, a játékosoknak is, elég jól is fogyott, de nem lett sikeres. AHHA.
Nah jólvan, én többet tőled ma már nem olvasok semmit... (Komolyan olyan butaságokat tudsz írni, hogy ki van csukva, hogy nem direkt csinálod...)