Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is értem h jöhetett ki neki ez h ez így jó...😊
de ebből látszik h mindenki máshogy szereti és magadnak kell megtalálni h mit szeretsz😊
Alexease meg csak arra írta a 200-as értékeket h egyesével próbálgassátok, h megértsétek mi mit befolyásol...gyakorlatilag én is így jutottam el a saját beállításomig...ami persze korántsem végleges és autónként is érdemes finomhangolni majd...de ehhez érteni kell h melyik csúszka milyen erőket befolyásol...
a T500 meg rohadt erős...nyilván ott megint más értékek lehetnek a jók....nálam a fanatecgt3 rs-en nagyon bejön az általam használt arányok
Én amit Laci irt a multkor azokat használom teljesen jó,hibátlan😊
Elkönnyül -ráz ahol kell😊
Laci esetleg próbáljátok ki a ginetta juniort angol pályákon próbáltam, nagyon jó alap settel is élvezetes
Amugy szerveren be lehet azt állítani hogy ne lehessen setupolni vagy egy előre feltőltött settet lehessen csak használni?
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.05.31. 16:23:38
tehát 17 óra körül lesz belga időjárással😊 de ahogy jól esik úgy állítjátok...😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.31. 16:14:56
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utána gondoltam hátha működik a placebohatás, gyerünk nézzük meg milyen mikor AC-s. Fy 200 többi lehúzva master marad.
Aztán egy korrigálásnál kikapcsoltam az egészet a francba.
..és azt hiszem pár napig hagyom pihenni, szerettem volna elindulni ezen a Le Mans-i futamon, de totál elment a kedvem ettől a játéktól.
..ha valóban a felfüggesztésből és a gumiból veszi az adatokat akkor az teljesen kuka. mintha egy rúdon ülnék nem autóban.
Én elhiszem hogy az a hülye aki nem tudja beállítani a kismillió szirem-sz@romat már elnézést, nem pedig beülve egyből autót vezet, legyek hüye nem érdekel. Tudok vele gyorsan menni de ez nem jó ez a vége.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
bár behalt a fülesem, nincs másik ....
Szerk: Ja, hát nem tudom, ha holnapra akarjátok. Az nekem már hétfő. 😄 Annyira nem buli. Na, döntsétek el, hogy mi legyen.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.31. 15:58:59
Nem volt fennakadás. Kérdeztem. Még a kérdőjel is ott van.
Amúgy köszi a választ. Valami ilyesmire voltam kiváncsi. 😊
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
" - Driver: 10% FFB, 900 fok, szokasos."
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
A telemtria HUd nálam felejtős, nincs G27 váltó ,és csak azzal tudnám léptetni 😊)
A lenti 200-as ertekek csak a teszt miatt vannak, hogy egyessevel hatarozottan kijojjon minden ero. Normal bealltasnal mindenkinek maganak kell kitalalnia a tuit😉 Az mar izles kerdese. De egyszer erdemes megnezni igy kulon-kulon, hogy tudja az ember, mit is allit igazabol😄
Es persze, a legfontosabb, hogy vagy erzesre vagy a telemetria kep alapjan, figyelni az FFB clippinget, es az aranyok bealitasa kozben/utan a Master reszt addig allitani, amig "nem tunnek" el az erok. Mert durvan vag, akkor csak rangatas lesz belole vagy ide-oda durva hintazas.
Felmerült ugye ez az időgyorsítás vs. real weather probléma is. Ennek a megválaszolására, hogy majd hogy is lesz valójában még 1 kicsit várnánk, mert a futam még jóval arrább lesz és addig számos olyan frissítések is jöhetnek (pl. 1.4), ahol már orvosolva lesznek bizonyos bugok/hiányosságok. Még az is megtörténhet, hogy már területen is kénytelenek leszünk változtatni, de az eredeti koncepció (egyelőre) az, ami ki van írva.
simraceseries.com
Az FX már érdekesebb azt szerintem nem jó nagyon magasra tolni, irtózatosan beleránt egy váltásnál is akár ....
De persze ízlés függő 😊
Ez a fajta FFB amúgy kifejzetten dögös, engem eléggé emlékeztet rF2-ére !
azt nem mondom, hogy mindig mindent éreztet de dögös az tuti .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 13:50:44
Nem tudom hanyan teszteltek le rendesen, de legalabb egyszer erdemes raszanni 10(!) percet.
Termeszetesen, ettol NEM lesz jobb a progi, ugyanaugy felkesz es bugos marad, kicsit mindenkinek/konzolos/gamepad-os lesz az iranyitas, gumi, tapadas, AI! De erdemes vegignezni, mert van benne technika, max nem jol, nem tetszik stb.
A CARS az FFB-eroket a "szokasos" felfuggesztesen es tapadasvesztesen tul Contact Patch-bol (jatszani: tire_data_calculator) is szamolja. Vagyis a gumi (osszenyomodott) tapadofeluletenek a valtozasaibol (mozgas, csavarodas, rugozas, tapadasvesztes).
Ezeket kulon-kulon lehet allitani, ami osszeadodik, es durvan befolyasolja a vegeredmenyt. Foleg ha a rossz/eros bellitasok miatt a visszajelzesek felet vagja (kormanyfuggo). Auto fuggo is, eloszor erdemes valami hatsokerekessel, hogy "tisztan" maradjon a kormanyzott kerek!
- Driver: 10% FFB, 900 fok, szokasos.
- Jatek fomenu: 100% FFB, minden linearis, rendesen kalibralva.
Betoltott palyanal, auto FFB (Spindle) setup.
- MASTER Scale 40-50. Valszeg erosen kormany fuggo, de ez talan jo lehet mindenhova.
- MINDEN egyeb beallitas NULLA (scale, smooth).
Aztan EGYESSEVEL(a tobbi nulla, kiveve a master 40-50!) tesztelni a 4 szamolt erot. Gyorsit, fekez, megrangat, megy fel kort valami kanyargosabb palyan, tuleroltet stb 😊
- Fx Scale: 200 - ez a gumi tapado feluletenek az elore-hatra mozgasat, tapadasat es deformalodasat szamolja es jelzi vissza. Gyorsitas, fekezes, megcsuszas, vagy egyszeruen a ket oldal kozti ezek kulonbsege.
- Fy Scale: 200 - "hagyomanyos" felfuggesztes mozgas, jobbra-balra "billeges", a gumi oldaltartasa "miatt". Kanyarodas, tekeredes, nagyobb kerekveto vagy egyeletlenseg stb. Csak ezt hasznalva kicsit AC-s, persze ott hozzajon a kozeprehuzas es atapadasveszes is.
-Fz Scale: 200 - a gumi fuggoleges mozgasa, rugozasa, torzulasa. Foleg kisebb, gyorsabb egyeletlensegek erezhetok (pl. kerekveto), ami hirtelen valtozas, es nem a felfuggesztes "mozogja ki".
- Mz Scale: 200 - a gumi feluletenek a csavarodasa (kanyarodas, kormanyelforgatas). Lenyegeben ez adja az "egyenesfutast" vagy a "kozepre huzo" erot. Persze beleszamol mindent: sebesseg, tapadofelulet, tapadas vesztes, kormanyszog, tulkormanyzas stb. A legfontosabb allitas.
Ha valaki ezeket vegigtesztelte (es nem zsigerbol fikazik;D), akkor gyorsan rajon, mennyit szami, javit vagy ront ennek a negy erteknek a beallitasi aranya, vagy ha osszessegeben az egesz tul eros, mennyi minden vesz el.
iracing the 'real' race.
Amugy valaki moderator besegit a torolgetesbe, szoval senki ne csodalkozuon ha kap valami buntit:-)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Korábban írta valaki "ez a topik el van átkozva."...<#hehe>#hehe>
Ahhoz tul oreg vagyok en mar, hogy ne lassam a szokasos piszkalodast annal a ket ebernel.
Te is atgondoltad, ok is at fogjak.....
Engem ugyan nem vonz az a futam, de szerintem jol van ez igy.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Azzal nem értek egyet, hogy egy versenynek a taxizásról kellene szólnia, én is úgy vagyok vele, hogy legyenek egészséges kihívások egy futam során. De 4x-es szorzó? 😄 Ezt tényleg tesztelni kellene egy ilyen meccse előtt, mert lehet, hogy négy-öt kör és lehet menni kereket cserélni, ami már megint nem „real”. Főleg egy olyan pályán, mint Le Lans. A Michelin beszámolója szerint 2013-ban az LMP1-es Audi kb. 50 körönként ment ki cserélni. Na most ha a játékban a 4x-es szorzó miatt akár 10 körönként ki kell majd állni, az messze nem „real”.
De mondjuk ezen összekapni… 😊
De foleg ezt a gyoker, bujtatott piszkalodast !!!!
Bsrmit mondunk hilyeseg, sot avege az, hogy apiszkalodas, hgy meg a nyekvet sem ertjuk amit hasznal:-)
No ez itt nemlesz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 13:08:51