Kicsit játszogattam a képminőséggel, vagyis gondoltam megnézem, hogy milyen a CARS lecsupaszítva. Amit csak enged játékon belül, mindent lehúztam low-ra vagy kikapcsoltam. A végére raktam egy olyan képet, ahol minden maxon van. Ruf RGT GT3@Brands Hatch kombó. A felbontást meghagytam 1920x1080-on. Az FPS-en jobban látszik a különbség, mint szemre, mert a minimálon szinte mindenhol 120 fölött volt, addig a minden fullon jött 22 fps környékén. Ez 100 fps veszteség és vizuálisan annyi többletet nem ad, hogy mindenáron maxon akarjam futtatni. Szerintem a sok effekt szinte még ront is a minőségen sokszor. Tehát, az én izlésem szerint, high-medium beállításon a legszebb a játék és még bőven jó FPS-t is ad a folyamatos játékhoz. Ja, és én még mindig egy Q9550 proci mellett, 8 GB rammal és egy Asus GTX670-es kártyával tolom. Szóval még távolról se egy mai atomerőmű.
És kontrasztnak egy olyan kép, ahol minden csutkára fel van tolva.
Nekem ez eléggé városi legendának tűnik, hogy csak a csilivili effektek teszik széppé a játékot vagy hogy a CARS az effektek nélkül úgy nézne ki mint az rF 1-2. :DDD