19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
"Persze, emiatt is lehet "aggodni" (szoktak is, "Miert szar az 1. es eladjak a 2.-at?!"), de ez is csak igy mukodik. Van aki elofizetessel probal hosszutavon fejleszteni es a tartalom ingenes(rF2), van aki a DLC-kkel tamogatja meg a fejlesztest (AC), van aki tartalomvasarlassal (R3E), es van aki elofizetessel (ami igazabol "ingyenes") es tartalomvasarlassal (iR)."
Ez így van. És egy közös mindenképpen van bennük, hogy egyik se adott ki kész programot. Legalábbis a klasszikus értelemben véve. Folyamatos fejlesztés alatt állnak, amit meg kell valahogy finanszírozni, különben lehúzhatják a rolót és akkor tényleg lehet sírni, hogy kiadtak valamit félkészen, bugosan és nem lesz hozzá több patch meg DLC. És a második részre is hiába várhatnánk. Nem jó ez így ahogy van, de így van ahogy van. Nekem még mindig jobban megfelel, mintha sehogy se lenne. -
SityiSXT #14171 Az a homály leginkább a trilinear filteringnek köszönhető. Ha valamit, hát a texture filteringet érdemes maximumon (anisotropic 16x) hagyni, mert a mai modern kártyákon gyakorlatilag nem okoz kimérhető lassulást, a látvány viszont jóval gusztusosabbá válik -
A CARS engine (akarhogy hivjak:P), meg eleve az SMS "jatek koncepcio kialakitasa", bar a program megjelent, de igazabol most tart a publikus beta tesznel;) Persze, nem szep dolog, sokan szoktam emiatt aggodni, de igazabol mindegyik ceg ezt csinalja, mashogy nem is mukodik. Erdemes megnezni barmelyik komolyabb ceg programjat, mit tudott es holt tart most a 3-4. verzio utan (kinezet, szolgaltatas, bugok, fps), sokszor hasonlo platformon.
Valszeg a CARS2 mar talan egy joval osszeszedetttebb, atgondoltabb, jobban mukodo program lesz.
Persze, emiatt is lehet "aggodni" (szoktak is, "Miert szar az 1. es eladjak a 2.-at?!"), de ez is csak igy mukodik. Van aki elofizetessel probal hosszutavon fejleszteni es a tartalom ingenes(rF2), van aki a DLC-kkel tamogatja meg a fejlesztest (AC), van aki tartalomvasarlassal (R3E), es van aki elofizetessel (ami igazabol "ingyenes") es tartalomvasarlassal (iR).
Mindegy melyik rendszert "szereti" az ember, hosszutavon ugy is hasonlo penzeket fizet ki egy "termekert". Senki sem gondolhatja komolyan, hogy egyszeri ukran-akcios 25EUR-ert majd 5 evig fog tolni valamit, ugy hogy kozben fejlesztik, szolgaltatasokat kap es ingyenes minosegi tartalmakat:DDDD -
Gondolom itt megint el lehetne kezdeni, hogy a konzol moguloknál hányan dolgoznak csak az esőn, hány évvel előbb kezdték a platformjukra kidolgozni a játékaikat. Majd ha a CARS is a 4., 5., 6. résznél fog tartani, akkor hasonlítsuk össze és nyugodtan ide vehetjük a CM-et is, hogy hányadik játékuknál tartanak már és mikor érték el a mostani minőséget. Mindig elfelejtjük az összehasonlításoknál, hogy ezek a játékok nem ugyanazzal a motorral futnak, tehát mindegyik fejlesztőnek ki kell kisérletezni a saját motorjával az elérhető legjobb minőséget, sebességet.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.30. 13:50:02 -
Nekem 3.4GHz-n fut a proci és 1066MHz-n a ram. A GPU alap, gyári. A képeket F12-vel nyertem ki, nem használtam a játék fotómódját. Lusta voltam a videózáshoz, mint általában. :)) De körözgettem vele és úgy tűnt fel, hogy nagy különbség játék közben, nincs. Feliratok pálya szélén homályosak, stb... De ez egyáltalán nem zavaró. Igazából az MSAA-k, SMAA-k, FXAA-k beállításában kell megtalálni a lejobban gamer barát opciót és simán megy 70+ fps-sel úgy hogy akár még nagy esőben AI-val is röccenés mentes. Ráadásul már az FFB is jónak mondható és a fizika, gumifizika is élvezhető, bár távol van még a tökéletestől.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.30. 13:38:51 -
Hat mondjuka PS 4 jatekhoz kepest, az kb hasonlo kategoria mint ez.
De akar F1 is ,jah, baromi jol nez ki es gyors . -
Mihez kepest:) Mivel mashol nincs eso, ahol meg van, ott meg sem kozelitik ezt a latvanyt, igy nem feltetlenul rossz a megoldas;)
Persze, tudom, Codies Dirt es F1, de azt szerinbtem te is tudod/erzed, hogy naluk nem feltetlenul forditanmak minen eroforrast hasonlo aranyban a kulonbozo egysegekre (grafika, hang, fizika, kontrollerek stb.) :)))))) -
Hat az eso azert az mar nem sikerult olyan jora .... -
Nekem is Q9550 de csak 4GB RAM (233Mhz:P), es mukodik rendesen. En is csinaltam korabban osszehasonlitot, es az fps novekedeshez kepest elenhyeszo, lenyegtelen, nem fontos, minimalis a valtozas. Persze photomode-ban latni, de ugy sem az a prpgram elsodleges felhasznalasi terulete, hogy allokepen nezegessem az autot es a tajat;D
A tobbiekhez kepest fps/latvany (napszak, idojaras stb.) aranyban eleg jo lett a CARS. -
Kicsit játszogattam a képminőséggel, vagyis gondoltam megnézem, hogy milyen a CARS lecsupaszítva. Amit csak enged játékon belül, mindent lehúztam low-ra vagy kikapcsoltam. A végére raktam egy olyan képet, ahol minden maxon van. Ruf RGT GT3@Brands Hatch kombó. A felbontást meghagytam 1920x1080-on. Az FPS-en jobban látszik a különbség, mint szemre, mert a minimálon szinte mindenhol 120 fölött volt, addig a minden fullon jött 22 fps környékén. Ez 100 fps veszteség és vizuálisan annyi többletet nem ad, hogy mindenáron maxon akarjam futtatni. Szerintem a sok effekt szinte még ront is a minőségen sokszor. Tehát, az én izlésem szerint, high-medium beállításon a legszebb a játék és még bőven jó FPS-t is ad a folyamatos játékhoz. Ja, és én még mindig egy Q9550 proci mellett, 8 GB rammal és egy Asus GTX670-es kártyával tolom. Szóval még távolról se egy mai atomerőmű.
És kontrasztnak egy olyan kép, ahol minden csutkára fel van tolva.
Nekem ez eléggé városi legendának tűnik, hogy csak a csilivili effektek teszik széppé a játékot vagy hogy a CARS az effektek nélkül úgy nézne ki mint az rF 1-2. :DDD -
SityiSXT #14162
-
Köszi, a kereső nekem csak World of Tanks-ot, meg Need for Speed-et talál, de a kettő kombinációja valahogy meghaladja a képességeit. 
Végigfutottam azt a két oldalt, ami összejött eddig, ez alapján elég gyengének tűnik, asszem maraok a Dirt-nél. -
ElNano #14160 :D Hát kb. -
Egyszerubb lenne az adott embereknek, ha lementenek a hozzaszolasaikat (velemeny, beszolas, fikazas, megmanyarazas, flame stb.), es csak annak a szamaval valaszolgatnanak egymasnak. Nem kellene begepelni sokadszorra is:) Az egyik azt mondja: #95214, arra a valasz: #95321, aztan jon a flame resz: #95412–#95999 :D -
ElNano #14158 Ez a topik olyan, mintha mindig visszaugrana egy adott időpontba és elölről kezdődne minden. :D -
SityiSXT #14157 Bocsi, hogy belevau, de amennyire én tudom, jövőre jön a dobozos Dirt Rally PC-re, X1-re és PS4-re, így gyakorlatilag az majd 2016-os játéknak fog számítani. Innentől fogva ne csodáld, hogy nem volt ellenfele az év játéka 2015 szavazásokon a többi autós játéknak.
Ami pedig a Carsról alkotott véleményedet illeti: nem tudom, miért csodálod, hogy itt páran védik a Project Carst, amikor te hasonló vehemenciával véded az F1 2015-öt a topikjában, amiről többeknek az a véleménye, hogy finoman szólva sem sikerült valami emlékezetesre. Arról meg, hogy ide jársz fikkantani, az a jelenet jutott az eszembe a Szomszéd nője mindig zöldebből, amikor Walter Matthau odaordít Jack Lemonnak, hogy "A macskád már megint a küszöbömre szart. Ha még egyszer ezt csinálja, kinyírom!", mire Lemon: "Méghogy a macskákat nem lehet tanítani..." -
World of Speed topik.
Amúgy, nem tudom. :) -
Bocs, hogy beleoffolok, de mivel nincs külön topic-ja itt próbálok érdeklődni.
Úgy nagyvonalakban milyen ez a World of Speed Beta, érdemes vele foglakozni?
(Már jelentkezetem a betáért, de még függő státuszban vagyok.) -
Hasselhoff72 #14154 Mint mondtam a stilus:)) Mivel megmondo embernek hiszed magad, ezert en nem farasztom magam veled. De ezt jeleztem is, nem ment at:)) Egyebkent meg annyit hogy nyugodtan irhatok barhova, nem te fogod meghatarozni ki hova irhat...bye -
unrealnoise #14153 milyen accról beszélsz? két accom volt sg,.hu-n az egyiket hosszú, hosszú évek óta nem használom. Stílusom? Én tényekkel jövök, és ha valaki objektív, akkor az én vagyok. Nem mondom, hogy hibátlan a cucc, de az, hogy bugtenger, az egy ideje messze nem igaz.
Ha akkora bugtenger, akkor kérném a példákat. Ha nincsenek, vagy ezek a bugok közben javítva lettek, akkor az egész szövegelésed annyit nem ér, mint két lapát ****.
TÉNYEKET KÉREK, példákat. És még nekem szar a stílusom (WTF), amikor te csak annyit mondasz, próbáltam egyszer (azt se írod le mikor), és szar volt (azt se hogy mi...)
Olyan érvelésed van öcsém, hogy szerintem önerőből nincs iskola amiből tovább engednek...
Ha akkora szar, akkor meg el lehet húzni innen, mivel értelmes diskurzusra nem vagy vevő, csak szarozni, talán nem is kellene ezt a topicot olvasni... -
Hasselhoff72 #14152 Majd fogom neked tesztelni egy 1.5 órás futamon hogy nem lehet pitelni:)) elég volt egyszer, de egy bughalom az egész erre szerinted nincsnek is bugok:)) Sertex a másik accod? De itt b is fejeztem a beszélgetést mivel csak flame lenne főleg a stilusod miatt. -
unrealnoise #14151 Én 200+ órát toltam bele, és már csak 3 acsi hiányzik összesen! És én jelentős buggal mostanság nem találkoztam. Volt hogy néha kifagyott. (ez főleg a többszöri alt+tabozás után történt), volt, hogy töltőképernyőnél megakadt, és be kellett zárnom (ez elég ritkán fordult elő!), de játékmenetben nem sok hiba van, az időmérők a programok úgy zajlanak ahogy kell, vannak játék közben érdekességek, az AI sem tökéletes, de nekem minden működik. Nem működőképes, hanem működik.
Persze az UI-tól kezdve mindenen lehetne pofozgatni, de azért ne csináljunk már úgy, hogy olyanokat mondunk, hogy néha működik néha nem.
Mi nem működött? Az időjárás? :D Vagy beállítottad, hogy legyen időmérő, és elmaradt? Ne vicceljünk már. Én amit beállítottam, az úgy is lett. Nem volt random dolog a programban. Maximum az elején lehettek ilyen dolgok, de ma már teljesen fasza az egész, a maga tökéletlenségével.
Amire nagy pofozgatás ráférne az a multi, mert keresni bénán keres (nem is működik sokszor), meg hol mutat valamit, hol nem, érthetetlen, nem értem miért kell a frissítgetés gombot nyomogatnom, meg ott tényleg érdekesek a dolgok, plusz van amit ott nem értek, de nem is annyira használtam multira, arra jobb az iR meg az AC, rF2...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.12.26. 16:45:06 -
Hasselhoff72 #14150 Igen ez mind benne van, aztan neha mukodik neha nem.. Egyszer igy aztan ugy csak joforman soha nem normalisan:D Nekem csak ennyi a problemam a progival, hogy amit bele tettek az randomban mukodik:) -
ElNano #14149 Nincs kedvem törölgetni, nem az én stílusom. Más hozzászólását meg nem tudom szerkeszteni. (Akkor már rég bepoénkodtam volna egy Sertrexes CARS-fikát és egy Laccoos örömódát. :D) Akkor inkább csináljuk a vitapartner személyének, intellektuális kvalitásainak mélyreható jellemzése-elemzése nélkül, úgy mégis elegánsabb. :)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.12.25. 19:06:32 -
unrealnoise #14148 Miért érdekes? Forza? GT? Driveclub? Horizon 2?
Egyikben sincs időmérő, egyikben sincs pCARS szintű FFB, full dinamikus bevilágítás, napszakváltás, időjárás, minden pályán.
Van amelyik konzolos nagy címben még az AI sem állítható (GT!), nemhogy szabadedzésre, időmérőre, futamra akár külön-külön értéket beállítva. De még sorolni lehetne a pCARS előnyeit (állítható HUDok, normális szektor-ídő kijelzések (ezek szintén nincsenek meg a nagy konzolos címeknél, mert bár írja, hogy menyikben mit értél el, táblázatosan nem foglalja össze, nem követhető nyomon, mint itt.
Az időjárás, gumikopár, napszakváltás részletekbe menő állítgatása szintén egyedülálló. Persze van amiben a pCARS kevesebb vagy gyengébb, de a legtöbb dologban nagyon erős a többihez képest. Ez nem szubjektív, ez így van, aki játszott mindhárom platformon, azt tudja...
Aztán meg:
1.) Minek olvasom el? Nem tudom, most is benéztem mi ez a sok komment, és gyors ledaráltam.
2.) azért reagálok, mert hátha észbe kap már a gyerek. primitív, gyerekes, és totálisan megalapozatlan a véleménye. elfogadom, hogy neki nem tetszik ez vagy az, de már lassan semmi sem elég jó neki. plusz a pCars tényleg az ideig év legjobb autós címe lett.
igen, jelent meg más autós cím is idén. Konzolra mondjuk. De egy sima arcade cím is lehet az év autós játéka, még sem lett egyik sem az... -
Hasselhoff72 #14147 Ez a konzolon más nem tudott felmutatni khmm több mint érdekes:))))
Egyébként annyiszor irja le ahányszor akarja, minek olvasod el? Ha irritál ott az ignore, engem szórakoztat és feltlétlenül több az igazság tartalma mint az aktuális fanboy mantrájának:)))
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.12.25. 16:58:26 -
unrealnoise #14146 Jah, az a szaros Titanic mi? :D
Kurva nagy divat lett utálni azt a filmet, amikor pedig:
1.) akkor látvány terén akkor nem volt párja
2.) a rendezés nagyon fasza volt
3.) a zene mai napig olyan dinamikus, monumentális mint az állat
4.) fényképezésre, és a többi technikai dologra se lehet panasz benne
A sztori nem olyan húdeodabaszós, mint egy Terminator 2, de nyilván egy kibaszott hajótörést nem is lehet időutazásokkal meg sci-fi elemekkel tarkítani.
De örülök, hogy szerintem a Titanic se érdemelt meg annyi oscart, amikor pedig a nagyját IGENIS, simán megérdemelte. Jah és a nézők is imádták... Jah, persze te aztán nagy filmszakértő lehetsz, gondolom idén nálad a Vakáció az év filmje... oOOO -
unrealnoise #14145 te annyira ****** vagy, mint egy sötét *****.
Steam-en (ahol azért tud elég kritikus is lenni a közösség, többnyire pozitív az értékelések átlaga, és ezt úgy sikerült elérni, hogy elég bugosan jött ki a játék. Tehát ahhoz képest, hogy milyen premieret toltak, kifejezetten jó.
Az, hogy neked ez nem tetszik, meg az nem, meg odajársz állandóan POFÁZNI, ahol szerintem már k***** nem kíváncsiak rád, nos az rohadt, rohadt szánalmas. Te komolyan többet kritizálsz, ócsárolsz egyes címeket, mint amennyit azokkal játszol, amelyek tényleg bejönnek (egy ideig persze, mert aztán az is szar lesz.)
Amúgy meg ne hazudj, mindenki tudja, hogy neked az év autós játéka az F1 széria aktuális darabja. :DD
Nevetséges vagy ember. Te tényleg komolyan gondolod azt, hogy a többségnek ennyire nem jön be a pCARS? Komolyan mondom annyira el vagy tévedve, hogy az felfoghatatlan. Én toltam ezt a játékot más platformokon is, és bár ott is érte kritika a játékot, főleg kezdetben, olyan erényei voltak, amit eddig konzolon nem sok minden tudott felmutatni. Azaz SEMMI.
És PC-s is bevallottan, és objektívan nézve EZ a LEGJOBB csomag, ennyi pénzért. Fizikailag nem toppos, de bőven élvezhető, egy csomó olyan dologgal, ami a többiben nincs meg vagy kidolgozatlan.
Jah és ne válaszolj, mert úgy se olvasom el, a legjobb lenne, ha az ilyen semmirekellő flame-keltő nulla hozzászólásaidat megtartanád magadnak. -
ElNano #14144 Jelezném, hogy az én csőrömet nem bántja semmi, nehogy én legyek az "és más". . ;)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.12.24. 23:26:50 -
Droughert #14143 Neked ez valami perverzió vagy így érzed jól magad, hogy minden post után fikázod a játékot? Játszom Pcars, Assetto, meg az összes többi autós/szimulátor játékkal, tudomásul vettem a pozitívumokat, negatívumokat, és elfogadom őket olyannak amilyenek. Szerintem már több mint egy éve tudjuk, hogy neked ez a játék nem jön be (meg még sok másik játék sem, de ez most nem téma), akkor mégis miért kell még mindig fikáznod? Nem jött be, nem fog bejönni, ezt leírtad már 1000x, akkor mégis miért kell még mindig ezt olvasni a topicban? Én úgy vagyok vele, ha valami nem, tetszik hagyom a faszba, max leírom nemtetszésemet aztán lépek a topicból. Te meg csak visszajársz és ugyan azt szajkózod hosszú ideje. Kérdem én miért?
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.12.24. 22:03:05 -
Nem kell magyarázat. Magáért beszél. :))
Komolyra véve, nem értem, hogy miért bántja a te és más csőrét, ha én ezt jónak tartom?
-
Mindenre van valami magyarazatod , hogy miert is a best ? :))) -
Attól hogy szakállas volt, lehet kiváló énekes. És az is a szentem, csak ránézni rossz. :))))
Nem hinném, hogy elszállt volna a lelkesedésük, de mivel a PC egy franchise első darabja és ez már inkább befejett projektnek számít, bár kezdetnek nagyon jó, most már főleg a folytatás felé mennek, persze úgy hogy az igéretüket betartják és nyomnak ebbe is még tartalmat, de már a PC 2 lesz a legfontosabb.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.24. 12:41:11 -
Nekem nem savanyu, felolem az evszazad jateka cimet is megkaphatja :) Szakallas eneksno is nyert mar, akkor miert lepodnek meg ezen ?
Valamit kapjon, mert a szandekot ertekelem, hogy valami teljeset akartak, csak a vegeredmeny nem lett az, es a lelkesedes gyorsan elszallt beloluk.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.24. 12:30:12 -
Jaja! :DDD
Erre mondják, hogy "Egymiilió légy. nem tévedhet." .:DDD
Persze mindig van, akinek savanyú a szőlő. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.24. 12:26:55 -
Erre mondom en, hogy a Titanik is kapott egy valag oscart ! :))))
Amugy ki kene probalni neked a tobbit , a dijat megszavazoknak meg a PC t :)) -
Én egyetértek azzal, hogy a PC kapta, még a hibáival együtt is ezt választották, akkor milyen lehet a többi. :)))
Az év meglepetése tényleg lehet a Dirt Rally, most már csak át kellene öltöztetni 21.századi köntösbe és akkor tényleg idulhatna az év játéka címért. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.24. 12:23:12 -
Jelent meg mas racing game is iden ? :))
En mondjuk egyertelmuen a Dirt Rallynak adom, az ev meglepetese , es rendben is van nagyjabol.
Most mar csak az usereknek kell szolni, hogy ez ev jatekara erdemes volt :))) -
Project CARS - Best Racing Game of 2015
"BEST RACING GAME 2015
"Project CARS is special. Its unflinching, painstaking commitment to realism sets it apart from nearly every racing franchise..."
- Gamespot (Top 25 Games of 2015)
BEST RACING GAME 2015
"With top-notch graphics, realistic handling, plenty of cars and tracks to mess around with, and a passionate community to top it off, there was no question it’d be in the top ten."
- Red Bull (Top 10 Games of 2015)
BEST RACING GAME 2015
"Project CARS gets to the top of the list by being the "desert island" racing game. If I could only take one of these games with me to a permanent gaming exile, Project CARS would be the one I choose."
- PC Gamer (Top Racing Games of 2015)
Having been developed openly alongside a dedicated, passionate community of over 80,000 racing fans, Project CARS launched in May of this year to both critical acclaim and worldwide success, quickly selling over 1 million copies and becoming the highest-rated racing game on PlayStation 4 and a #1 chart-topping experience.
Since then, the franchise has gone from strength to strength with new content & features being added each month, live events being hosted around the world, millions of screenshots and videos being posted by the Driver Network community, the launch of our eSports initiative, and the continued involvement of both you - the gamers - and professional drivers.
2015 has been a phenomenal year for Project CARS and as we start to look towards the future with more On Demand content continuing and work beginning on the sequel, we thank you all for believing in our dream and helping make it come true.
Here are some of the best bits from Project CARS in 2015..."
-
Ááááá! Rosszul gondolod. Semmi indulat vagy dominancia probléma nincs részemről, se. Bocsi, ha így jött le. 
Természetesen mindenki azt ír amit akar, nem állt szándékomban megváltoztatni senki véleményét csak azt írtam le ahogy én viszonyulok a kérdéshez. Ha már egyszer ez egy fórum és szabadon mindenki leírhatja a véleményét, tapasztalatát, esetleg mások véleményéről a viszont véleményt. Ebbe nem is mennék bele jobban, mert még én leszek Darth DinoM. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.23. 18:14:11