Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lesz itt még egyszer még egy ilyen balhé, és nem Laccoo miatt. Most már mindenki látja, játszhatja a játékot, és ha józanul végiggondolja, azért látható, messze nem olyan rossz a Cars, mint amilyennek a Nagy Háború idején be volt állítva. Sajna még mindig félkész, de idővel meg lesz ez patkolva. Ahogy remélem, az AC sem ragad le azon a szinten, ahol most van (bár hosszú ideje van már csend körülötte - csak nem fogyott el a lendület?). És hát igen, az ideális az lenne, ha mindkét játék erényeit egybe lehetne gyúrni...
AMD driver: Nincs mindenki elragadtatva tőle. Persze ez még csak béta, na de akkor is... Ekkora difinek nem kéne lennie Radeon és GeForce között.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Kijött a 15.5 public beta az AMD oldalán ott van elvileg 17% + performmance , próbálgassa aki fps gonddal küzd.
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.29. 13:39:55
A történelem ismétli önmagát 😊
Amúgy teljesen egyetértek veled. A cars másban jó/jobb, de az igazi vezetési élményt nekem is AC adja...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.29. 13:33:48
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Saját..
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ha tartalmat akarsz kiprobálni ts re feljössz es segítünk😉
Feltette a pro srác a setupot is, második próbálkozásra már körbe is tudtam menni... beteg.
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.05.28. 23:30:03
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.28. 23:31:07
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként csak a nick nevekkel kapcsolatban akartam nem tetszést nyílvánítani, kicsit túl reagáltátok😊
Geridoc látod, ha nem nicket használna mennyivel egyszerűbb lenne😊
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.05.28. 23:27:37
Pont minap Spa-ban, utolsó kanyar kombóba fordulok be, 10 centivel az orrom előtt elzúg egy RUF. Na mondom, a madár elfelejtett fékezni. Visszanéztem, és a kerékvető előtt kicsit rálógott a fűre a bal hátsó, pont fékezett, el is repült ahogy kell. Csináld meg AC-ben!😄
Ezzel együtt jó az AC, mondom mégegyszer.
iracing the 'real' race.
Végül: azért a legtöbb ember által űridőnek emlegetett köridők nem a majomnak is könnyű kocsikázás szerintem, ezt elég öntelt dolog lenne állítani.(Gondolom akkor twinr könnyen megy a legelején) Szerintem.<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.28. 23:05:23
Most nem tudom, hogy ez mennyire működik még.
az ingyenes három hónapot újra igénybe tudom majd venni ha az asszonynak most változik a neve és felveszi a nevem és úgyis új bankkártyát csinálunk?😊
( tényleg nem kell komolyan venni ! 😊) )
Fene tudja, én megmondom magamnak ....
az alap séma erre nálam:
masterscale 40
fx 120
fy 80
fz 120
Mz 140
és rohadt jó az ffb szerintem
Köszi, ha tudtok segíteni!
Kunosekrol lemaradtam egy ideje, nem tudom hol tart a dolog. A kiegeszito, kulsos, nyilt forraskodu vagy egyebb cuccokat elvileg jol valogatta ossze (ODE a fizikahoz, yebis a postprocess, python az API, fmod a hanghoz stb.) mert mind eleg jo multiplatform cucc, pl. konzolra (legalabbis boxra) egyszerubb lenne portolni a cuccot. Persze, eloszor a 64bit kell, de a MS C-rendszerre azt is tudja.
Sokat szamitott Kunosnak, hogy Python lett, mert nagyon gyorsan, nagyon sokmindent megcsinaltak "neki". Sokszor olyan dolgokat, amit neki illet volna. Az USER appoknal latszik, mennyi mindent milyen jol meg lehet csinalni, ahhoz kepest a gyari cuccok durvan fapadosak.
AC-ban meg elvileg Kunos meggondolta magát és mégis marad a python, mert rájött h pl NEY megcsinált helyettük rengeteg alapvető dolgot ami miatt használható kicsit komolyabban is az AC...kár h Ney megsértődött h gyakorlatilag semmit nem javítanak fél éve, h érdemben lehessen javítani a dolgokon...😊
Jó, neked ez tiszta élvezet, futnak előtted a kódok mint a mátrixban és elélvezel ...😛
Én csak vezetni tudom ,engem az érdekel csak 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.28. 21:15:37
Jo a tablazat, de valoban egyelore csak tajekoztatas. A regiekkel nem kell foglalkozni, az R3E-t most irjak (meg dedi sincs hozza), a CARS-t most fejezgetik be, az AC-t meg allitolag ev vegeig ujra akarja irni Kunos (az API reszet, ami most foleg Pythonos, elvileg C++ lesz).
Es most jon az, ami miatt beneztem es eppen irni akartam😄
A buntetesi "visszajelzes" ki van huzva a CARS tablazatban, de hetfon az is belekerult. Igy eleg jol logolja/visszajelzi.
A LOG-ban, a szerverinditas ota, ~700 bejegyzes van. Mindenfele szokasos: session indul/leall, ember belep, hitelesitodik, garazsban van, elindul, bejon, palyan van, utkozik, utolso, legjobb, szektor- es koridok, fenyszoro, ablaktorlo, fordulat, sebesseg, palyapozicio es irany stb.
Es szamolja a palyalevagast, az eltoltott idot, ezredmasodpercre. Eleje, vege, eltoltott ido. Es van benne haromfajta buntetes: erteke es merteke, es valami helyezes buntetes. A ket ertek valami idobuntetes es/vagy valami pont lehet, a helyezes meg gondolom (talan kesobb) a vegeredmeny elszamolasnal szamit.
Talan kesobb ezekhez, lesz valami finombeallitas/lehetoseg, amivel szabalyozni lehet, hogy mekkora levagasra mennyi ido/pont buntit adjon, azokkal mi trotenjen, hagy pont vagy helyezes buntit szamoljon stb.
De a lenyeg, hogy ugy nez ki, ezt a reszet is eleg komolyan/reszletesen vettek, meg ha most erdemben nem is mukodik (legalabbis nem latszik?!).
Van ez a kvázi platformfüggetlen ingyenes dashboard alkalmazás, a SimRacing Dashboard. Az oldalukon találtam egy érdekes összehasonlító táblázatot, hogy a támogatott játékok közül melyik mit tud.
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.28. 19:30:48
iracing the 'real' race.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nemrég TS-en próbáltam meggyőzni valakit egy előzés nem túl korrekt kivitelezéséről, (nem Ő volt az eset elkövetője) később derült ki, hogy Kiss Norbit próbáltam oktatni <#idiota>#idiota>
http://www.bsimracing.com/update-1-3-deployed-for-xbox-one-version-of-project-cars/