unrealnoise#14151
Én 200+ órát toltam bele, és már csak 3 acsi hiányzik összesen! És én jelentős buggal mostanság nem találkoztam. Volt hogy néha kifagyott. (ez főleg a többszöri alt+tabozás után történt), volt, hogy töltőképernyőnél megakadt, és be kellett zárnom (ez elég ritkán fordult elő!), de játékmenetben nem sok hiba van, az időmérők a programok úgy zajlanak ahogy kell, vannak játék közben érdekességek, az AI sem tökéletes, de nekem minden működik. Nem működőképes, hanem működik.
Persze az UI-tól kezdve mindenen lehetne pofozgatni, de azért ne csináljunk már úgy, hogy olyanokat mondunk, hogy néha működik néha nem.
Mi nem működött? Az időjárás? :D Vagy beállítottad, hogy legyen időmérő, és elmaradt? Ne vicceljünk már. Én amit beállítottam, az úgy is lett. Nem volt random dolog a programban. Maximum az elején lehettek ilyen dolgok, de ma már teljesen fasza az egész, a maga tökéletlenségével.
Amire nagy pofozgatás ráférne az a multi, mert keresni bénán keres (nem is működik sokszor), meg hol mutat valamit, hol nem, érthetetlen, nem értem miért kell a frissítgetés gombot nyomogatnom, meg ott tényleg érdekesek a dolgok, plusz van amit ott nem értek, de nem is annyira használtam multira, arra jobb az iR meg az AC, rF2... Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.12.26. 16:45:06