• unrealnoise
    Miért érdekes? Forza? GT? Driveclub? Horizon 2?
    Egyikben sincs időmérő, egyikben sincs pCARS szintű FFB, full dinamikus bevilágítás, napszakváltás, időjárás, minden pályán.
    Van amelyik konzolos nagy címben még az AI sem állítható (GT!), nemhogy szabadedzésre, időmérőre, futamra akár külön-külön értéket beállítva. De még sorolni lehetne a pCARS előnyeit (állítható HUDok, normális szektor-ídő kijelzések (ezek szintén nincsenek meg a nagy konzolos címeknél, mert bár írja, hogy menyikben mit értél el, táblázatosan nem foglalja össze, nem követhető nyomon, mint itt.

Az időjárás, gumikopár, napszakváltás részletekbe menő állítgatása szintén egyedülálló. Persze van amiben a pCARS kevesebb vagy gyengébb, de a legtöbb dologban nagyon erős a többihez képest. Ez nem szubjektív, ez így van, aki játszott mindhárom platformon, azt tudja...

Aztán meg:
    1.) Minek olvasom el? Nem tudom, most is benéztem mi ez a sok komment, és gyors ledaráltam.
    2.) azért reagálok, mert hátha észbe kap már a gyerek. primitív, gyerekes, és totálisan megalapozatlan a véleménye. elfogadom, hogy neki nem tetszik ez vagy az, de már lassan semmi sem elég jó neki. plusz a pCars tényleg az ideig év legjobb autós címe lett.

igen, jelent meg más autós cím is idén. Konzolra mondjuk. De egy sima arcade cím is lehet az év autós játéka, még sem lett egyik sem az...