Steam-en (ahol azért tud elég kritikus is lenni a közösség, többnyire pozitív az értékelések átlaga, és ezt úgy sikerült elérni, hogy elég bugosan jött ki a játék. Tehát ahhoz képest, hogy milyen premieret toltak, kifejezetten jó.
Az, hogy neked ez nem tetszik, meg az nem, meg odajársz állandóan POFÁZNI, ahol szerintem már k***** nem kíváncsiak rád, nos az rohadt, rohadt szánalmas. Te komolyan többet kritizálsz, ócsárolsz egyes címeket, mint amennyit azokkal játszol, amelyek tényleg bejönnek (egy ideig persze, mert aztán az is szar lesz.)
Amúgy meg ne hazudj, mindenki tudja, hogy neked az év autós játéka az F1 széria aktuális darabja. :DD
Nevetséges vagy ember. Te tényleg komolyan gondolod azt, hogy a többségnek ennyire nem jön be a pCARS? Komolyan mondom annyira el vagy tévedve, hogy az felfoghatatlan. Én toltam ezt a játékot más platformokon is, és bár ott is érte kritika a játékot, főleg kezdetben, olyan erényei voltak, amit eddig konzolon nem sok minden tudott felmutatni. Azaz SEMMI.
És PC-s is bevallottan, és objektívan nézve EZ a LEGJOBB csomag, ennyi pénzért. Fizikailag nem toppos, de bőven élvezhető, egy csomó olyan dologgal, ami a többiben nincs meg vagy kidolgozatlan.
Jah és ne válaszolj, mert úgy se olvasom el, a legjobb lenne, ha az ilyen semmirekellő flame-keltő nulla hozzászólásaidat megtartanád magadnak.