• ElNano
    Némi indulatot érzek, csak nem tudom hová tenni. Ahogy írtad, ez egy fórum, és tényleg nem kell objektívnak lenni. Ez tényleg egy fórum, ahol többféle vélemény kap helyet, pl. a Tied is, az enyém is, meg másokéi is. Egyik sem fogja kioltani a másikat, egyik sem felsőbbrendű, mint a másik, és szerintem ez nem valami hülye dominancia-harc, legalábbis részemről biztosan nem az. Arról van szó, amt leírtál: Ez egy fórum, ahol a fizetős kliensek leírják a véleményeket. Ide is, és bármelyik másik, CARS-fórumba. Hiába írod, hogy ott a hivatalos fórum erre, nem. Ahol van megfelelő, célnak kinevezett felület, oda le lehet írni pro és kontra a dolgokat, miért is ne? A hivatalos fórumon meg nagyon óvatosan kell ám kritizálni, mert hipp-hopp törlik a kommenteket és osztogatják a perm bannokat. Szóval azért ott sem az van, hogy nyugodtan írja le mindenki a nyűgjét, mert ha teszem azt én az előbbi kommentemet betenném oda angolul, minimum törölnék. Amikor kijött a 7-es patch, csak egy mondatban megkérdeztem, hogy mi van a multis hibákkal, és mi van a használhatatlan replay javításával? Perceken belül törölték. Egy fuck nem volt benne.

Úgy érzem, mintha szerinted ide csak jókat lehetne írni. De miért? És egyébként is, rólam azért tudhatod vagy tudhatnád, hogy nem viszonyulok eredendően rosszindulattal a játék felé, vívtam itt is, máshol is értelmesebb vagy értelmetlen csatákat a védelmében, és ugyanígy volt, amikor a hátrányait, hiányosságait domborítottam ki. Mikor mi volt éppen aktuális. Most szerintem aktuális arról beszélnünk, hogy egy év alatt nem sikerült sokat csiszolni rajta és az erre irányuló akarat is egyre kevésbé tetten érhető. Épp ezért kell beszélni róla.

A másik, hogy Te úgy beszélsz a saját szempontjaidról, mintha csak rajtad múlna egy játék sikere, megítélése. Azért lássuk be, nem csak Te játszol a játékkal és nem az van, hogy ha Te napirendre tudsz térni a hibák és hiányosságok felett, akkor mindenkinek így kellene tennie, mert csak. Ezek szerint különbözőek az elvárások, és ez megint nem azt jelenti, hogy én igényesebb vagyok, Te meg nem annyira, hanem legfeljebb azt, hogy neked annyira nem számítanak ezek a dolgok, mert pl. nem veszel részt közösségi eseményeken, nem lépsz be bajnokságokba, average gamer szinten szórakozol vele és neked ennyi elég. Más viszont szeretett volna komolyabban építeni rá, és nem hiszem, hogy én egyedül. Őket akkor ne vegyük figyelembe, vagy hogy? Állítsuk az AI erősséget 70%-ra, szarrá nyerem magam karrierben és akkor jön, hogy perfect game? Ne már…

Én sem akarok bajnok lenni, mert ugye mihez képest lesz bajnok valaki egy ligában, ahol mondjuk 20 ember képviselteti magát a játékosok tízezreiből? Egy igazi bajnokság nem így áll össze, nincs garantálva, hogy a legjobbak legjobbjai szereplenek egy adott ligában és akkor tényleg a best of best győz a végén. Ezek helyi versengések, olyan szintűek, mint a pilipócsi traktorverseny, és a bajnok legfeljebb a pilipócsi trófeát szerezheti meg, de ettől nem lesz a világ legjobb traktorosa, így pl. egy magyar liga bajnoka sem kiáltható ki a CARS legjobb játékosának. Szóval ez így eléggé súlytalan. Már csak ezért sem.

Nem kapsz agyvérzést, ha rossz helyezést oszt ki neked a játék. Oké. Én sem, de röhögök rajta és azon, hogy ez 2015-ben előfordulhat. És sajnálom, hogy ennyire hanyag munkát végeztek a srácok. Mert azért ugye nem akarjuk teljesen normális dolognak beállítani ezeket a HIBÁKAT, igaz? Nem akarjuk megpróbálni elfogadtatni, meg úgy csinálni, mintha nem léteznének, igaz? Szóvá lehet tenni ezeket anélkül, hogy már raknák alám a máglyára való fát, igaz? Mert miért is ne beszélhetnénk ki a játék fennálló hibáit? Vagy csak arról beszélgessünk, hogy oké, játszottam ma egy órát, ikszeidk lettem TT-ben, aztán lenyomtam egy ötköröst a gép ellen, majdnem kört kapott, aztán meguntam és kiléptem, ja és egyébként itt egy trailer a legközelebbi DLC-ről és két SMSoon kép. Ez mitől válik értékesebb tartalommá?

És nézd én nem alszom sem rosszabbul sem jobban egy játék milyensége miatt, vagy azért, mert leírom a problémáimat azzal kapcsolatban. Ez a CARS topik. A játékkal kapcsolatos tapasztalatok, vélemények, értékelések, élmények megosztásának helye. Simán belefér ide bármi, ami a játékkal kapcsolatos, máskülönben maradnak a Te posztjaid heti kétszer és kész. Az jó lenne? Az a baj, hogy vanna személyes preferenciáid és valamiféle elvi kérdést csinálsz az itteni ténykedésekből és ellenpontként meghatározva magad olyat is megpróbálsz védeni, ami igazából védhetetlen. Ez pont olyan, mint amikor valaki más szintén már szinte elvi megfontolásból fikázza a játékot már csak azért is és azt is lehúzza, amit nem kéne, vagy ami nem annyira jogos. Nincs középutatok, márpedig a szélsőségek mindig a Sötét Oldalhoz vezetnek. :D