19801
  • ElNano
    Némi indulatot érzek, csak nem tudom hová tenni. Ahogy írtad, ez egy fórum, és tényleg nem kell objektívnak lenni. Ez tényleg egy fórum, ahol többféle vélemény kap helyet, pl. a Tied is, az enyém is, meg másokéi is. Egyik sem fogja kioltani a másikat, egyik sem felsőbbrendű, mint a másik, és szerintem ez nem valami hülye dominancia-harc, legalábbis részemről biztosan nem az. Arról van szó, amt leírtál: Ez egy fórum, ahol a fizetős kliensek leírják a véleményeket. Ide is, és bármelyik másik, CARS-fórumba. Hiába írod, hogy ott a hivatalos fórum erre, nem. Ahol van megfelelő, célnak kinevezett felület, oda le lehet írni pro és kontra a dolgokat, miért is ne? A hivatalos fórumon meg nagyon óvatosan kell ám kritizálni, mert hipp-hopp törlik a kommenteket és osztogatják a perm bannokat. Szóval azért ott sem az van, hogy nyugodtan írja le mindenki a nyűgjét, mert ha teszem azt én az előbbi kommentemet betenném oda angolul, minimum törölnék. Amikor kijött a 7-es patch, csak egy mondatban megkérdeztem, hogy mi van a multis hibákkal, és mi van a használhatatlan replay javításával? Perceken belül törölték. Egy fuck nem volt benne.

Úgy érzem, mintha szerinted ide csak jókat lehetne írni. De miért? És egyébként is, rólam azért tudhatod vagy tudhatnád, hogy nem viszonyulok eredendően rosszindulattal a játék felé, vívtam itt is, máshol is értelmesebb vagy értelmetlen csatákat a védelmében, és ugyanígy volt, amikor a hátrányait, hiányosságait domborítottam ki. Mikor mi volt éppen aktuális. Most szerintem aktuális arról beszélnünk, hogy egy év alatt nem sikerült sokat csiszolni rajta és az erre irányuló akarat is egyre kevésbé tetten érhető. Épp ezért kell beszélni róla.

A másik, hogy Te úgy beszélsz a saját szempontjaidról, mintha csak rajtad múlna egy játék sikere, megítélése. Azért lássuk be, nem csak Te játszol a játékkal és nem az van, hogy ha Te napirendre tudsz térni a hibák és hiányosságok felett, akkor mindenkinek így kellene tennie, mert csak. Ezek szerint különbözőek az elvárások, és ez megint nem azt jelenti, hogy én igényesebb vagyok, Te meg nem annyira, hanem legfeljebb azt, hogy neked annyira nem számítanak ezek a dolgok, mert pl. nem veszel részt közösségi eseményeken, nem lépsz be bajnokságokba, average gamer szinten szórakozol vele és neked ennyi elég. Más viszont szeretett volna komolyabban építeni rá, és nem hiszem, hogy én egyedül. Őket akkor ne vegyük figyelembe, vagy hogy? Állítsuk az AI erősséget 70%-ra, szarrá nyerem magam karrierben és akkor jön, hogy perfect game? Ne már…

Én sem akarok bajnok lenni, mert ugye mihez képest lesz bajnok valaki egy ligában, ahol mondjuk 20 ember képviselteti magát a játékosok tízezreiből? Egy igazi bajnokság nem így áll össze, nincs garantálva, hogy a legjobbak legjobbjai szereplenek egy adott ligában és akkor tényleg a best of best győz a végén. Ezek helyi versengések, olyan szintűek, mint a pilipócsi traktorverseny, és a bajnok legfeljebb a pilipócsi trófeát szerezheti meg, de ettől nem lesz a világ legjobb traktorosa, így pl. egy magyar liga bajnoka sem kiáltható ki a CARS legjobb játékosának. Szóval ez így eléggé súlytalan. Már csak ezért sem.

Nem kapsz agyvérzést, ha rossz helyezést oszt ki neked a játék. Oké. Én sem, de röhögök rajta és azon, hogy ez 2015-ben előfordulhat. És sajnálom, hogy ennyire hanyag munkát végeztek a srácok. Mert azért ugye nem akarjuk teljesen normális dolognak beállítani ezeket a HIBÁKAT, igaz? Nem akarjuk megpróbálni elfogadtatni, meg úgy csinálni, mintha nem léteznének, igaz? Szóvá lehet tenni ezeket anélkül, hogy már raknák alám a máglyára való fát, igaz? Mert miért is ne beszélhetnénk ki a játék fennálló hibáit? Vagy csak arról beszélgessünk, hogy oké, játszottam ma egy órát, ikszeidk lettem TT-ben, aztán lenyomtam egy ötköröst a gép ellen, majdnem kört kapott, aztán meguntam és kiléptem, ja és egyébként itt egy trailer a legközelebbi DLC-ről és két SMSoon kép. Ez mitől válik értékesebb tartalommá?

És nézd én nem alszom sem rosszabbul sem jobban egy játék milyensége miatt, vagy azért, mert leírom a problémáimat azzal kapcsolatban. Ez a CARS topik. A játékkal kapcsolatos tapasztalatok, vélemények, értékelések, élmények megosztásának helye. Simán belefér ide bármi, ami a játékkal kapcsolatos, máskülönben maradnak a Te posztjaid heti kétszer és kész. Az jó lenne? Az a baj, hogy vanna személyes preferenciáid és valamiféle elvi kérdést csinálsz az itteni ténykedésekből és ellenpontként meghatározva magad olyat is megpróbálsz védeni, ami igazából védhetetlen. Ez pont olyan, mint amikor valaki más szintén már szinte elvi megfontolásból fikázza a játékot már csak azért is és azt is lehúzza, amit nem kéne, vagy ami nem annyira jogos. Nincs középutatok, márpedig a szélsőségek mindig a Sötét Oldalhoz vezetnek. :D
  • lac coo
    Ezt majd próbáld ki a főnököd előtt is :

Főnök , ez most így sikerült ! :)))

Engem tuti pics.n rúgna ! :))
  • sertrex #14130
    Én se mondtam, hogy ez így jó ahogy van. Csak beláttam már, hogy ez ilyen lett. :)) Ha érdekel, akkor így játszom vele, ha nem akkor keresek mást, elvégre ez nem valami kötelező jellegü dolog.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.23. 17:12:00
  • lac coo
    azt én is, nem első meg nem is utolsó...
    De azt nem, hogy utólag még csak úgy sem tesznek mintha érdekelné őket, magasról tesznek rá :)))

a 7 patch a szokásos mese volt, én legalábbis semmi fontos javulást nem vettem észre :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.23. 17:10:56
  • Alexease
    Nem azt mondom hogy ez igy rendben van, de en megertem, hogy nem jott ossze:))))
  • sertrex #14127
    Szerintem kénytelenek voltak szétkapni, mert az rF mindenre alkalmas, csak nextgen multiplatformra nem. Inkább elő kellene venni a Shift 2-őt és azzal összehasonlítani ennek a multiját. Rögtön szembetűnőbb lenne, hogy mi lett tovább fejlesztve. Bár elég megnyitni a CARS és a Shift 2 install könyvtárat és látszik, hogy valójában mire épül a CARS. Az rF alap részeivel szerintem a GTR 2-ben volt utoljára dolguk. ;) Az még egy rF mod volt. Május óta kijött 7 patch és egy csomó DLC és még mellette folyamatosan csinálgatják a dedikált szervert. Hány olyan AAA-s játékról tudsz, hogy a megjelenés után még tovább fejlesztik? Örülhetünk ha valami bogár irtást végeznek, kijön egy-két DLC és már jönnek a következő rész trailerei.
  • lac coo
    Nekem jó, meg lepődtem ,régen tudtam már, hogy ez így hal meg ahogy van :))

Csak most úgy mondjátok, mintha ez teljesen rendben lenne, hogy ez ilyen szar, kb használhatatlan ... :))
  • Alexease
    Mivel az "engine" (vagyis az alap szintu kod) kozos, es abbol "forditjat" minden platformra, igy mindenhol hasonlo gondok vannak;) Ez csak igy tud mukodni (vagy eppen nem mukodni:P).
  • Alexease
    Azert volt 7. patch/update. Persze csodat nem tettek vele, de nem is az a cel, hogy 1-3 ev mulva kapja egy tuti CARS1-et:) Ez nem egy "DLC-engine", amit 5-7 evig folyamatosan fejletsztenek es tamogatnak, hanem "dobozos" kategoria, amit 2-3 evente "ujra kiadnak".
  • lac coo
    Nem mintha konzolos jobb állapotban lenne ....:)
  • Alexease
    Egy korrekt multi es replay szorosan kotodik a fizikkahoz es a megjeleniteshez, amit total ujrairtak. Es ha valami felkesz, az huzza magaval a tobbi reszet is. Raadasul ez multiplatform, valszeg a konzolokon masok a lehetosegek (sebesseg, memoria, tarolasi lehetosegek, online kommunikacio stb.), igy azokhoz (is) kellett igazodni, ujrairni.
  • lac coo
    azért egy rF alap multit, vagy replayt nagy tudomány volt így szétbarmolni !!! :)

Nem is ez a baj, mert hibák mindenhol vannak, hanem az ,hogy az egy év alatt még csak hozzá se nyúltak !!!!
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.23. 16:55:17
  • Alexease
    Sajnos ez a progi (ahogy multkor irtam), erossen felkesz lett, koszonhetoen a WMD-okossagnak es az user-faktornak (otletezes). Logikusan teljesen uj es komplett cucct szerettek volna, raadasul multiplatformra. Fokozatosan farigcsaltak le a dolgkat, aztan meg "gyorsan" kiadtak. Talan majd a masodik resz;)

Annyi "elonye" van, hogy aki full member volt (45EUR), megkapta a CARS1-et, hozza nehany DLC-t, kapott ~80EUR-ot, amibol kijonnek az eddigi DLC-k plusz majd a CARS2 is (ha nem lenne tobb DLC a CARS1-hez!) ;D

Persze ettol meg nem lesz jobb, kar erte, pedig mint "racing game" valoban evek ota a legjobb (lehetne). Legalabbis PC-n a szimek kozott.

Nem erdemes hasonlitani masokkal, mert az SMS mar eleve egy nagy valag sajat penzzel allt neki, mig a tobbiek garazsban toljak, de amit a CARS-ba beletoltak (tartalom, mukodes, napszakok, idojaras, latvany stb.) X vagy Y cegeknel ezek osszessegeben meg 5-10 evig tartananak vagy soha. Igy logikus, hogy vannak hibak dogivel, es szerencsetlen szarka a farkat huzza az aszfalton;)
  • b-type
    :( sajnálom :(
  • sertrex #14117
    Nem mintha bárki is tagadta volna az általad felsorolt hibákat, de jó, beismerem, léteznek.
    Tudomásul vettem, hogy szar a replay, még akkor is ha továbbra se használom és nem is érdekel.
    Itt meg azt kellene tudomásul venni, hogy ez egy fórum és mindenki a saját véleményét és tapasztalatát osztja meg. Nem közmédia, ahol pártatlannak kell lennem. Respektálom, hogy egyeseknek milyen kardinális probléma ez a játék vagy a hibái, de nem különösebben érdekel.
    Számomra ez a játék azt jelenti, hogy naponta gurulok vele 1-2 órát és kilépek ha elég volt. Nem akarok se bajnok lenni, se bajnokságot szervezni, sőt még bajnoki sorozatban se akarok benne részt venni. Nem kapok agyvérzést ha 3. hely helyett a 6-on tüntet fel. Ha kidob vagy lefagy, akkor anyázok egyet és újra belépek és folytatom ahol abbahagytam. Szóval amire én használom, tökéletes. Nekem más problémáim vannak vele és azt szóvá is tettem a hivatalos fórumon, igaz nem kivont karddal csak egy kommentben. Vagy elolvassák vagy nem ennél többet nem tehetek, de ezt legalább jobbítási szándékból írtam oda. Szóval köszi, hogy nem sajnáltad az idődet és összefoglaltad, megosztottad velünk, hogy szerinted min kellene javítani. Kérdés, hogy most akkor mi van? Ettől megjavul vagy csak jobban alszunk?
  • lac coo
    Akkor lehet nem úgy hívják, de gondolom ehhez az autóhoz is van ....
  • attila46
    Hát ez az nem találom!!
  • lac coo
    Setupban lehet, asszem itt steering lock a neve ....
  • attila46
    Volna egy olyan gondom,,hogy a forma 2 -es autónak nagyon nagy a kormányszöge..Minden kanyarban keresztbe kell fögni a kormányt....lehet állitani az autó setupban kormányszöget???vagy ennyi a valós kormányszög???A driver alapban 900 fokon van ,az formula 1 viszonylag jó ,de ez nem ...köszönöm a segitséget
  • ElNano
    Azt azért ismerjük már be, hogy egy ilyen típusú játék esetében éppen a multi a sava-borsa a dolognak, nem pedig a karrier, amit pár futam után kiismersz, és agyba-főbe vered az AI-t, akármilyen nehézségi fokozaton, főleg, ha be is állítod az autót az adott pályákra. Nagyon sokat számít a multi és a CARS egy olyan területre lépett be, ahol még többet, mert komplett közösségek épülnének rá egy-egy ilyen, komolyabb játékra, azzal ligákat, bajnokságokat rendezve. És ennek igen komoly kritériumai vannak, éppenséggel a multit tekintve. Sajnos a CARS csak erős kompromisszumokkal használható ilyesmire. Nem akarom leírni ötvenszer ugyanazokat a kifogásokat, de:

Néha ok nélkül kivágja az embereket a lobbyból.

Néha összekeveri a köridőket.

Néha duplán szerepeltet a listában egy vagy több játékost.

Általános stabilitási problémák, lag, szinkronizálási hibák.

Rossz hitbox, ennek következtében úgy is lehet kontaktod a másikkal, hogy egymáshoz sem értek.

Megbízhatatlan replay. Előfordult már, hogy nálam mást mutatott, mint másnál, ugyanabban a szituációban. Ez mi? Annyira abszurd hiba, hogy ilyenről a CARS előtt még csak nem is hallottam. (Replayra még visszatérünk.)

Futam közben kilépő autók "ghostjai" a rajtrácson maradnak, futam közben nem látszanak, replay viszont mutatja azokat. Előfordul, hogy a ghost a rajtrácson csak látszatra ghost, aztán simán belerongyolhatsz, ütközhetsz vele. A verseny alatt, real time annyit érzékelsz ebből, hogy összeütköztél... - a semmivel! És már csak a replayban fogod látni, hogy ja, a rajtrácson ott álldogál egy ghost. Azért ez eléggé durva hiba.

Setup lock - Már nem érdekel ez a dolog annyira, mert az utóbbi hónapok alatt némi alapokat megtanultam, de akkor is van egy ilyen opció, és persze, hogy nem működik. Setup lock nálam azt jelenti, hogy a kocsi beállításaihoz nem lehet hozzányúlni. Erre még a benzinmennyiséget és a boxstatégiát sem tudom menedzselni, szánalmas, komolyan mondom. Ez nem setup lock, hanem parc fermé, jó lenne legalább nem keverni a dolgokat.

Időlimites versenyek - Volt egy ilyenünk, lejárt az egy óra, és meghalt a játék ahogy van. Nem volt leintés, nem volt végeredmény kiírás, volt fagyás és csaknem mindenki kidobálása.

Nem működik rendesen az időgyorsítás-egyéni időjárás kombó, főleg, ha többféle időjárási tényezőt akarsz beiktatni. Példa: 2x időgyorsítás, az időmérő kezdődjön 14:00-kor derűs idővel, aztán futamra eredjen el az eső majd valamikor később álljon el, de maradjon borús az idő. Nos, biztos, hogy ez így nem fog lezajlani, eleve ha letelik az időmérő, visszaugrik a futam kezdete a 14:00-ra. Már itt borul az egész. Szóval kiszámíthatatlan.

A boxstratégia vagy működik, vagy nem. Hiába állítottam be legutóbb, hogy a kiállásnál a kerékcsere mellett tankoljon 20 l üzemanyagot, nem tette meg. Igen, elmentettem a beállítást és a pipa is ott volt előtte. Nem egyszer volt már ilyenünk. Van, hogy éppenséggel a gumikat nem cseréli le.

Hangulati elem: A boxszemélyzet hiánya. Vakítottak minket úgy másfél évvel ezelőtt szép animációkkal, ahogy sürögnek-forognak az autónk körül. Nos, ebből a mai napig nincs semmi és mélyen hallgatnak róla, akárhogy és akárki kérdez rá a fórumban.

Általános közöny jele: A Leaderboard hónapok óta frissítésre, resetre szorul. Bocsánat, de basznak rá.

Replay részletesebben: Oké, hogy Te nem használod, nagyon sokan viszont igen, ezt tudomásul kéne venni. Összekeveri a neveket, autókat, helyezéseket. A nevek kiírása még mindig nincs megoldva, ugyanis csak egyetlen nézőpontból láthatod az előtted haladó nevét kiírva, ami egy pofon a szarnak, semmi több. Miért nehéz egy képernyő alján futó csíkban kiírni az adott versenyző nevét, helyezését, és hogy mennyire van az előtte-utána levőtől? Uram bocsá', hogy a verseny hanyadik körében járunk? És mint írtam, keveri az adatokat, totálisan megbízhatatlan. A SMS emberi láttak már iRacing, R3E visszajátszásokat az életben? Na, azok össze vannak rakva, ez meg egy hordó trágyalé azokhoz képest sajnos. Én ezt simán a leszarom kategóriába teszem, tesznek rá, mert… - mert tesznek rá, azért. Nem hiszem el, hogy olyan nehéz lenne összedobni egy használhatóbb replayt.

Példa:
    Real time Józsi van az első helyen egy bizonyos típusú autóval (legyen ez 1), aztán jön Ferike a 2-vel és Sanyika a 3-mal. Na replayban előfordult már, hogy Józsit tette elsőnek a 2-vel, Ferikét az 1-es autóval, és Sanyikát a hármassal. És kör alatt folyamatosan változik a helyezés kiírás a kocsik felett, így fordulhat elő, hogy az egyik kanyarban Ferike első, aztán hirtelen hatodik, aztán negyedik, aztán akárhányadik. Akkor is, ha nem a boxutca előtt halad el éppen.

Néha lefagy a replay, a kocsiról kocsira navigálás kiszámíthatatlan, van ugye egy előre egy hátra opció. Ha nyomsz egyet hátra, lehet, hogy a 3. helyről átugrik a nyolcadikra, vagy a mezőny legvégére, vagy legelejére. Akárhová, az a ritka, ha betartja a sorrendet.

Nem lehet nagyot ugrani, 15 mp-s skip van és kész. Hosszabb versenyek visszanézése esetében ez maga a halál, főleg ha egy skip azt eredményezi, hogy szépen beskippel a futam legvégére és/vagy lefagy.

Ki ne találjátok már, hogy egy ebben a kategóriában a single a fontosabb, mert magam alá rottyantok. Egyébként el kell menni szépen a CARS hivatalos fórumába, és lehet látni, mennyi panasz érkezik napi szinten, és most már egyre türelmetlenebb hangnemben és mennyire basznak rá az SMS részéről, legfeljebb moderálnak, meg fenyegetnek kitiltással, de érdemben semmit nem csinálnak, kitűnő példa erre az utolsó javításuk, amikor egy mérsékelt lázadás tört ki a fórum vonatkozó topikjában. Szóval nem hiszem, hogy aki kritikus, az szembe menne a forgalommal, nagyon sokan látják hasonlóképp a dolgokat.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.12.23. 15:26:47
  • Adam Jonas
    "Project CARS is the best racing game of 2015, according to PC Gamer, GameSpot and RedBull.com Games!"

• sertrex #14110
    Gondoltam. LOL!!!
  • lac coo
    Ó. ebbe már rég nem megyek bele, pláne veled :)))))
  • sertrex #14108
    Mondjuk én a te tapasztalataidat akartam hallani, hogy szerinted mit kellene kijavítani. Vagy az is megtenné, hogy például konkrétan mi rossz a multiban, vagy mi rossz a visszajátszásban, stb... Szerintem mindenki más szempontok alapján dönt. Nekem például nem sok gondom van a multival, mert nem akarok bajnokságot szervezni, csak alkalmi futamokra szoktam használni, arra meg jó szokott lenni, az esetek többségében. Visszajátszás egyáltalán nem érdekel, eleinte próbálgattam az érdekesség kedvéért, de hónapok óta nem nyúltam hozzá, és nem azért mert rossz vagy jó, hanem mert hidegen hagy. Bugokkal most már nagyon ritkán találkozom, ugyanúgy ahogy fagyással se igen. Néha azért előfordul, de nem olyan veszélyes, hogy eret vágjak magamon.
    Van máshol jobb CARS topik, nem az SG a világ közepe. Általában inkább azt olvasgatom mostanában, mert aki oda jár, az azért teszi mert a játék érdekli, nem azért mert éppen fikázhatnékja van. Megpróbálom néha ezt is a fórumot is frissíteni néhány újdonsággal. De ez itt olyan mintha rothadó húst dobnék valahova, ahol rögtön megjelennek a döglegyek a martalékra. Ha nincs újabb adag, akkor elmaradnak. :DD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.23. 11:43:38
  • Timbu
    Ezzel a játékkal nem a multi miatt játszik az ember, arra vannak sokkal jobbak. A replay sem egy olyan dolog, amin áll vagy bukik egy játék. A Clio egész jó benne, azzal megéri menni, ha valaki offline akar játszani.
  • lac coo
    Lejjebb Elnano kolléága ecsetelte: multi szar, replay szar, bugok, fagyások, éppen olyan mint amikor kiadták egy fokkal sem jobb. Nem véletlen lett egyszemélyes ez a topik sem :))
  • sertrex #14105
    A semmi egy tág fogalom. Egyszer már szívesen olvasnék konkrétumokat, hogy szerinted miket kellett volna kijavítani, amit edddig nem tettek meg 6 nagy patch-ben és egy kicsiben. :))
    Bocs, nem ismerem anyukádat, de azt lemerném fogadni, hogy nem örülne neki, hogy így emlegeted. Nekem nem ez a szavam járása, ezt a nyelvezetet nem igazán értem. :P
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.23. 10:21:22
  • lac coo
    Annyira megmagyarazod , valojaban miert is nem gond, hogy semmit nem javitanak, hogy erre szokas mondani, hogy akkor az en k.rva anyamat ! :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.23. 09:13:14
  • sertrex #14103
    A Formula B egy fantázia autó, valahol a GP2 és az FR 3.5-ös környékén. Nem kellett hozzá licensz és bővül a formula kínálat a játékban. Mostanra megszerezték a Formula Renault licenszét így hivatalos adatok alapján van benne a játékban. Nem csodálkoznék rajta, ha PC 2-ben már nem szerpelne az FB vagy módosítanának rajta némileg. Mondanám, hogy még PC1-ben is módosulhat, de szerintem nincs akkora prioritása, hogy ezzel külön szórakozzanak, hacsak nem érkezik rá tömeges igény a hivatalos fórumon. Véleményem szerint jobb két hasonló formula, mint egy vagy egy sem. :))
  • ElNano
    Tegnap este még kipróbáltam két új verdát a legutóbbi DLC-ből. Az Alpine eddig mindent visz, eleve a kinézete fun, és ahogy megy... :D Nagyon kis érdekes, különösen a féktávjai - először még mintha rövidebbre fogná, aztán egyszer csak mintha meggondolná magát és tovább gurul a kis makrancos - és a kanyarvétele is olyan fura, de jó, van benne némi durcizás. :D Az R.S. 01 meg olyan, mint egy német juhászkutya, egy droidautó, lihegve várja a parancsaidat és azokat maradéktalanul betartja, nincs benne semmi rátartiság. Nem éreztem benne különösebb kihívást. Formula Renault-ról már írtam, sima FB autó,semmi extra, lehet vele tépni oszt kész.

Érdekes, mostanában sokkal jobban tudom értékelni a régebbi verdákat, magam sem tudom miért.
  • sertrex #14101
    Itt megnézheted, hogy melyik verzióban mi van. Ez egy teljes játék, multival, single player-el és mindennel együtt.
  • otto8914
    A digital edition mit takar? Ez egy teljes értékű játék? Multi minden benne van?
    Mert akkor megveszem :)
  • sertrex #14099
    Project CARS Digital Edition vásárlása 19.99€
  • sertrex #14098
    És ezt miből olvastad ki?
    Itt követeled a javítást? Kitől? Tőlem? Eltévesztetted a topikot, a weboldalt, sőt még az országot is. LOL!
  • lac coo
    Vagyis a mi k..rva anyankat ? :))) Kovetelozunk mar itt javitasert....:)
  • sertrex #14096
    Hát végül is, csak az újszülötteknek új, minden vicc.
    Ezt nem is gondoltam, hogy még kérdés lehet. Így van a kezdetek óta, csak a fejlesztés alatt sokkal nagyobb gondot fordítottak rá, hogy a placeholder hangok kikerüljenek és a végleges hangok bekerüljenek a játékba. Szerintem attól, hogy most már 1.0, nem hiszem hogy változott az eljárás, legfeljebb, ahogy te is írtad, elkényelmesedtek és ha a userek nem szólnak, akkor minek vesződjenek vele. Ez mitől változna meg egy DLC-ben? Talán csak megint egy sima kettősmérce esete fennforgás miatt éreztem úgy, hogy egy vitát megér. :))) A pénztáras példa, szerintem simán áll, mert nem én vagyok itt az egyetlen, aki már a kezdetekben is ott volt, tehát volt rá idő, hogy kiismerjük a játék rossz és jó oldalait. ;)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.22. 20:31:10
  • ElNano
    Most viszed félre az eredeti felvetést. :) Nem az a gond, ha nem eredeti a hang, hanem az, ha más verdákat ugyanazokkal a hangfájlokkal társítottak. Na, ez viszont nagyon gáz. A pénztáros hasonlat meg... Azért összetettebb termékek esetében létezik a garancia világa, most nem egy kifliről van szó. Bevett szokás a játékok pénztártól való távozás utáni javítása, de itt ez érdemben nem történik meg. És hát azért gondoljuk, hogy bizonyos dolgok idővel változnak, mert napra-nap azzal hitegetnek a fejlesztők minket,hogy ezerrel dolgoznak a hibák kipofozásán és a hiányosságok pótlásán. Viszont ez érzékelhetően nem történik meg. Sorry, nem vitázni akarok, egyébként is hasonlóan szoktuk látni a dolgokat, csak most mintha megint dafke érvelnél valakik ellenében, talán csak a vita kedvéért, és ezért vagy nagyvonalú a játékkal illetve a fejlesztőkkel kapcsolatban. Megint. :D
  • Totti5
    Nem gondoltam semmit ez volt a baj.
  • sertrex #14093
    És az mitől alap egy autósjátékban, hogy eredeti minden, vagyis a valósnak megfelelő? Autósjáték. Játék.
    Mondjuk szerintem erre találták ki, hogy ...a pénztártól való távozás után felelősséget nem vállalunk. ;)
    Ugyanis feltételezik, hogy a vásárláskor már tisztában van a vevő azzal, hogy mit vesz.
    Esetünkben azzal, hogy az alapjátékban is ez a séma volt, sőt már a fejlesztés alatt is ez volt. Akkor miből gondoltad, hogy a DLC-ben majd másképpen lesz?
  • ElNano
    Azért az igen nagy gáz, ha különböző autóknak ugyanaz a hangja. Egy AAA játéknál ez elég nagy blama. Tényleg nem ígértek különböző hangokat, de szerintem ez magától értetődik, nem kell megígérni. Igazából rázóköveket sem ígértek a pálya szélére és mégis lettek, de jó,nem? :)

Nagyon elkényelmesedtek, a legutóbbi javításuk konkrétan semmiről nem szólt. Aki meg ezt szóvá tette, annak a hozzászólását törölték a vonatkozó topikból. (Az enyémet is.) És tényleg úgy van ez, hogy ha javítanak valamit, akkor az is félmunka. Nézd meg a multit. Egy vicc. Nézd meg a replayt. Egy vicc. Meg kell nézni az iR vagy az R3E replay képességeit. Seggükbe teszik ezt. Mert hogy ez nem működik. Szar a hitbox. Egy csomó bug még mindig benne van a játékban és alig lett valami javítva.

És nem tudom mennyire oké, de az imént kipróbáltam a Formula Renault 3.5-öt. Koppra Formula B a vezetése. Meg nem mondtam volna ha nem tudom, hogy ez egy új OW verda.

Én kedvelem ezt a játékot miden fogyatékossága ellenére, magam sem tudom, hogy pontosan miért, de ami igaz, az igaz. Noha hivatalosan már nem béta, gyakorlatilag viszont az.