Nem mintha bárki is tagadta volna az általad felsorolt hibákat, de jó, beismerem, léteznek.
Tudomásul vettem, hogy szar a replay, még akkor is ha továbbra se használom és nem is érdekel.
Itt meg azt kellene tudomásul venni, hogy ez egy fórum és mindenki a saját véleményét és tapasztalatát osztja meg. Nem közmédia, ahol pártatlannak kell lennem. Respektálom, hogy egyeseknek milyen kardinális probléma ez a játék vagy a hibái, de nem különösebben érdekel.
Számomra ez a játék azt jelenti, hogy naponta gurulok vele 1-2 órát és kilépek ha elég volt. Nem akarok se bajnok lenni, se bajnokságot szervezni, sőt még bajnoki sorozatban se akarok benne részt venni. Nem kapok agyvérzést ha 3. hely helyett a 6-on tüntet fel. Ha kidob vagy lefagy, akkor anyázok egyet és újra belépek és folytatom ahol abbahagytam. Szóval amire én használom, tökéletes. Nekem más problémáim vannak vele és azt szóvá is tettem a hivatalos fórumon, igaz nem kivont karddal csak egy kommentben. Vagy elolvassák vagy nem ennél többet nem tehetek, de ezt legalább jobbítási szándékból írtam oda. Szóval köszi, hogy nem sajnáltad az idődet és összefoglaltad, megosztottad velünk, hogy szerinted min kellene javítani. Kérdés, hogy most akkor mi van? Ettől megjavul vagy csak jobban alszunk?