Mondjuk én a te tapasztalataidat akartam hallani, hogy szerinted mit kellene kijavítani. Vagy az is megtenné, hogy például konkrétan mi rossz a multiban, vagy mi rossz a visszajátszásban, stb... Szerintem mindenki más szempontok alapján dönt. Nekem például nem sok gondom van a multival, mert nem akarok bajnokságot szervezni, csak alkalmi futamokra szoktam használni, arra meg jó szokott lenni, az esetek többségében. Visszajátszás egyáltalán nem érdekel, eleinte próbálgattam az érdekesség kedvéért, de hónapok óta nem nyúltam hozzá, és nem azért mert rossz vagy jó, hanem mert hidegen hagy. Bugokkal most már nagyon ritkán találkozom, ugyanúgy ahogy fagyással se igen. Néha azért előfordul, de nem olyan veszélyes, hogy eret vágjak magamon.
Van máshol jobb CARS topik, nem az SG a világ közepe. Általában inkább azt olvasgatom mostanában, mert aki oda jár, az azért teszi mert a játék érdekli, nem azért mert éppen fikázhatnékja van. Megpróbálom néha ezt is a fórumot is frissíteni néhány újdonsággal. De ez itt olyan mintha rothadó húst dobnék valahova, ahol rögtön megjelennek a döglegyek a martalékra. Ha nincs újabb adag, akkor elmaradnak. :DD Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.23. 11:43:38