• ElNano
    Azért az igen nagy gáz, ha különböző autóknak ugyanaz a hangja. Egy AAA játéknál ez elég nagy blama. Tényleg nem ígértek különböző hangokat, de szerintem ez magától értetődik, nem kell megígérni. Igazából rázóköveket sem ígértek a pálya szélére és mégis lettek, de jó,nem? :)

Nagyon elkényelmesedtek, a legutóbbi javításuk konkrétan semmiről nem szólt. Aki meg ezt szóvá tette, annak a hozzászólását törölték a vonatkozó topikból. (Az enyémet is.) És tényleg úgy van ez, hogy ha javítanak valamit, akkor az is félmunka. Nézd meg a multit. Egy vicc. Nézd meg a replayt. Egy vicc. Meg kell nézni az iR vagy az R3E replay képességeit. Seggükbe teszik ezt. Mert hogy ez nem működik. Szar a hitbox. Egy csomó bug még mindig benne van a játékban és alig lett valami javítva.

És nem tudom mennyire oké, de az imént kipróbáltam a Formula Renault 3.5-öt. Koppra Formula B a vezetése. Meg nem mondtam volna ha nem tudom, hogy ez egy új OW verda.

Én kedvelem ezt a játékot miden fogyatékossága ellenére, magam sem tudom, hogy pontosan miért, de ami igaz, az igaz. Noha hivatalosan már nem béta, gyakorlatilag viszont az.