Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
unrealnoise #14063 "De amugy a VR el az a baj, hogy nagyon gyerekcipoben jar, mindenki tervezi a sajatjat, gyanitom eleve az o culus kuka lesz ha a ko zolosok sajatot csinalnak...
Szoval penzkidobasnak tartom megvenni egyelore ..."
Az a baj, hogy akkor valszeg nem próbáltál még egyet sem. Ha tévedek sorry, de ilyen szöveg után elárulok pár dolgot:
1.) A VR baromi jó, próbáltam a DK2-es Oculust, és anyád. A dinós techdemó ment le, és beszarsz olyan jó. IMAX 3D-ben a fejeden.
2.) A VR annyira gyerekcipőben jár, hogy már natívan is jobb, mint a legtöbb monitor, ami csak 60 Hz-et tud, addig az Oculus 90-et, ergo folyamatosabb is a látvány, mint monitorokon, TV-ken. Persze vannak 144 hz-es monitorok is, csak fizesse meg az ember. (Persze nem ez az egyetlen technikai adat ami számít, de azért ez az egyik legfontosabb ugye)
3.) "Az Oculus kuka lesz ha a konzolosok sajátot csinálnak?" TE mi a JÓISTENRŐL beszélsz? :D A Sony csinál jelenleg konzol fronton VR-t, de ott kötött és nem túl erős hardver áll csak a PS VR rendelkezésére, ami hátrány, egy PC-s Oculushoz képest, mert egyszerűen ezek a nem túl erős konzolok nagyon butított grafikával lesznek csak képesek hozni a fix, magas minimum frémrátás játékokat.
4.) Emiatt és amiatt is, mert szinte végtelen pénzmennyiség áll rendelkezésére az Oculusnak (facebook), baromi nagy siker lesz, ez szinte biztos. (Én pl tuti premierbe megveszem. :D)
5.) Nem csak játékokról szól ám ez a VR mánia. Kicsit még pixeles a kép, hiába a nagy felbontás, ha a lencsék miatt nagyított kijelzők ennyire közel vannak a szemhez, de pár év, és ott leszünk, hogy ez az apróság sem lehet zavaró (szerintem játék alatt most sem az, mert nem arra figyelsz elsősorban, engem pl a passzív dinós alatt sem zavart, persze jobb lett volna ha nem olyan :), szóval eljön majd az az időszak, amikor felrakod azt a szerinted kuka Oculust, és beállítod, hogy mozi, lejátszás. És olyan élményben lesz részed, amit egy mozi sem tud adni.
6.) Hogy lehet ekkora baromságot írni, amikor a DK2-ből, mint fejlesztői verzió elment 100.000 darab és egyébként is csak azért ennyi, mert egy idő után már nem szállítottak? Szét kellene nézni szerte a neten, meg kellene nézni, hogy néz ki a végleges Oculus, aztán ha ránéztél, utána azt mondanád, hogy a Sony VR headsetje egy nehéz batár állat ahhoz képest.
7.) Hogy írhatsz akkora baromságot, mint fent? Ebben annyi hülyeség van, hogy szavanként 3 legalább, az érveid nem érnek semmit, még azt sem írtad le, hogy kipróbáltad-e, de gondolom, hogy NEM.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.12.14. 21:49:28