Nem, nincs romokban csak bugos még mindig. És alkalmatlan komplett bajnokságok megszervezésére. Ennek meg az az oka, hogy nem is arra készült. Készül hozzá még mindig a dedikált szerver, ami több szabadságot enged és több lehetőség is van benne. Az meg sajnos lassan készül de folyamatosan tolják hozzá a frissítéseket. Bár mondjuk ez a része engem különösebben nem érdekel. Nem is tudok róla sokat.
Itt ahol lakom, néhány barátommal összeszoktunk jönni, csinálunk játékon belül privát szerót/lobbyt, practice/qual/race, egy-két fagyástól, ami jópárszor a Steam sara volt, nagyon nem volt problémánk a multival, leszámítva a random bugokat, amik hol előjönnek, hol nem. Elég sokat megyek publik szerókon is, főleg Nord track day szerü futamokra. Túl sok gondba ott se ütköztem. Mindenesetre az feltűnő, hogy magyarokkal alig-alig lehet összefutni. Olaszokkal, németekkel szoktam többnyire játszani, akik változóan a jótol a wreckfestig szoktak megjelenni, de mondjuk ez így van az publikon is. Tehát az erős túlzás, hogy a pCARS online része romokban heverne. Szerintem semmivel sin több hiba benne, mint mondjuk az AC online részével, csak azért azt hozom hasonlítási alapnak, mert azzal szoktam még menni. Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 09:43:37