• unrealnoise
    meg pl a fák. néha szépek, mert jól vannak elhelyezve, a textúrák faszák, néha meg ez sem sikerül, és kurva illúzióromboló, mert semmi effekt, pára, ködfolt, bármi ami kitakarná, szépítene a dolgokon, nos az nincs.

két kép pl.: kép_01 and kép_02

Jelöltem mit kell nézni. Persze ettől még szép, és más játékokban is vannak hiányosságok, de nem is kérnem el érte annyi pénzt. :D
    Értem én, hogy az iR az csúcs a többihez képest, de azért én nem esek hasra attól, hogy ennyi bevétel mellett hozzák a minimumot. Mert hiába szép így is, azért nah...

Az, hogy mindenkinél így meg úgy kell futnia, szép dolog, csak hát nah. Az éremnek két oldala is van:
    1.) Ha csúcsszuper kinézettel bírna, de optimalizálnák, nem lenne vészes úgy sem. (ők megtehetnék az optimalizációt ennyi bevétellel, és fejlesztési időkkel.) A csúcsszuper kinézet, meg hozhatna máshonnan is előfizetőket. Új embereket. Akik lehet csak kipróbálnák és ki tudja mennyi maradna is.
    2.) Azért ma már a free-to-play PC-s világ is tart ott, hogy szépek. Egyre szebbek. Effektekkel, dinamikával. nem dx 9-el.

Aláírom, néha sokan vannak a pályán, szérifüggő ugye, de nekem nem gyere be. A grafika nekem számít, mert az IS ad real érzést, hangulatot, satöbbi. Még jó, hogy nem pálcikafák és emberek vannak, de a hegyeket is majdnem felesleges felhúzni, mert ott van a lézerszkennelt pálya közben :D Értem én, hogy most túlzok, de akkor is. Mondjuk amúgy sem szeretem ezt a pályát, mivel túl hosszú, nincs igazán "ritmusa" nekem vezetés közben. :)