• Screenracer #13694
    Az SMS se írta és én se, hogy ez egy tökéletes AI. Ha nem viszed be az autódat a szerelőhöz, ő nem fog eljönni hozzád, hogy tesztelgesse, hogy minden rendben van-e vele. Igen ha gondod van szólni kell, ha nem szólsz, akkor az azt jelenti, hogy semmi bajod vele. Ha csak ideirogatsz, az is olyan, mintha nem szólnál. Szerintem azon nem is lehet vitatkozni, hogyha előadom a tudatos vásárlót és reklamálok, akkor az az én dolgom elsősorban, hogy leírom a hiba természetét és aszerint követelem a javítást. Másrészről milliós vásárlói réteg vette meg a CARS-t, tehát a problémák is ilyen arányban növekedtek. A tesztelők ilyenkor már konkrét hibákkal foglalkoznak és főleg olyanokkal, amik szignifikánsak. Tehát ha nincs jelentve vagy csak egy-két ember jelent bizonyos problémát, az hátrébb fog sorolódni. Ráadásul azért kell leírni esetünkben, hogy milyen autó/pálya kombóval, milyem körülmények között történt, esetleg még egy videót is lehet mellékelni, hogy reprodukálni lehessen a hibajelenséget és a devprogram/telemetria kifogja mutatni, hogy milyen értékeket kell átirni, hogy a továbbiakban jó legyen.
    De mint írtam korábban, SMS közölte hogy dolgoznak a problémán, de nem tudják egy patchben megoldani, folyamatosan jönnek még patchek.
    Naponta közleményt kellene kiadni, hogy "Dolgozunk rajta." ? Ott a hivatalos fórum, napi szinten válaszolnak és próbálnak segíteni és nem csak SMS-től, hanem WMD tagok is segítenek szép számmal. Ha belefutok valamibe én is odairogatok, nem ide.