• Screenracer #13691
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet, hogy eleinte a CARS-ról volt szó, de már rég személyes ellentététek vannak köztem és itt jó néhány un. "szimes" között. Ne ragadjunk már le annál, hogy megpróbálsz "barátságosan" úgy beállítani, mint egy kis hülyegyereket, aki be van sértődve, mert bántják a játékát.
    Ennél azért többet néztem ki belőled. Eddig.
    A CARS egy apropó lett, ha bármilyen témában itt hozzászólok pillanatokon belül megjelenik itt a szokásos slepp és kezdődik a szokásos. Egyébként állok továbbra is elébe. Bár nem tudom, hogy egyesek miért próbálkoznak be újra meg újra. Eddig se én "rohantam" el a modikhoz vagy sértetten másik topikba. De ha úgy érzik, hogy egy hónap mosolyszünet után esetleg okosabbak lettek, akkor csak rajta. Az a legjobb mikor besértődnek, mert rá merek kérdezni, hogy mi alapján érzik úgy, hogy eltudják dönteni milyen az igazi Formula, LMP, GT satöbbi. Akinek nem inge, az... Állítom, hogy az itt mellüketverők közül jó párnak még autója, jogsija sincs, ha meg van, kábé annyi, hogy naponta bejár munkába, nem hogy nemzetközi autóversenyzői tapasztalata. Most ugye ne vegyük ide, hogy Szatmárrészegiben széthajtott már egy bukócsöves, szakadt Ladát. :))) Vagy hányan csináltak itt szimulátort, de akár egy valamire való kereskedelembe került játékot és most még nem is az AAA játékokra gondolok. Persze szó szokot esni a CARS-ról is és talán az lehet félreérthető, hogy az amolyan egyzsavas "kritikákat" nem igazán érzem alátámasztottnak, vagy a ferdített "igazságokat". Ilyenkor valóban nem állom meg szó nélkül. Azt még nem igazán hallottam, hogy user error volt. Itt mindenki egy Senna. Soha nem hibázik, az AI-val is korrektül versenyez, minden autót tökéletesen be tud állítani és ha mégse úgy működik, ahogy a képzeletében működnie kellene, akkor csak is a játék lehet szar. :DDD
    De hogy válaszoljak, de igen bennem is bennem van a hiba, mert utálom a szájhősöket, nem elég számomra, ha egy névtelen valaki csak benyög ide valamit, én meg nem esem hanyatt, hanem elvárom, ha akkora ász akkor bizonyítson. Igen , figyelmen kívül is hagyhatnám, de rossz szokásom, ha valami nem tetszik azt a szemébe mondom itt a topikban vagy privátban, de érdekes módon néhány ember ragaszkodik a nyilvánossághoz és privátban letiltott, vagy állítólag ignorálta a hsz-eimet mégis folyamatos megjegyzéseket tesz rám és az is személyes. :DDD
    Szerintem egy kicsit azért ez személyes. Nem? :)))

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.23. 21:54:44