• b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt kell mondjam, és ne horgad fel egyből mert nem degradálólag mondom: Szal lehet hogy veled van a gubanc, csak gondold végig...mint lehetőséget. Értem hogy azt érzed mindenki csak bszogatni akarja a CARS-t aki ezekhez az unevezett szimes csoportosulásokhoz tartozik, vagy azzal cimkézi magát. Biztos van benne igazság, nem vagyunk egyformák, de nagy részünk, én biztosan csak a problémákra vagyok kihegyezve, erre sem nagyon, valszeg ezért tudunk gond nélkül dumálni. Nem személyes, csak a játékkal kapcsolatos rossz érzések.
    Személyessé ott válik, hogy akként kezdesz reagálni a játékot ért kritikákra, fikázásra..
    emlékszel erre: mission accomplished
    Ezzel teszed személyessé, mert a játék hibája, és jósága és sikere a játéké, nem személyes, érted?.
    Gondold végig,...ettől még másban is van hiba, de a szimes csoportosulás amihez nem akarsz tartozni, az bár nem egyszerű, de nem egy rossz dolog, csupa olyan srác akivel élmény versenyezni, élmény a közös hobby-ről beszélni, akár személyesen is, és akik közül sokan tesznek is ehhez a hobby-hoz. Vannak nyersebb arcok, és szélsőségek mint mindenhol. De a szimesekkel nincs baj...illetve ha van, nem ilyen jellegű..mármint hogy eldöntik hogy egy játékot földbe döngölnek és azt is aki ezt nem hagyja.
    Legtöbbünk megvette, szívesen játszana vele...de ez helyett bszogatja a játékot gondolod...de ebben nincs logika. Gondold végig.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.07.23. 20:54:43