• b-type
    Sztem még ez is természetes. ..én is jobb listát tudnék összerakni..persze, ha odakerülne hogy akkor tessék itt van az ismert olvasótábor, itt vannak ilyen-olyan kimutatások, statisztikák, akkor nem lehet félresöpörni, lehet hogy összeülnék páran akik már sok autós játékba feltettek bele időt..és beszélgetve a végén megszületne egy olyan lista aminek az első helyén a CARS van.
    Mert tisztában vagyunk azzal hogy mi a sebezhető pontja annak a játéknak amit a legjobban kedvelünk.
    Én sem tudnám az első helyre tenni az AC-t (ugye azt szeretem a legjobban), sztem az rF2 tábor sem az rF2-t, és az iRacing arcok sem tennék első helyre az iRacing-t, mert nem lehet...az ember tisztában van vele hogy mi a hiányossága.
    Legyen a CARS..miért? Mert van benne karrier, meg online, meg grafikai érték, és időjárás meg mittomén tudjátok.
    Sztem sokkal nagyobb vita lenne a második és harmadik helyekért :D
    Miért az AC a második amikor az rF2 sem rosszabb már, áés bizonyos területeken meg erősebb is...és a hiányosságok erősségek arányán menne a vita..
    Aztán mikor elfáradtunk lehet hogy tök ezt a listát tennénk le az asztalra, ha pedig valaki kifogásolja, azt mondom hogy rendben van, nekem az volt a dolgom hogy összerakjam, neked meg az hogy véleményezd. Ennyi. :))
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.07.20. 13:41:27