• Danecay
    Úgy gondlom, hogy amíg az emberek vevők a jó pénzért árasított, bizonyos fejlesztési időszakban játszhatatlan, Aplpha-Beta játékokra, addig vélhetően sosem, vagy meglehetősen ritkán fogunk teljes, kész játékot kézhez kapni, sok hónapos, akár éves késésekkel, amiknek végleges elkészülése is erősen kérdéses. Ez a fajta fejlesztési finanszírozás, egyedül a fejlesztőnek lehet jó, és ha mégsem az lett a vége a projectnek amit a jóhiszemű játékos várt volna akkor így járt. Én annak a híve vagyok, hogy ne a potenciális játékosok jóhiszeműséget kihasználva gyűjtögessék a pénzt a fejlesztők, hanem, hogy először is határozzák meg a pontos irányt, tegyenek le először valamit az asztalra, promózzák a cuccukat, győzzenek meg minél több befektetőt, szponzort, az elképzelések életképességéről, akik ennek fejében tolják a lét, de oda is taposnak a fejlesztők tökére ha kell, mert nekik módjukban áll, egy mezei játékossal ellentétben. A naiv játékos közben észbe sem kap, de már másodjára vagy harmadjára tokolja ki azt a pénzt azért amit már elsőre is várt. Ne mennyünk messzire, feltehetően a Project Cars első része is erősen kétséges, hogy valaha olyan lesz mint azt sokan várták, sőt mondjuk azt, hogy ez máris bebizonyosodott, erre rögtön itt a második rész bejelentése. Akkor kérdezem én, minden beígért support ellenére is, ha mindent rendbe vág a SMS az aktuális rész háza táján, mivel akarja majd eladni a második részt? Ez Persze igaz az AC-ra is. Ott is a support, legalábbis a felírat a játék elején ha jól rémlik a 2020-at célozza meg, de szerintem ott is hamarabb esedékes egy AC2 bejelentés mint egy jó AI, egy értelmes karrier mód, dinamizmus, ami a pálya állapotát, napszakot vagy az időjárást illeti, persze előbb lefölözik a fizetős DLC-k által hozott haszont.