bunny#13369
Látom megy a szokásos fikázás. Valószínűleg sokat vártok egy játéktól, ez nem a Ferrari F1-es épített szimulátora amit Vettel használ srácok. Játék, korlátokkal és 12.000ft-ért, nem 12M euróért. Ki kell szolgálnia a hozzám hasonló koca játékosokat és nyilván próbálkozik a komolyabb kihívásokkal. Ez azért nem egyszerű ám! Csinálni egy árkád törömzúzom játékot, vagy csinálni egy vérprofi szimpulátort amihez Norbi szintű tudás kell egyszerűbb mint egy olyant, ami mindkét igényt le akarja fedni, ne várjunk irrealitásokat.
Én csak annyi fűznék hozzá, hogy számomra roppant szórakoztató, élvezetes és szép játék, minden más autós cuccot le is zúztam a gépemről annyira magával ragadott. De én hobbi játékos vagyok.
Nyilván vannak bugok is, de manapság anélkül már semmi nem kerül kiadásra, ezen kár pampogni, ez a XXI. század, rohanás, határidők miegymás. Az a baj, hogy a bug keresés iszonyat idő, erőforrás így pénzigényes. És végtelen történet mellesleg. Egy kiadó nem engedheti meg magának ezt, mert akkor az életbe nem kerül kiadásra a termék, vagy mire kiadják már elavul. Szerintem a Pcars a nagy átlaghoz képest teljesen jó release-t kapott, ha azt gondoljátok ez egy bugos szar játszatok online MMO-val pl. LOTRO, na az bugos szar amikor kiadják, meg sokszor az is marad :(
Van pár dolog amit hiányolok belőle persze, jó lenne mondjuk a pályák rajzolatát előre megnézni, neadj isten egy pályabemutató kört, persze ezt egyik játékban se láttam még. De szerintem egy átlag játékos számára az egyik legélvezetesebb PC-s autós játék.