• b-type
    semmi gond, a játéknak van egy alap FFB menüje egy valag csuszkával, aztán ott van az autónkénti is, ez jó....is lehetne ha az alap tökéletesen szög egyszerű csak a futóműből számolt FFB-t adja, egy sima erősség szabályzással....éééés ha valaki habos-babos FFB-t akar akkor a 600 csúszkából kikeveri a maga FFB-jét.
    De a problémám nekem ez, másnak más, hogy az alap FFB nem frankó....akkor ne az legyen a válasz, hogy persze mert sajnálom rászánni az időmet hogy kikeverjem magamnak az elfogadhatót...
    (az AC-ban én már állítottam csapdőlést, kormányszöget, meg ismersz, minden sz@rt elcsesztem a suspension szerkesztésével, és semmi ördögi nem történt...nyugodtan kirakhatták volna menübe is, nem tudod elcseszni vele, csak ha irgalmatlan hülyeséget állítasz...de akkor az életben is elcseszed....egyszerűen nem rakták ki mert tök más felfogásban csinálták)
    ...szal nincs itt baj, max nem használom...csak ha felfüggesztésből számol, és a felfüggesztés jó, akkor jónak kell lennie a default-nak.....ha meg nem állították be a default értékét, az meg nem az én dolgom.