• Screenracer #13203
    Na, akkor utoljára.

"Egyre több és részletesebb kép kerül ki az új Logitech G29 Driving Force kormányról. Szerintem most már nem tagadja a gyártó se a kormány létezését. ;) Látszik, hogy nem szakítanak a hagyományokkal és ez is fogaskerék meghajtású lesz. Ugyanúgy, ahogy G27 esetében itt is ferde fogazással próbálják megoldani az FFB lyuk csökkentését és elődjeinél halkabbá tételét. Nem is tudom. nekem egyelőre ez is "csak" egy Logitech kormány, bár látszik a minőségre törekvés, de még nem Fanatec. De az ár érték arány a pletykák szerint sok vevőt fog vonzani. :)

Es a fana mennyibe kerul? XD Azert egy linket illene, mert irrealisan draga.

Láthatod, hogy az ár-érték arányt megemlítettem. Az a Logitech kormánynak lesz kedvező. Mellesleg az árakat soha senki se a magyar piachoz igazítja, tehát az irreális, relatív. Kinek, hogy? ;)

Vicces vagy :) Nyilvan nem az erdekel, hogy az usa mennyi a kormany. Tudod szart nem veszek egy rakas penzert, na ez a draga :) Ha mar draga akkor legyen minosegi.

Hol látod, hogy valami vicceset írtam?
    Nyilván nem is az USA árakat hasonlítottam, hanem azt mondtam, hogy egy külföldi cég nem a magyar árakat tekinti irányadónak.
    Tehát olyan árat kér a termékéért, amit az országában és a további érdekelt országban, ami a kereskedelmi stratégiájuk szerint piacot jelent, kitudják a havi fizetésükből, minden nehézség nélkül fizetni. Magyarország ilyen szempontból egyik nyugati cégnek se az elsó számú kereskedelmi célpontja. Természetesen ott se mindenkit vet fel a pénz, így sokan fogják a G29-et választani, az ott is drágának számító Fanatec helyett. A vásárlási szokásaidhoz nem tudok hozzászólni, nem tartozik rám, hogy mit engedhetsz meg magadnak.

Nem erted.
    Konkretan nem is az ara a baj csupan az hogy szart adnak dragan...ennyi"

Nem tudom, mit lehetett ezen elnézni. Légyszi mutass rá arra a részre, ahol egyértelművé válik, hogy te nem a G29-ről beszéltél, írtál. Azt már meg se említem, hogy többször is említem a G29-et. Arról se jutott eszedbe, hogy nem a Fanatecről van szó? Gondolom az elég durván hangzana, ha azt mondanám, hogy komoly problémáid vannak a szövegértelmezéssel és fogalmazással. Tehát, nem is mondok ilyet, nehogy személyeskedésnek vegyed.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.10. 12:45:31