• Fernandooo #13145
    Ezt most spoilerbe megy, mert nem a témához tartozik, és hosszabb lesz, akit a játék érdekel és nem a hülyeség, az nyugodtan kihagyhatja, de tisztáznom kell pár dolgot az illetővel úgy látszik:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nektek már minden személyeskedés, végtelenül pc-nek kellene az embernek lennie ahhoz, hogy ne annak tűnjön. Igen, vannak vélemények. Igen, mindenről, emberekről és az emberek véleményéről is. Igen, negatív vélemények is születnek. Teljesen természetes módon, mivel ugye nem egyetlen közös elmével rendelkezik az emberiség és milliárdféleképpen élünk meg mindent és látjuk a dolgokat. És igen, amennyiben véleménykülönbség lép fel, úgy természetszerűen előfordul, hogy az egyik a másikról nem éppen pozitívan nyilvánul meg, mivel a véleménye sem pozitív. És ha ezt kimondja/leírja, akkor már fú, boszorkány, égessük meg! Röhejes.

Egyébként pedig abban a posztban amire most hivatkozol, pont nem volt személyeskedés. Tisztában vagy a kifejezés jelentésével?

„…a személyeskedés azt jelenti, hogy a partner álláspontja vagy érvelése helyett a személyét kritizálják. Szavahihetőségét, hozzáértését kérdőjelezik meg, jellembeli hibáira vagy olyan körülményeire mutatnak rá, amelyek alapján kétségbe vonható az illető hitelessége és, ennek folyományaként, a vitaképessége az adott témában, vagy esetleg általában.”

Nos, egyik kritériumot sem ugrottam meg. Nem a szavahihetőségét, hozzáértését kérdőjeleztem meg, nem utaltam jellembéli hibákra, nem lett megkérdőjelezve a hitelessége. Mindösszesen annyi történt, hogy az illető fikaposztjára érkezett egy válasz, ami azt tartalmazta, hogy nem érdekel a véleménye és a SMS vélhetően nem retten meg attól, ha nem ad ki 3 eurót a termékéért, miközben pár százezren ezt várhatóan megteszik.

Ennyi a sztori. Az utálat dologhoz nem tudok mit hozzátenni érdemben. Nekem csak karakterek ezek az emberek, semmiféle jelentőséggel nem bírnak az életemre, így a hozzám – vagyis a netes alteregómhoz, ami a személyem elhanyagolhatóan csekély megnyilvánulási formája - való viszonyuk is tökéletesen neutrális.

Tisztelnem sem kell senkit, mert nincs mire. Tiszelni olyan embereket lehet, akik valami fontos, hasznos, értelmes dolgot vittek véghez az életben, illetve tisztelheted a családtagjaidat, amiért felneveltek, ott vannak veled jóban-rosszban, stb. De idegeneket, nickneveket tisztelni? :D Lehet, hogy pedofil köcsög valamelyik titokban, vagy rendszeresen kukkol, esetleg vedel mint az állat és veri a családját, mire tiszteljem? Lehet, hogy nem, de az biztos, hogy így, a neten semmiféle okom nincs a tiszteletadásra, mivel mint mondtam, személyiség nélküli karakterláncokról van szó, virtuális és ebből fakadóan hiányos személyiségekről, akiket egyáltalán nem ismersz. Szóval tényleg leszarom a tiszteletet a fórumokon. Nálam nagyon kevés a kivétel, azok is évek alatt alakultak ki.

A játék teljesen használható, néha kell hozzá egy kis türelem, néha kétszer kell elindítani, időnként tényleg előjönnek hibák, de az az állítás, hogy „használhatatlan” egyáltalán nem állja meg a helyét. Nekem speciel hetek óta nincs problémám.

Amiről te írsz, az akkor szokott előjönni, amikor a kormány nincs alapállásban.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.10. 08:54:54