Zsoo62#13058
Egyenlő feltételeket egy szim. játékban soha nem tudsz biztosítani. Hiszen, ha csak cockpit nézetet veszem, más a kilátás Fov értékek miatt, ülés pozició elhelyezés miatt sőt 3 monitort vagy csak 1-et használ. Kormány típusokról nem is írok. Egyenlő feltételek csak akkor lesznek, ha egy szerver szabályzatban kiírja: Mindenki Cockpit nézetben s pl: Ferrari 458-al mehet. Csak 1 monitort használhat, setupok is ugyan azok lehetnek s csak G27-el lehet kormányozni. Ügye belátod ez lehetetlen, illetve teljesen értelmetlen. Életben sincs egyenlő feltétel! Ne akarjunk Get Real futamokat, szórakozás, vezetés élménye a online versenyzés kihívása, futamok teljesítése, kikapcsolódás s egy egészséges verseny után az érzés hogy ezt is teljesítettem legyen a cél :) Magasabb célok eléréséért ezek alap lépésék, s ha meg van életkor, lehetőség, jöhet a következő fokozat :P De az már egy egészen más topikban folytatodik :)
Biztos vagyok benne, hogy írásom megérted, magam részéről ezt a témát lezártnak tekintem, találkozzunk játékban, addig is minden jót neked!