• Fernandooo #12925
    Egyébként unalmas, szar verseny volt a mai, eleve csekély létszámmal (10 fő), és egy ilyen távhoz azért kellett volna legalább 15-20 induló. Nekem szokás szerint vacakolt a gázpedálom, hol adta rendesen amit kell, hol nem, halál idegesítő, nem fogom tudni elkerülni a kormány vásárlást. Így viszont eléggé gáz, mert hol tudok tempót menni, hol nem, így aztán közöm nincs semmihez, ami a pályán zajlik, hát még beleszólás szintjén…

A verseny eleje még eléggé mozgalmas volt, persze élből ki lettem téve a pálya szélére, de lassan megszokom. Aztán még egyszer, ott már anyáztam magamban, mert hát most tényleg figyeltem mindenkire ahogy lehet, . Volt pár körös érdekesebb harc egy-két emberrel, de aztán nagyon leszakadtam, meg a mezőny is szétszakadt, többnyire egymagam rajzoltam a köröket – már megint egy sérült verdával. Néha azért belehibáztam – többnyire elfékezések voltak ezek.

A pitbe a 10. körbe mentem, kerékcserét nem csináltattam, gondoltam, jó még az a soft a következő 10 körre. :D Egyébként is +16 mp lett volna egy kerékcsere, elég soknak tűnt és úgy agyaltam, hogy ha valaki esetleg mégis bevállalta, akkor annak elé vághatok és a gumikopás nem olyan szintű, hogy utána leradírozhasson maga elől.

Miután kijöttem a pitből – és a gép szokás szerint nekicsapott a falnak :D – kb. semmi nem történt, mivel még a tankolás alatt kihúztam meg bedugtam a pedál csatlakozóját, két-három köre rendbe jött a pedál is, de tök egymagam nyomtam. Valaki cammogott előttem, kb. feladhatta a versenyt, aztán még sikerült elé vágnom két arcnak, akik a pitből jöttek ki, a vége felé meg kilépett valaki a játékból előlem, így lettem második és így értem be a célba. Heten maradtunk a végére.

Hát nem volt nagy kedvcsináló a jövőre nézve. :D

Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.31. 22:11:40