Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A Heat Haze a "meleg levego remeges a tavolban" 😊 Nem sok ertelme van, csak allohelyzetben latni.
A Bloom az eros fenyviszony valtozast szimulalja. Ha sotetbol vilagosba mesz, akkor hirtelen kivilagosodik, es "lassan" visszaall normalra.

Sajnos kicsit barkacs lett a progi, elkezdtek, de a vegen kikerult belole nehany lehetoseg (pl. a pitbox-ban kulonfele allitgatasok: grafika, hang, kontroller stb).
Alexease
Itt kicsit elszalltak az FFB szmitgatasaval es parameterezesevel. Sok-sok mindent toltak bele, minel tobbmindent tudjon "megjeleniteeni" es lehesssen aliytani. Csak nem szamltak azzal, hogy ahany kornmany es igeny, annyi fele vissszajelzes.

Kunos megoldotta "egyszeruen" es nagyszeruen😊 Nem tudom mennyit szamol (valszeg nem vitte tulzasba), de ugy oldotta meg, hogy mindenhol jo legyen es egyben fun is😉 Es nem kell/lehet allitgatni.

Multkor irtam, probald ki a Sauber C9-et eloszor a CARS-ban (5-10 kor, allitgatassal, FFB + kormanyszog - itt kell/lehet), aztan az AC-t. Az AC-ben "hatalmas fityegesed" lesz. A gumi erzes, mukodes meg megint mas...

Igazabol is eleg kis kormanyszoggel mennek (pl. GT3 es hasonlok), es igy kozepen eleg durvan rangatna. Csak megoldjak szervoval. Anelkul eleg necces, meg egy kissebb turaautoban is.

Eppen ma mentek Brads-en Qual-t (BSS, #11203), ha talalsz onboard-ot, egyiranyba 90 foknal nem nagypn fordit tobbet a legszukebb kanyarban sem. Itt ugyanugy van belove, probaltak normalisan. De ezeken a kormanyokon, megis eleg necces erzes (keves, rangat, erzekeny, ha nagyobbra veszem vagy lazabbra akkor meg halal).
Hali.

A grafikai effekteknél a heat haze illetve a bloom mit jelent? Vagy valaki berakna egy képet az össz. effektről csak annyi, hogy mi mit jelent. (Nem értem miért kell kilépni a pályáról, ha effektet akarok állítani.

Jól láttam, hogy nem intik le a versenyt?

Összességében kib....ott jó a játék (PS4).

Szerk. A time trial listán hol találom, hogy ki milyen segítségeket használ? PS4-en csak azt mutatja, hogy mivel megy, kormány vagy kontroller...

Utoljára szerkesztette: PSplayer, 2015.05.09. 22:05:57
És még annyi, hogy LMP Audiban előre toltam a nézetet belsőben annyira, hogy már nem láttam a kijelzőt, az addigi 54-55 fps helyett meglett simán a folyamatos 60.<#eplus2><#eljen> Meg a sebesség érzetem is jobb lett (tudom fordítva kellene lennie, de én így jobban érzem).
Valaki írta, hogy rF1 feelingje van vezetés közben, ugyan ez jutott nekem is eszembe, olyan rF1-es nő, csak szépen kisminkelve (hogy maradjunk ennél a hasonlatnál<#taps>).
Gadfly13
Jah, a lobby nem túl jó ill. sok más mp ui-val kapcsolatos dolog sem, de talán megcsinálják.
Amúgy jó kis futamok voltak, ez a Clio nekem nagyon bejövős. 😊
Holnap sajnos nem tudunk szervert indítani, mert bajnoki futam (Seat AC) lesz este, viszont jövő héten mehet majd minden nap a móka. 😉
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.09. 21:54:52

simraceseries.com

lac coo
Ac azért most már jó ! Olyan lenne itt is, egy szavam nem lenne, tudok szűrni mindenre, látom hol tart az event ,
keres két betűre is, megjegyzi a jelszót, megjegyzi a beírt szót és még az enter is működik ! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.09. 21:50:51

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
En bent is tobbszor elgepeltem😄

Esetleg ha lenne Favorites resz, az is megoldana. De ilyet nem irok, mert a masik friss fejlesztesben (AC) is megoldhatantan szamukra😉)) Bar egy hozzaerto 10-20 perc alatt irna hozza egy tutit (sima HTML/JS) 😛
lac coo
Flehúztam, persze, azzal indítok 😊

ideges kicsit lökdösős az egész a nagyobb autóknál, vagy rakok rá egy IFA kormányszöget 😊

biztos lehet piszkálni de annyit nem ér nekem, inkább megyek mással 😊)

Nagylelkű volt ezt az FFB menüt odalökni az userek elé, de az qanyjukat ....!

amúgy jah olyan akar lenni, csak nem az igazi, nem csinál butaságot csak szögletes , elnagyolt ....nincs bajom azzal, hogy megforog, nagyobb bajom lenne ha nem forogna csak rossz érzés meg fura ahogy próbál valamit kezdeni vele a gumi .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.09. 21:48:44

Alexease
Ezekkel az elsokerekes cuccokkal, ha durvan, rossz utemben fekezel es/vagy valtasz vissza, gyorsan korbe lehet fordulni. Eloben is😉 Nem mondom, hogy tokeletes, de lyan akar lenni mint az igazi;P

Az FFB-ket felhuzgalod minden autonal (autonal garazsban)? Alapbol mindegyik "felen" van. Ha meg gyengebben hasznalod, akkor a caster-t emeld feljebb az auto setup-ban.
lac coo
akkor azért nem láttam semmit ! 😛

Kihagytál egy e betűt.😊
A kamerás kérdés: Ctrl+K - látszólag nem történik semmi, de ezután az ASDW gombokkal tudsz ülés pozíciót állítani gyorsan sokat😊 (meg talán balra-jobbra is, de azt nem tudom melyik gombokkal)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.09. 21:45:12
lac coo
Jah, ma már 200 -szor beírtam, hogy simracseries ! 😊)))
Legalább MSn volna mint régen, hogy menne a forródrót 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.09. 21:43:18

Alexease
Ez a lobby egyelore egy szar😊 Ha mar nem listazza az egeszet, nem lehet sorbarendezni, nem lehet normalisan filterezni (pl. orszag alap lenne, de meg listabol palya es auto stb. - de mi a tokom az, hogy rovid meg hoszzu palya?! tipikus "gyere be es zuzzal" stilus), akkor legalabb a beiros mezot megjegyezhetne, ha nem talalja. Sot, ha esetleg toredekszora keresne, meg az is a technika csodaja lenne (1980-ban😄).

De igy: ulok, gepelek, enterelgetek, frissitek – es kozben gozom sincs, hogy letezik a szerver vagy eppen verseny van vagy mi a retek?!😊

Ha ezt az userek talaltak ki, akkor a gamepad-es free-server huszarok voltak a tobbsegben:/
Az AC is szar volt, de ez ratesz meg egy lapattal😄

Hihetetlen, hogy 15 evnyi szimes felhajtas, F1C, rF1, GTR es race sorozat, rF2, iR, es a "konkurencia" AC benazasa utan, egy ilyenmodern cuccott sikerult osszerakniuk😄DDD
lac coo
jó ez a clio csak az ember ne erőltesse túl 😊)
Brnoi versenyen kerestem a minél rövidebb féktávot, mikor túlcsúszik, keresztbe akar nagyon állni, akkor azért már érezni hogy az igazi valami .

sok autót nem találtam ami tetszik, illetve a kormány ffb páros a rossz soknál ,lökdös rángat középen egy kis laza lyukkal a közepén .

Alexease
Ami kizaro tenyezo szokott lenni, az a DX futtatas, de ez elvileg megy DX9-cel is. Talan van valami alap HW funkcio, ami miatt nem indul?! De igazabol gozomsincs:/
lac coo
ezeket a fákat honnan ásták elő ??, 😊) Bennt maradt rF1-ből ?

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.09. 21:31:57

lac coo
olyankor asszem már verseny van, nem látni a szervert ....
De előbb én is beléptem a szerver lobbijába, de semmi nem történt ....

macleody
Ja, tök izgi volt. Beléptem, nem történt semmi. Kilépek, keresem megint a szerót, sehol.
lac coo
totál használhatatlan ez a lobbi, vagy ott ülök tíz perceket, vagy lemaradok .....
Legalább látnám a szervert, hogy verseny van még 2 kör vagy valami ....ilyen vacak még AC se volt a bookingos időkben 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.09. 20:48:07

Danecay
Lehet hülye kérdés, hiszen adott a minimum HW a játék futtatásához, de van rá esetleg akár egy minimális esély, hogy elinduljon egy HD4870-es VGA-n, ami ugye a minimum igény alatt van AMD oldalról, ugyanakkor nagyságrendileg és tudásban ott van ahol az nVidia-s minimum, a GTX 260, sőt, talán egy picivel jobb is. Tesóm szerette volna kipróbálni a játékot, de sajnos már a logo után nem ment tovább 😞 Tipp, ötlet, trükk esetleg, vagy felejtős a dolog?

lac coo
most mentem focus RS-sel ,és ebben az autóban legalább is tuti nincs rendes turbo, a gázpedál állását veszi egy az egyben turbotöltésnek .....

Alexease
Gadfly13
ok <#hawaii>

simraceseries.com

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

BooMiller
Elmentem addig amíg a kártya számot kell megadni odáig nem volt ilyen de életbe nem hallottam még ilyet, ettől még előfordulhat😄

sertrex
ctrl+k. De nem tudom, hogy elmenti-e és legközelebb is úgy tudod-e használni vagy globálisan minden autóhoz azután ezt fogja használni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.09. 18:08:57

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex
A múltkor néztem ott valamit és a kosárból tovább akartam menni a fizetéshez, erre feljött egy ablak, hogy válasszam ki, melyik országból akarok vásárolni. Kiválasztottam a magyart, ok, erre hozzácsapott még 27% áfát, mert ugye nálunk ennyi. Ott kiléptem, nem is igazán érdekelt a továbbiakban, hogy estleg ezt meg lehet-e kerülni vagy mi. <#nemtudom>

lac coo
Az úgy nem jó, szabadon tologatni nem lehet ?

sertrex
A camera setupban csökkentheted még a FOV-ot.

BooMiller
Hogy? Milyen áfa?

lac coo
kamerát lehet valahogy hekkelni ? nincs szükségem a műszerfalra előtolnám kicsit jobban ....

Egy is helpre lenne szükségem.Elég sokszor dob ki a játékból,mi lehet ennek az oka?Általában a verseny vége után,karrierben,amikor látszik a project cars-os kép.Mit lehet ez ellen tenni?A game természetesen eredeti,dobozos,de nem lemezről,hanem steamről telepített.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

barcalaci84
majd egy invite-t lökhetnél ha már van szerver😊
Gadfly13

SZERVER INDÍTÁS: 20:00 (2015.05.09. szombat)

SZERVER NÉV: simraceseries (keresőbe ezt kell beírni, segédlet)
JELSZÓ: srs

PÁLYA: vegyes (Brno-val kezünk)
AUTÓK: vegyes (Clio-val kezdünk)

IDŐMÉRŐ: 10 perc
FUTAM: 5 kör
IDŐJÁRÁS: Random

A szerver pontosan 20:00-kor lesz indíva, így csak onnantól lesz elérhető.

Akinek van kedve és ideje jöjjön!

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.09. 17:00:00

simraceseries.com

sertrex
De itt fizetni kell még a 27% áfát is rá, ha jól tudom. Itt viszont annyit fizetsz, amennyi oda van írva.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.09. 16:45:08

BooMiller
BooMiller
még nem de megveszem😊

BooMiller
Most 95%-on megyek 211 pontom van és még van BrandHatch szvsz ez már megvan😊 Máshol jó volt a PIT szerintem kicsit bebugolt😊

lac coo
Megvetted vegul ?
Este csinalnek egy szervert clioval, kicsit tobb korrel, esetleg esovel,

Szerintem a trükk de nem biztos, hogy lejjebb veszed az erősségüket....<#wink>
Én nem vagyok annyira profi,no meg kell a sikerélmény is de 70-80 körül tolom,még ha lámaság is<#rinya>
Próbáltam 90 körül is de nekem azok már elérhetetlenek,igaz nem is gyakorlok oly sokat rá,van amelyik pályán meg most megyek először....
BooMiller
5 körös karrier és kötelező a PIT😊)))) lol

BooMiller
Ahamm😊 Második season de még mindig clio mert elvertek mint buzi a facát😊)) 95%-on de második nekifutásra a második versenyen több pontom volt mint előtte. Van valami trükk benne tuti😊 Biztos piszkálják még.

lac coo
Negy koros versenyen ne menj kimaskor a boxba .... ! 😊))

Asszem én írtam ,de azt nem hogy teljesen bug mentes ,<#shakehead>én is csak 2 verseny után írtam, karrierben.
Még az elején vagyok.
A tiéd is ott történt?már mint karrierben.
lac coo
Jo ez, bar en ugy vagyok vele, higy megint vettem rf melle egy only Clio jatekot, mert amiket neztem eddig, igazan csak az tetszett annyira, higy hasznaljam is rendszeresen 😊)

Természetesen mindenben egyet értünk de ,sajna kár is rugóznunk rajt ,egyenlőre akkor sem lesz jobb,vagyis beállítható,majd egyszer....<#fejvakaras>
Ezért is írtam már rég túl léptem rajt ,igaz én lehet régebben tolom így már immunis vagyok rá...<#kuss>

macleody
Ez a boxba kiállás Nordon még mindig agyrém. Úgy nekibax a korlátnak, hogy öröm nézni.
BooMiller
Valaki említette hogy a boxba minden rendben AI ellen😄DD aham második helyről kimentem a boxba, aztán 3 verseny leggyorsabb köre és 5 lettem 27!! azaz 27 másodpercel😄DDDDDDDDDDDD Tényleg rendben van😊))

b-type
Kipróbáltam én is.
Sztem tiszta rFactor, tehát nem mondanám rossznak. Az az irány, ..az autók kezelése is olyan, sokkal sokkal hangulatosabb és szebb (bár nálam annyira nem mert le van húzva szinte minden, de látom másoknál hogy néz ki.
Az autó kezelését meg lehúzott graffal is érzem..
Azt hiszem megtaláltam a karrierépítős játékomat, és annyira szimulátor sztem mint az rfactor (nem a második rész!).
Az AC teljesen más, mert sztem az mindent ver autókezelésben, ....így a CARS bőven befér a nagyon jó/qva jó kategóriába.
<#eljen>
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.09. 13:14:45

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Közben látom hivatalos fórumon is erősen kérik a normális 3 monitoros megjelenítést, beállítást. Ott is főként a szélső monitorok szögben állása miatti torzulást említik. Tulajdonképpen ennyi elég is lenne... Reméljük talán egyszer... mondjuk 4 év után nemtom ehhez hány év kell majd...
Nézd meg a linkelt videón a szélső tükröket, ugye egyetértünk, hogy az kicsit furán hosszúra nyújtott, 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.09. 12:55:28