Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Komolyan nem értem miért kell fennakadni ezen a gumikopásos dolgon. Tommy már nem1x leírta, hogy tesztelve lett ill. a taktika miatt lett ennyire beállítva. Egyébként nem egy kihirdetett tesztfutam volt már, melyen aki részt vett ÉS VÉGIG IS MENT, az tudja, hogy teljesen rendben van így a gumikopás. Én LMP2-vel megyek és ott éjszaka bőven elég a soft gumi is egy etapra, persze boxkiállásnál cserélni kell, viszont nappal már kevés ez a keverék, mert az üzemanyag kifogyása előtt 2-3 körrel már elkezd rázni a futómű, így erre az időszakra a medium gumi a megfelelő. Persze mind ez vezetési stílus és setup kérdése is, hogy ki alatt mennyire fogy a gumi, de pont ez az egésznek a szépsége, nem véletlen az 1 hónapos felkészülési idő is erre. ;)
Felmerült ugye ez az időgyorsítás vs. real weather probléma is. Ennek a megválaszolására, hogy majd hogy is lesz valójában még 1 kicsit várnánk, mert a futam még jóval arrább lesz és addig számos olyan frissítések is jöhetnek (pl. 1.4), ahol már orvosolva lesznek bizonyos bugok/hiányosságok. Még az is megtörténhet, hogy már területen is kénytelenek leszünk változtatni, de az eredeti koncepció (egyelőre) az, ami ki van írva.