Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
TS szerverre is lehet jönni.... <#vigyor0>#vigyor0>
TeamSpeak IP: 195.199.153.147
TS jelszó: srs
Szoba: Project Cars
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.08. 19:53:07
simraceseries.com
De ez itt nem nagyon nem jó...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.08. 18:39:23
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
SZERVER INDÍTÁS: 20:00
SZERVER NÉV: simraceseries (keresőbe ezt kell beírni, segédlet)
JELSZÓ: srs
PÁLYA: SPA
AUTÓK: GT kategória
IDŐMÉRŐ: 10 perc
FUTAM: 6 kör
IDŐJÁRÁS: Tiszta
NAPSZAK: 17:00 2x gyorsítással
A szerver pontosan 20:00-kor lesz indíva, így csak onnantól lesz elérhető.
Akinek van kedve és ideje jöjjön! <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.08. 18:04:15
simraceseries.com
En a pokember latasommal mindent latok meg 300 felettis ! 😊
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.08. 16:54:56
Egyébként az AC-ban az a rajtolás nem annyira para. Simán lehet ott is jót, meg rosszat rajtolni.
Bar senni idot nem nyerek ha nem kuplungolok felfele, igazabaol arra lennek kivancsi, hogy bizonyos botvaltos autoknal kell e kuplung visszafele, az lenne talan meg lenyeges.....
Persze utana meg fektavon egyszerubb a pillangosnak, az is igaz 😊)))
Vagy ha az ugyes alatt arra gondolsz, akkor jah, ugy meg meg tobbet 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.08. 16:43:04
Szia
rendben legközelebb úgy írom ...
ezek közül nem fut semelyik legalább is én nem látom futni ,és az tuningot is kikapcsoltam .
elképzelhető rendszert kell újratelepíteni ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.05.08. 15:20:54
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Szerencsesebb lenne az ilyen infokat azonnal, mar az elso kerdesnel beirni😉
Ha valaki betelefonal az autoszervizbe: "Jo napot kivanok! Elromlott az AUTOM, nem indul? Mit kell vele csinalni, mennyibe kerul?", valszeg nem sokat tudnak rajta segiteni😄<#idiota>#idiota>
Ja, és köszi még egyszer.<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.08. 15:04:10
FRAPS
MSI Afterburner
Razer Synapse
Overwolf
AMD Gaming Evolved App
Open Broadcast Software
Ezeknek az overlay hookja bekavarhat a játékba. Bizonyos esetekben a TeamSpeak/Mumble is megteheti. Egy VGA driver frissítés/reinstall nem árthat, akárcsak a DirectX újratelepítése. Ha túlhajtod a procit/VGA-t, próbáld meg tuning nélkül is.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.05.08. 14:37:12
Unhandle exception trapped. exception_access_violation at
0x407a2572. Reading from address 0x00000188. thread 0x00001e20
Build smsari.20150507.blda000
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ez egy korrekt mondat volt. <#eljen>#eljen><#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.08. 13:55:02
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
nekem nem indul el a pCars
egy unhandle exception access violations at ... hibával
valaki tud rá megoldást ?
a hivatalos fórumon sem tudtak még segíteni ...
Itt NE is keress olyat mint az AC-ban az szerintem még veri az iRacingét is ezen a téren úgy beállítani itt nem lehet.
Igazából nem is éreztem hiányát ,nekem így is "tetszik"<#shakehead>#shakehead> ,persze lehetne jobb de ha csak ilyen egyszerű akkor sokat nem is várhatunk el tőle.
Rátettem 5760x1080-ra kb 3 éve és ennyi.
A fovot én is csak pár hete találtam meg,(véletlen) igaz eddig nem is nagyon kerestem.
Nálam alapból a bill hosszú "Ú" és a hosszú "Ő"-n van ezzel korrektül be tudom minden kocsihoz lőni hogy is jó ,persze mindig kell után állítani a w-s--a-d billel a seat pozíciót,természetesen nem kell sehonnan kilépni és be .
Akár verseny közbe vagy bármikor tudod a fovot állítani,de ennyi.
Elmenteni ezeket nem lehet mint az AC,ben mint írtam ezen a téren veri az összeset,még az iR is, mert ott meg a seat pozíció állítás még mindig egy vicc.
szóval van egy 20%os kuponom a játékra akit érdekel, írjon privátot.
BLaci esetleg nem tudsz valakit mastersről akinek kellene? Én ott már túl régi motoros vagyok, újakat nem ismerem 😄 (2006 tól : D: D)
!Forza Ferrari!
Nem tudom elbir e 10 embert a gepem .....
De ami a legnagyobb bajom, hogy ezt nem lehet 3 monitorra beállítani. Azt mondták, hogy maximálisan támogatja a 3 monitoros megjelenítést, de én nem találom. FOV állítása csak menüből, ki-be kell lépegetni a játékból, hogy lássam milyen. Nem tudom hol lehet megadni a szélső monitorok beforgatási szögét, mert így olyan elnyújtott képet rak a két szélsőre mintha egy síkban lenne mind a 3.
bezel korrekciót is csak nvidia driver menüből tudok adni. Vagy csak nem találom ezeket?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.08. 12:36:44
Regebben ugy volt, higy automata kuplung nelkul a botvaltosnal se kuplungolt, le is fulladt ha meggallt az auto ....
az is érdekes miko mgeáll az ember sokszor lefullad és újra kell indítani a motort és kuplungolva kell normálisan indulni
Ja-ja jobb felső saroknál visszaszámol és ha nullához ér lehet a kilépésen kívül még választani, hogy hogyan tovább.
A karrierben és a solo részben a boxból elérhető minden setup az autóhoz. TT-ben vagyis jobb a jobboldali egész oszlopban nincs box, tehát ha ott setupolni akarsz ahhoz ki kell lépni a pályáról.
Szerintem kisérletezgess vele, hogy neked hogy a legjobb. El fog telni még pár hét mire lenyugodnak az kedélyek és majd jönnek értékelhető ötletek a játékkal kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.08. 11:57:35
pCars ,ha kiugrasz előbb a rajtnál, bünti.....
Ezek az apróságok vagy nem is annyira ,amik feldobnak egy játékot és reálisabbak érzi az ember ha ilyennel találkozik.
Persze nem ettől lesz szim,de nem is lesz kevesebb miatta.
Tegnap mikor belefogtam a karrierbe,az egyikbe,clio-val kezdi, az egyik versenyen kötelező boxkiállás mindenkinek ,és láss csodát mindenki rendesen végre hajtotta direkt figyeltem ,oda kerültem utána ahol előtte voltam,pedig nem egyszerre jött ki mindenki,pedig csak 5 körös verseny volt.
Nos nekem az ilyen apróságok fokozzák a játékélményt,ha tetszik szimesebbé tesznek egy játékot.