Fernandooo#12836
Az lenne a legjobb, ha a gumikopás tényleg „real” lenne. Nagyon hosszú távú versenyeket nem mentem még a játékkal, így nem tudom megítélni, hogy ez mennyire működik benne, bár az azért kétségtelen, hogy pl. 10 körös versenyeknél sokszor sikerült épp a legutolsó kör a legjobban, ami azért kicsit mindenképpen érdekes. Oké, hogy kifogyott az üzemanyag, de ezzel együtt azért a guminak is kopnia kellett volna, tehát összességében hülyeség, hogy a verseny utolsó körében megfutok egy leggyorsabb kört. Ebből arra következtetek, hogy azért még sem annyira „real” a „real” gumikopás, ugyanakkor a 4x-es szorzó szerintem is sok.
Azzal nem értek egyet, hogy egy versenynek a taxizásról kellene szólnia, én is úgy vagyok vele, hogy legyenek egészséges kihívások egy futam során. De 4x-es szorzó? :D Ezt tényleg tesztelni kellene egy ilyen meccse előtt, mert lehet, hogy négy-öt kör és lehet menni kereket cserélni, ami már megint nem „real”. Főleg egy olyan pályán, mint Le Lans. A Michelin beszámolója szerint 2013-ban az LMP1-es Audi kb. 50 körönként ment ki cserélni. Na most ha a játékban a 4x-es szorzó miatt akár 10 körönként ki kell majd állni, az messze nem „real”.