Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Én tegnap meghajtottam Road America-n a GT3-kat, mindkét Bmw, Audi, Mercedes, McLaren.
Én továbbra is azt tartom hogy ez GTR2-s fzika jelenleg a játékban...ami egyáltalán nem gond, csak nekem pont abból volt elegem így jártam :), szal néhol erősebb, néhol gyengébb, de sokkal jobb FFB.
Aki a GTR/rF vonalat szerette az ezt is egyből érzi...vannak különbségek, bizonyos dolgok sokkal hangsúlyosabbak, pl. a kasztni leverődése ..asszem egyik Bmw 55-s hasmagassággal indul, az Le Mans-ban nem egyszer leüti az alját, helyesebben koppra a futóművet. Az pl. erős élmény.
Viszont az ellenkormányzás megfogása fékkel,..és úgy egyáltalán a tapadásvesztés, ami nálam vízválasztó.
Ez néha lehervaszt engem, meg pl az állandóan ízzó féktárcsa, és a automata pit. meg az AI ..és a működésbeli bugok, mint az irányítás eltünése..ilyesmik.
Viszont van a játékban valami ami miatt még is jó, van hangulata.
Én is azon lennék hogy használjuk játéknak azt az oldalát ami az erőssége..és amit offline az AI miatt nem igazán lehet élvezni, ..az a dinamikus időjárást-napszakot.
Csak eleinte tábor kell.