Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha tényleg ajándékba adod akkor megköszönném szépen és érdekel(persze otthon gépközelbe csak 18 órától vagyok, de steam accountot meg tudok adni).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
X1-en változó napszak mellett simán 60 FPS körülinek néz ki, totál élvezetes, jó. Viharban már gáz, 30-40 FPS-re is leesik. (Persze pár effektet kikapcsolva ezen lehet javítani.)
Hangban fasza, fizika is jónak néz ki (egy Forza 5-höz képest.), de majd kormánnyal lesz csapatva este... akkor pontosabb képem lesz róla.
Grafban a Forza 5 mögött van (pályákon gagyik a fák, textúrák, satöbbi), de a napszakok, a lehetőségek, az időmérők, az egész nagyon fasza, nagyon átjön. Pl az esti futamok kurvajól néznek ki, míg a Forza 5-ben sehogy nyílván 😄 Rengeteg órám benne lesz az szent! 😊
Nekem X1-re abszolút pozitív. Az esős dolgot optimalizálhatnák valahogy...
!Forza Ferrari!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
20% os kuponról van szó
!Forza Ferrari!
ő ugye tudott venni többet féláron így ő is jól járt meg én is...😊
szóval amikor kiválasztottam a kormányom tipusát akkor külön még az edit assigment részben is be kell állítani a gázt féket és kuplungot, mert alapból rárakja valami gombra...
és csak utána már a calibralós menüben kell beállítani...
na elszívok egy cigit aztán kipróbálom a pályán is már a játékjot😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Első naptól fogva nézegettem a játékot (junior build), emlegették, hogy szimulátor meg így meg úgy ,de aki ment már komolyabb szimulátorral és nem csak hétvégén ül le kocsizni a srácaival vagy haverokkal annak ez hatalmas csalódás lesz. Kár érte mert ott a sok kocsi meg pálya, gyönyörű grafika!
szóval így utólag a junior csomagot is erős befektetésnek érzem 😄 😄
!Forza Ferrari!
De törölheted a 234630 egészet, majd újra írja a játék
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.07. 08:06:33
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Remelem mukodik !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
GTR2 fizikáját ezek a srácok csinálták ha jól sejtem, és hát az az etalon nálam mai napig. Az volt az első kormányos élményem(és azóta se volt jobb).
Sajnos amikor kisebb albiba költöztünk annakidején eladtam a jó kis kormányomat(driving force pro) mostmár saját lakást nyögök de még nem vettem újra kormányt, lehet itt lenne az ideje.😊 Először megnézem Xone controllerrel ma.
fasza a terméktámogatás
simraceseries.com

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.07. 07:11:03
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.07. 07:09:13
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.07. 07:08:45
Kezdek mérges lenni<#falbav>#falbav>
Most akkor megjelent a játék vagy nem.
Vagy aki több éve befizette a játékot annak még várni kell a karrier és egyéb lezárt funkciókra.
Ugyan az a kép fogadott ma mint tegnap..<#fejvakaras>#fejvakaras>
simraceseries.com
Egyelore nem nagyon gyozott meg. Az ffb valoban javult, erezni a kormanyon, merre jar a kocsi kozeppontja, de amikor igazan kellene mukodnie megcsuszik, hataron mesz, visszatapad egyik kerek kiporog stb, semmi reakcio.Meg akkor sem, ha keresztbe tol az a.i. Termeszetesen a razokorol visszajelzes jon, de sok mindenrol nem, holott a grafika indokolna. Satu feknel felpuhul a kormany, de kitekerve satufeknel ismet bekemenyedik. Sajna itt sincs erezheto atmenet. Vagyis ffb alapjan hang nelkul abszolut nem tudom vezetni, mint a rivalisat. A kocsik alapban ugy toljak az orrukat, amiket probaltam, nem is ertem, valahogy sosem talaljak meg a tapadast, ha lassitasz, ezt sem ertem, a mozgasukat plane😊. Full damagenel, mondjuk egy f1-et visszapakolva 5-bol 2-be recseg ropog a motor(hang) de nagyon mas nem tortenik, meg sem rantja az autot, nem is serul. Fura modon amikor egyesbe teszem, akkor kiporog a kocsi es az ffb is eletre kell.
A gumihangok nagyon nyeglek es gyakorlatilag elnyomja a motor hangja, igy nem is hallom. Rosszabb a helyzet, ha tobb kocsi van a palyan, akkor tenyleg semmit nem hallani.igy hang alapjan szinten nem erzem mi a helyzet. A menuben lejebb veve a motor hangot, a gumi hangja is elhalkul, igy meg vagyok love.
Jobban megnezve nem is olyan szep, ha ki van kapcsolva egy-ket csilli-villi postprocess effekt szaraz napos idoben .
Akit felvillanyoz a valtozo idojaras, az eso, (engem nem) mert ettol autos jatek egy autos, az ertekelni fogja, aki szereti erezni, hogy kezeben tartja az iranyitast es a kormanyon keresztul visszakapja a leheto legtobb visszajelzest a kocsibol amire lehe reagalni is, az maradjon a jo oreg ac-nal. Elobbi ellen szol pl multiban meg sosem sikerult pl kodben jatszanom, se extrem idore allitva, gondolom itt is mindenki kigyonyorkodi magat az esoben eleg hamar, aztan jonnek a szaraz napos palyak 😊
Eddig amit elevezni tudtam palyaversenyes jatekban ac, lfs, iracing. De ahogy olvasom pl Pittinek valahogy ez is bejon meg az iracing, tenyleg nem vagyunk egyformak.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.05.07. 03:47:41
szerintem
Teszt #4, naplementes, "telemetriaval"😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.06. 22:39:30
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.06. 20:46:45
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.06. 20:41:49
Különösebben nem bosszant, az első 1 vagy két évben nagyon sokat mentem vele, akkor még tetszett, aztán feladtam, de az a 25 euró akkor nekem így megérte. Ez van ezt kell szeretni, végülis nem százezrekről beszélünk meg devizahitelről...<#law>#law>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.06. 20:38:53
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.06. 20:32:36
A hivatalos Steam árak a mérvadók. A helyi árakkal és az olcsóbb egyéb kulcsokat áruló webhwlyekkel nem számolhatott az SMS, mert az teljesen random. Ráadásul akik kiléptek a fejlesztésből, azok semmiféle más kedvezményre nem számíthatnak a továbbiakban, ami az aktív tagokat megilleti.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.06. 20:23:46
?