• Fernandooo #12597
    Finoman szólva sem vagyok oda ezért a pályáért, nem igazán szoktam menni rajta, és ez meg is látszik… Semmilyen gyakorlatom nincs itt, a versenyen végig bénáztam, gyakorlatilag végig keresgéltem a megfelelő fékezési pontokat, illetve az utolsó lassító is egy borzalom számomra. Túl sokszor volt kisebb-nagyobb pálya elhagyásom, bele is hibáztam sokat, így nem volt esélyem egy normálisabb (4.-5. hely) pozíció megtartására.

Volt a futamnak egy szakasza, amikor a 7. helyről elkezdhettem felzárkózni az előttem levő párosra (a 8. és a 12. kör között), mert eléggé el voltak foglalva egymással, de egyrészt elég messziről kellett volna behoznom őket, másrészt pedig mire épp megérkeztem volna rájuk, voltam olyan ügyes, hogy eldobtam a vasat, így ráadásként további egy helyet rontottam. Elég mérges voltam magamra, rettentő hülye hiba volt, ritkán szoktam ilyet összehozni. Onnantól kezdve már csak legurítottam a hátralevő köröket és végül is örültem, hogy túl vagyok ezen a pályán. (Ha megfelelő pályaismeretem lenne, akkor sem kedvelném a vonalvezetése miatt.)

Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.27. 07:04:04