Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De a "DK3" már most nem fullHD hanem 2561 x 1440 de egyenlőre ebből nem kapható "béta" valószínű egy 4K kijelző megjelenéskor de hiába lenne 4K most mi a retek hajtja meg:DDD Addigra kijön egy GPU generáció és azzalnem csak facebookozni lesz jó:D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Látod úgy néz ki a cars-ból is lesz mégiscsak valami, miért ne lehetne a topikból is <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.06. 13:21:26
Ac ban kitargyaljuk ha valami szar, dirt rallynal szinten , semmi gond nincs belole...
No itt ilyen nem lesz ! :)
Egyenes ember vagyok, errol ez a velemenyem ......
Igaz biztos nem adja vissza azt amit a valóban látni rajta.
De mintha szebbek lennének az eső cseppek de lehet csak mások,vagy becsapós az optika.
Minden esetre szívesen kipróbálnám én is milyen ezzel a kütyüvel.
Majd egyszer talán...<#wink>#wink>
Most jött egy pici javítás ,már kezdtem örülni talán a végleges....de még várni kell rá<#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.06. 13:10:20
Ha ez a cars tényleg lesz olyan jó, hogy érdemes vele foglalkozni akkor én szeretnék egy normális hangvételű emberi stílusú, személyeskedő irónától, szarkazmustól egymás hergelésétől mentes topicot, de ez így sosem lesz az... <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.06. 12:56:14
Ember a játékról beszélünk....
Te miről????<#integet2>#integet2>
Az általam leminősített verziók ,majd mindenki által leminősítettek volt ,persze csak azoké akik anno megvették és használták ,vagy csak szerették volna,csak tesztelni de nem akart össze jönni,most itt elsősorban a fizikáról beszélünk,de hozzá vehetjük úgy az egészet.
Én teszteltem nem keveset mivel az elejétől benne vagyok és fikáztam igen ,de láttam is benne potenciált különben úgy mint mások vissza kértem volna a pénzem.......
Vissza térve a fizikára megint, szerinted leírnám,hogy jobb lett ha tényleg gagyi...
Saját magam is becsapnám,vele,
No meg nem tolnám kb 3 hete minden nap,ha időm engedi.
Az iRacinget heti szinten használom így van mihez mérnem mi merre,az AC is megvan ,az RRE egyenlőre jegelem ,de megvan.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.06. 12:49:29
Itt be is lehet fejezni szépen.
De mind egy is az már nem az én gondom lesz ,ha neked egyáltalán nem fog tetszeni,kb erre még mernék is fogadni.<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.06. 12:36:04
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.06. 12:36:02
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Akinek nem tetszik majd, igy jart ...
A grafika igazából számomra nem döntő tényező, viszont ha ténylegesen érdekel, hogy miért vettem meg, akkor azért, mert az általad leminősített verziók is már olyan dolgokkal kecsegtettek, melyek várandóssá tették számomra a szoftvert.
Remélem, hogy igazad lesz és a fizika is jobb lesz a jelenlegi hivatalos verzióban, mint amiket korábban próbáltam. <#awink>#awink>
simraceseries.com
Aki csak fikázni tudja az inkább meg se szólaljon ennyi.<#eljen>#eljen>
Mindenki tudja melyikben mik a potenciálok ,hibák,de nyilván mindenkinek más tetszik és mások az elvárások.
Ezért van a fórum ,hogy megvitassuk ezeket,persze míg értelmes keretek között folynak a beszélgetések.
Nem úgy mint a múltban,mert azt tényleg ne kezdjétek el,arra semmi szükség nincs.
Vissza térve az össze hasonlításra ,ez úgy is elkerülhetetlen ,nincs ezzel gond ,csak annál jelentkezik "fóbia" aki már ha valami nincs ott abba is valós problémát lát.
Én szeretném legjobban ha ez a fórum a mostani új megnyitás utáni normális kerékvágásban és diskurzusban folyna nem úgy mint a lámpa oltás előttiben.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nyilván minden hibát és problémát le lehet írni és meg lehet vitatni,csak normális és kulturált hangnemben,nem a sárdobálásra és egyébre kihegyezni a mondani valót.
Így előre is köszönöm mindenkinek a türelmét és megértését.
A béke legyen mindnyájunkkal <#worship>#worship>
esti funokra meg gyakorlatilag mindenképpen tökéletes lesz...
simán privát lobbyban vagy steamfriendes lobbyban szerintem teljesen jó lesz esténként...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.06. 12:03:19
Már a második helyen van van a CARS, Steam összesített legtöbb eladás listán!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
A késznek kikiáltott 1.0 meg szinte használhatatlan volt...<#wink>#wink>
Akkor miért akarsz rá bajnokságot szervezni,ha szerinted a fizika nem üti meg az általad elvárt szintet?
Vagy te is csak a grafika miatt vetted meg<#wink>#wink>
Mellesleg amiket te kipróbáltál "verziókat"korábbról köszönő viszonyban sincs azzal amit most vettél.
Gondolom ezért is vetted meg nem a rossz fizika miatt.
Habár, erről még fogalmad sincs milyen......<#shakehead>#shakehead>
Nincs jelentősége csak úgy kikívánkozott.<#whatever>#whatever>
Szóval a Project Cars 1-et 2 évig támogatni fogja az SMS úgy bugfixekel, mint új tartalommal. Ezek között vegyesen lesz ingyenes és fizetős is.
Project Cars 06/05/2015 10:25 Preorder
Expected delivery between 06/05/2015 afternoon and 07/05/2015 23h59.
Pre-orders are usually delivered the day before the official release date to allow you to pre-download the game but we cannot always guarantee it.
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.06. 10:57:37
Meg aztan nalam ugye asszony soha nem tudja meg, higy ilyenre koltottem ! :))
Ez az elonye a kp vizetesnek :))
mondjuk az asszony még közbeszólhat, mert így esküvő előtt nem nagyon érzi h erre most fontosabb költenünk:)
Team member vagyok, gondolom ezért van a store-omban 50%-os kedvezménnyel, :)
Laccoo:
24.99-et fizettem érte, de nem tudom milyen verziót kaptam most melóban nem nagyon tudom megnézni, majd este ... :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.06. 09:57:39
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.06. 09:44:55
meg nem kell lomnak DVD:)
GADFLY
még nem vettem meg...estig eldöntöm h melyik legyen...vagy az instantgamingen a sima verzió 9500-ért vagy a limited 11200 FT a G2A-n ha kupont is használjuk (ALLKEYSHOP a kuponkód)
bár az 5 autó annyira nem vonz így is rengeteg van benne
Még 1 kérdés: Érdemes megvenni a Limited verziót? Gondolok itt arra, hogy a jövőben több tartalom érkezhet ehhez v. ez csak annyit jelent, hogy most ennyivel többet kapok a standarhoz képest és ennyi?
@Laci
Te az általad linkelt oldalon vetted meg a kulcsot?
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.06. 09:30:09
Amugy nem tudom, de nem ugy van mar, higy ezeket az olcso ukran, kirgizisztani kulcsokat kiszuri a steam, valami remlik, higy nyilatkoznom kellett higy magyarorszagon elek, pont emiatt....
Limited Edition includes:
Ford GT40 Mk IV: winner of 1967 Le Mans 24H
BMW M1 Pro Car: driven by legendary pilots such as Niki Lauda and Nelson Piquet
McLaren F1: the legendary supercar from the historic manufacturer
Sauber C9: the late 80s dominant prototype
Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM: one of the most competitive DTM cars today
Modified Car Pack includes:
Ruf CTR3 SMS-R: Created by the talented engineers at veteran developers Slightly Mad Studios
Pagani Zonda Cinque Roadster: The 678bhp V12 open-top hypercar is the perfect companion for a drive along the Azure Coast
Ariel Atom 3 Mugen: The ultimate track day car will take you from 0-60 in just 2.9s