Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem én. csak amikor én támogattam őket más volt a helyzet... és mást ígértek.. mert akkor még rá voltak szorulva pénzügyileg az emberekre.
Nem jó neked semmi! 25 dodóért tesztelhetted... :)))

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kutyából nem lesz szalonna... ahogy ebből a fos zsidó bagázsból sem... még kb semmi hír nemvolt a játékról mikor már én befizettem a 25 dollárt támogatásképp.. akkor az volt hogy ezen a pénzen megkapom majd a játékot ha megjelenik.. kb 2 hónapja kezdhették el fejleszteni akkor játékot.. most itt vagyunk a megjelenésnél és már sírnak a több pénzért hogy fizessem ki külömbözetet.. kár hogy akkor nem screeneltem le azt hogy megkapom a játékot mert most perelném be az egész társaságot... látszik az EA s múlt rajtuk és az az igért vér szimulátoros dolog sem jött össze mert az assetto és az iracing közelében sem ér... hát köszönjük szépen a nagy kamut majd le warezolom mert ezeknek én nem fizetek többet az is biztos!
BooMiller
Elég sokáig fog még maradni:) Mert jelen állás szerint hivatalosan 2016 nyara az Oculus megjelenése, és addig elég sok idő van és változhat.
De a "DK3" már most nem fullHD hanem 2561 x 1440 de egyenlőre ebből nem kapható "béta" valószínű egy 4K kijelző megjelenéskor de hiába lenne 4K most mi a retek hajtja meg:DDD Addigra kijön egy GPU generáció és azzalnem csak facebookozni lesz jó:D

Köszi az infót akkor "nyugodt" vagyok, marad a 27"x3, 5760x1080-as felbontás....<#wink>
lac coo
Ugy van, mostanaban eleg jol elnegedem a fulem mellett a flemkeltest, iga6ad van ! :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én egy megoldást látok, nem szabad semmi olyanra reagálni amiből flame lenne, aztán hátha :) én reménykedem mindig... <#wave>
Látod úgy néz ki a cars-ból is lesz mégiscsak valami, miért ne lehetne a topikból is <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.06. 13:21:26

BooMiller
SG bővítmény/ignore én ezeket a "fun"-okat nem látom:DDD

BooMiller
Hát ezen beszartam:DDDDDD

Én sokat kisérleteztem ezzel, 5 colos fullhd kijelző sajnos szerintem kevés, látni a pixeleket a nagyítóval... van néhány játék amivel egész jót ki lehet hozni android telefonon, google cardboard-al vagy durovis dive-al, nekem van mindkettő. De sajnos nem hozza azt látványban mint pl egy 3 monitoros rendszer. A 3d megjelenítés nagyon jó, viszont nem látsz semmit a tükörben nem látod a műszereket, nehezen olvashatóak az adatok.

lac coo
Ne remenykedj, amig az alregek, meg a megszokott funok itt vannak, itt balhe balhe hatan lesz :)
Ac ban kitargyaljuk ha valami szar, dirt rallynal szinten , semmi gond nincs belole...
No itt ilyen nem lesz ! :)
Egyenes ember vagyok, errol ez a velemenyem ......

Érdekes így riften keresztül az eső.
Igaz biztos nem adja vissza azt amit a valóban látni rajta.
De mintha szebbek lennének az eső cseppek de lehet csak mások,vagy becsapós az optika.
Minden esetre szívesen kipróbálnám én is milyen ezzel a kütyüvel.
Majd egyszer talán...<#wink>
Most jött egy pici javítás ,már kezdtem örülni talán a végleges....de még várni kell rá<#sir>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.06. 13:10:20
lac coo
Egy rossz szavam nem volt meg pedig....! :))

Egy valamire való admin nélkül ez a topic megint halálra lesz itélve. :(
Ha ez a cars tényleg lesz olyan jó, hogy érdemes vele foglalkozni akkor én szeretnék egy normális hangvételű emberi stílusú, személyeskedő irónától, szarkazmustól egymás hergelésétől mentes topicot, de ez így sosem lesz az... <#falbav>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.06. 12:56:14

Mert különben mi lesz....<#rinya>
Ember a játékról beszélünk....
Te miről????<#integet2>
Akkor bocsesz elértettem ,olvastam ,tényleg funra írtad.
Az általam leminősített verziók ,majd mindenki által leminősítettek volt ,persze csak azoké akik anno megvették és használták ,vagy csak szerették volna,csak tesztelni de nem akart össze jönni,most itt elsősorban a fizikáról beszélünk,de hozzá vehetjük úgy az egészet.
Én teszteltem nem keveset mivel az elejétől benne vagyok és fikáztam igen ,de láttam is benne potenciált különben úgy mint mások vissza kértem volna a pénzem.......
Vissza térve a fizikára megint, szerinted leírnám,hogy jobb lett ha tényleg gagyi...
Saját magam is becsapnám,vele,
No meg nem tolnám kb 3 hete minden nap,ha időm engedi.
Az iRacinget heti szinten használom így van mihez mérnem mi merre,az AC is megvan ,az RRE egyenlőre jegelem ,de megvan.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.06. 12:49:29
Szabi
//www.youtube.com/embed/fON7z_biBIM

"Nulla tenaci invia est via"

Mi lenne ha nem flémelnéd szét a topikot? Miközben leírod hogy meg kell vitatni a dolgokat egyből ugrasz te is ha negatívum van leírva aztán nyomod ezt a "neked egyáltalán nem fog tetszeni,kb erre még mernék is fogadni." szöveget...
Itt be is lehet fejezni szépen.
Ja ja gondolom azért zárt be nem csak ez a topik hanem a konzolos is mert "csak" fikáztad.<#nyes>
De mind egy is az már nem az én gondom lesz ,ha neked egyáltalán nem fog tetszeni,kb erre még mernék is fogadni.<#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.06. 12:36:04
sertrex
Ez pontosan így van. Olyan brutál különbség nincs a két fizika között, legfeljebb AC-ban részletesebb. De amíg AC "only PC", addig CARS multiplatformra készült. Sokkal nagyobb tartalommal és funkcióval, hogy minél szélesebb rétegnél betaláljon. Evidens, hogy se idő, se pénz nem volt arra, hogy egyenként minden autóra annyit fordítsanak, hogy az HC szintü legyen. Nem beszélve a pályamennyiségről is. Ezt nem tudták volna finanszírozni, hogy mindegyik lézerszkennelt legyen. Igazából, majd a PC2-re lesz érdemes figyelni, mert úgy néz ki, hogy azzal majd nagyobb büdzséből tudnak gazdálkodni és az alapok már megvannak és van kb. újabb három év rá, hogy már szinte tökéletessel előrukkoljanak. Mindig előszőr hírnevet, pénzt kell szerezni, hogy azután azzal foglalkozhasson az ember vagy akár egy cég, amit igazán szeretnek. Ez most az SMS első független nagy munkája, ha bukik megy minden a kukába, ha siker lesz, akkor meg ki tudja hol lesznek a határok, a jövőben.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.06. 12:36:02

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
En ami olyan fikazom, ami jo lesz benne az nem, ez nalam minden jatek eseteben igy van :))))
Akinek nem tetszik majd, igy jart ...

Gadfly13
Korai lenne azt kijelenteni, hogy bajnokságot kéne szervezni (nem is tudom honnan vetted, én ilyet "még" nem írtam). Persze nem lenne rossz ha ilyen célra is lehetne majd használni a szoftvert, de azzal még várni kell.
A grafika igazából számomra nem döntő tényező, viszont ha ténylegesen érdekel, hogy miért vettem meg, akkor azért, mert az általad leminősített verziók is már olyan dolgokkal kecsegtettek, melyek várandóssá tették számomra a szoftvert.
Remélem, hogy igazad lesz és a fizika is jobb lesz a jelenlegi hivatalos verzióban, mint amiket korábban próbáltam. <#awink>

simraceseries.com

<#taps><#eljen>
Értem én hogy szerinted nincs egy súlycsoportban,de ettől még beszélhetünk róla,természetesen kulturáltan,már akinek megy.
Aki csak fikázni tudja az inkább meg se szólaljon ennyi.<#eljen>
Mindenki tudja melyikben mik a potenciálok ,hibák,de nyilván mindenkinek más tetszik és mások az elvárások.
Ezért van a fórum ,hogy megvitassuk ezeket,persze míg értelmes keretek között folynak a beszélgetések.
Nem úgy mint a múltban,mert azt tényleg ne kezdjétek el,arra semmi szükség nincs.
Vissza térve az össze hasonlításra ,ez úgy is elkerülhetetlen ,nincs ezzel gond ,csak annál jelentkezik "fóbia" aki már ha valami nincs ott abba is valós problémát lát.
Én szeretném legjobban ha ez a fórum a mostani új megnyitás utáni normális kerékvágásban és diskurzusban folyna nem úgy mint a lámpa oltás előttiben.<#fejvakaras>
Nyilván minden hibát és problémát le lehet írni és meg lehet vitatni,csak normális és kulturált hangnemben,nem a sárdobálásra és egyébre kihegyezni a mondani valót.
Így előre is köszönöm mindenkinek a türelmét és megértését.
A béke legyen mindnyájunkkal <#worship>

barcalaci84
nem olyan rossz ez fizikában sem...speciel R3E-t mérföldekkel veri nálam és azért AC-tól se marad el annyira ilyen téren sem, bár az speciel nekem jjobban bejön ha csak a vezetési élményt nézem...de több mint korrekt a PC fizika terén is
esti funokra meg gyakorlatilag mindenképpen tökéletes lesz...
simán privát lobbyban vagy steamfriendes lobbyban szerintem teljesen jó lesz esténként...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.06. 12:03:19
lac coo
Mondjuk ezt a szokasos Ac vs PC dolgot el se kezdjetek, egyik nem egy sulycsoportban jatszik grafikaban, masik meg fizikaban.....

lac coo
Azert `kar szervezni, mert masok mennenek, masoknak megfelel, de gonddolom neki is megfelel ha halyen kezeli a jatekot !

sertrex
http://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers&os=win#sort_by=_ASC&sort_order=ASC&filter=topsellers&os=win&page=1

Már a második helyen van van a CARS, Steam összesített legtöbb eladás listán!<#eljen><#taps>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Az Ac-ban mióta irtják de még mindig van benne....<#nyes>
A késznek kikiáltott 1.0 meg szinte használhatatlan volt...<#wink>
Az első mondatod azért "érdekes"...."fizikát leszámítva"<#rinya>
Akkor miért akarsz rá bajnokságot szervezni,ha szerinted a fizika nem üti meg az általad elvárt szintet?
Vagy te is csak a grafika miatt vetted meg<#wink>
Mellesleg amiket te kipróbáltál "verziókat"korábbról köszönő viszonyban sincs azzal amit most vettél.
Gondolom ezért is vetted meg nem a rossz fizika miatt.
Habár, erről még fogalmad sincs milyen......<#shakehead>
Nincs jelentősége csak úgy kikívánkozott.<#whatever>
lac coo
Ket evig kell bugotirtani, az klassz lesz ! :))

Bocsi a dupláért, de így lesz jó a láncolat.
Szóval a Project Cars 1-et 2 évig támogatni fogja az SMS úgy bugfixekel, mint új tartalommal. Ezek között vegyesen lesz ingyenes és fizetős is.
A Project Cars PC-s verziója Steamet használ, a kódodat be kell oda regisztrálni. A mellékelt lemez csak söralátét. <#banplz>
Gadfly13
Még nem!

Project Cars 06/05/2015 10:25 Preorder
Expected delivery between 06/05/2015 afternoon and 07/05/2015 23h59.

Pre-orders are usually delivered the day before the official release date to allow you to pre-download the game but we cannot always guarantee it.

simraceseries.com

barcalaci84
kódot is kaptál már?lehet preloadolni a játékot?
A dobozos egyébként hogyan működik? Mint régen, magamnak kell majd letölteni az esetleges frissítéseket és telepíteni? Nem tudom milyen online élet lesz itt, de az ugyanúgy fog működni, mint a steameseknek? Mert más gameknél van, ami a dobozosnál nem működik, csak a stemesnél.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.06. 10:57:37
Gadfly13
Megvettem! itt
Köszi a helpeket. <#wave>

simraceseries.com

lac coo
En tudom milyen nagy megllepetesre nem szamitok,
Meg aztan nalam ugye asszony soha nem tudja meg, higy ilyenre koltottem ! :))
Ez az elonye a kp vizetesnek :))

barcalaci84
ha minden jól megy akkor reggel vagy még ma éjszaka már tolhatom a digitálisat:) ha rossz lesz akkor lehet törlöm mire neked viszi a futár:)
mondjuk az asszony még közbeszólhat, mert így esküvő előtt nem nagyon érzi h erre most fontosabb költenünk:)
lac coo
Futar a labam ele rakja munkahelyen, dvd meg nem kell, ugyanugy letoltom :)

Gadfly:
Team member vagyok, gondolom ezért van a store-omban 50%-os kedvezménnyel, :)
Laccoo:
24.99-et fizettem érte, de nem tudom milyen verziót kaptam most melóban nem nagyon tudom megnézni, majd este ... :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.06. 09:57:39

barcalaci84
amúgy az ukránoknál 6000 Ft körül van az ára:)kár h azt már tényleg ellenőrzik és nem lehet onnan venni:(
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.06. 09:44:55
barcalaci84
mert el kell menni a boltba, vagy várni a postást aki nem csenget be csak egy értesítőt hagy:)
meg nem kell lomnak DVD:)

GADFLY
még nem vettem meg...estig eldöntöm h melyik legyen...vagy az instantgamingen a sima verzió 9500-ért vagy a limited 11200 FT a G2A-n ha kupont is használjuk (ALLKEYSHOP a kuponkód)
bár az 5 autó annyira nem vonz így is rengeteg van benne
Gadfly13
Köszi a válaszokat! Igen vmi ilyesmi "akciókra" gondoltam SityiSXT, amit a többiek írtak. <#awink>

Még 1 kérdés: Érdemes megvenni a Limited verziót? Gondolok itt arra, hogy a jövőben több tartalom érkezhet ehhez v. ez csak annyit jelent, hogy most ennyivel többet kapok a standarhoz képest és ennyi?

@Laci
Te az általad linkelt oldalon vetted meg a kulcsot?

simraceseries.com

BooMiller
Ezek EU kulcsok nem gift. Mint írtad is dobozosban is megveheted ennyiért akkor mért lenne drágább a digital:)
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.06. 09:30:09

lac coo
Sima 9990. Ft os , lemezes miert nem jo ?
Amugy nem tudom, de nem ugy van mar, higy ezeket az olcso ukran, kirgizisztani kulcsokat kiszuri a steam, valami remlik, higy nyilatkoznom kellett higy magyarorszagon elek, pont emiatt....

BooMiller
38 euroért van limited amiben ez van pluszban.

Limited Edition includes:

Ford GT40 Mk IV: winner of 1967 Le Mans 24H
BMW M1 Pro Car: driven by legendary pilots such as Niki Lauda and Nelson Piquet
McLaren F1: the legendary supercar from the historic manufacturer
Sauber C9: the late 80s dominant prototype
Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM: one of the most competitive DTM cars today
Modified Car Pack includes:

Ruf CTR3 SMS-R: Created by the talented engineers at veteran developers Slightly Mad Studios
Pagani Zonda Cinque Roadster: The 678bhp V12 open-top hypercar is the perfect companion for a drive along the Azure Coast
Ariel Atom 3 Mugen: The ultimate track day car will take you from 0-60 in just 2.9s

BooMiller
50%-os ár a team membereknek van.

barcalaci84
másik fórumban ezt linkelték nekem, itt egész jó áron van