• barcalaci84
    ott én is betettem volna szerintem, de biztos nem csináltam volna videót róla h mekkora atrocitás ért:) meg kellett próbálni , de rizikós volt ahogy a példa is mutatja mert én összekoccantam kicsit Atival és nekikoccantam Fernandonak...semmi szándékosság nem volt benne...
    az eau Rouge lejtőjén pedig tudtam h olyan közel vagyok h így is úgyis el kell vennem valamikor...gondoltam bemegyek mellé h ne fordulhasson ő se rá olyan kényelmesen majd...bemenni nem tudtam mert amerre mozdultam egyből arra rántotta a kormányt...aztán elvettem h majd besorolok mögé...de ő még csak ki akart jönni szélre.... annyira meg nem éreztem vészesnek a szitut h féket is használjak...ahhoz szoktasm h nem úgy mennek előttem mint az ökörpisilés:)

de nem ez a lényeg ismétlem... láthatjuk máshogy a szitukat, de wreckfestezés , dodzsemezés , faszlámázás , a játékostársak folyamatos becsmérlése nem ide való...ha egyértelműen telibetrafálnák féktávon fékezés nélkül...akkor sem...pláne nem véleményes szituk után...
    Mario Balloteli komplexusra sincs semmi szükség...